KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 19:48 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Faktycznie Pan domu zapieral sie jak mogl,ze kocur niet.Widocznie mecenasowy urok jest nie do pokonania, ale nie przypuszczalam, ze tak szybko pojdzie mu z glowa rodziny :D

bvrka

Od: Śro kwi 06, 2011 21:47

Post » Czw kwi 14, 2011 20:04 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Relację zdam :D
Krótkie info znad morza ;) Bogusia czuje się dobrze i pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, najserdeczniaściej Panią Prezes :D Już jej oznajmiłam, że zaraz po powrocie będzie ją czekał dyżurek w Kociej Chatce :mrgreen:

Będzie mi brakowało Mecenasa...ale niech mu będzie jak najlepiej w nowym, kochającym domku :1luvu: Najlepszego :D
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Czw kwi 14, 2011 20:15 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

terenia1 pisze:I mała relacja z dzisiejszego wieczornego dyżuru, Marlenka dzięki za pomoc bo sama bym nie obrobiła wszystkiego :)

Nie ma za co dziękować :smokin:
Mam nadzieję, że w sobotę ogarnię wszystko bez problemu :wink:

Kitty faktycznie spokojna, wymyziałyśmy się, pomruczałyśmy i takie tam :smiech3:
Gremliny w relacjach z Bąbelkiem bez zgrzytów, z Milusią z lekkim zgrzytem :?
Mam nadzieję, że się dogadają.
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Czw kwi 14, 2011 20:30 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

bvrka pisze:Faktycznie Pan domu zapieral sie jak mogl,ze kocur niet.Widocznie mecenasowy urok jest nie do pokonania, ale nie przypuszczalam, ze tak szybko pojdzie mu z glowa rodziny :D

No kocury duże też mają wielki urok osobisty, ja chyba z pięć lat temu w ramach wzajemnej pomocy przygarnęłam wielkiego kocura Filipa miał być tylko na chwilę i został na stałe - a swoje lata poważne już miał chyba dycha na karku :D jak go zabierałam, teraz to najbardziej mizasty i przyjazny kot z całego kociego towarzystwa :D i w życiu bym go nie zamieniała na innego :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw kwi 14, 2011 20:52 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

terenia1 pisze:
bvrka pisze:Faktycznie Pan domu zapieral sie jak mogl,ze kocur niet.Widocznie mecenasowy urok jest nie do pokonania, ale nie przypuszczalam, ze tak szybko pojdzie mu z glowa rodziny :D

No kocury duże też mają wielki urok osobisty, ja chyba z pięć lat temu w ramach wzajemnej pomocy przygarnęłam wielkiego kocura Filipa miał być tylko na chwilę i został na stałe - a swoje lata poważne już miał chyba dycha na karku :D jak go zabierałam, teraz to najbardziej mizasty i przyjazny kot z całego kociego towarzystwa :D i w życiu bym go nie zamieniała na innego :wink:

A ja już zawsze będę wspominać cudnego Padre , jednego z najmilszych kotków jakie w życiu spotkałam . Mecenas jest do niego podobny z zachowania , to wspaniały kocurek , jestem przekonana że jego urok osobisty przezwycięży wszystkie przeszkody , a nowi państwo przywiążą się szybko do tego wyjątkowego kocurka.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw kwi 14, 2011 20:53 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Do Asi : proszę przekazać Bogusi aby nie jeżdziła na wycieczki do Kołobrzegu bo tam zdaje się rozminowują plażę . Lepiej się trzymać innych miejscowości o mniej ciekawej historii wojennej , miłego wypoczynku :)
Ostatnio edytowano Czw kwi 14, 2011 20:56 przez gosiakot, łącznie edytowano 1 raz

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw kwi 14, 2011 20:54 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Cookie1706 pisze:
terenia1 pisze:I mała relacja z dzisiejszego wieczornego dyżuru, Marlenka dzięki za pomoc bo sama bym nie obrobiła wszystkiego :)

Nie ma za co dziękować :smokin:
Mam nadzieję, że w sobotę ogarnię wszystko bez problemu :wink:

Dasz radę :ok:

terenia1

Post » Czw kwi 14, 2011 21:02 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

W łasnie się oakzał ze mam wetorek na 9 rano do pracy i musze zrezygnować noge na środę?? :oops: Tereniu przepisz mnie!!
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Czw kwi 14, 2011 21:23 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

felinae pisze:W łasnie się oakzał ze mam wetorek na 9 rano do pracy i musze zrezygnować noge na środę?? :oops: Tereniu przepisz mnie!!

Ok Moniko nie ma sprawy :D już zmieniam na środę rano :D

terenia1

Post » Czw kwi 14, 2011 21:25 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 18.04.-24.04.2011
18.04. pon. rano Gosia wie. Teresa
19.04. wt. rano brak wie. brak
20.04. śr. rano Monika wie. Teresa
21.04. czw.Asia,Bogusia wie.MaraS
22.04. piat.Bona44 wie. brak
23.04. sob. rano brak wie. MaraS.
24.04. niedz. Dorotka wie. brak
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 25.04.-01.05.2011
25.04. pon. rano MaraS. wie. Teresa
26.04. wt. rano Gosia wie. brak
27.04. śr. rano brak wie. Dorotka
28.04. czw.ranobrak wie. Bona44
29.04. piat rano Asia,Bogusia wie. brak
30.04. sob. rano brak wie. brak
01.05. niedz. Dorotka wie. brak

terenia1

Post » Czw kwi 14, 2011 21:27 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 18.04.-24.04.2011
18.04. pon. rano Gosia wie. Teresa
19.04. wt. rano brak wie. brak
20.04. śr. rano Monika wie. Teresa
21.04. czw.Asia,Bogusia wie.MaraS
22.04. piat.Bona44 wie. brak
23.04. sob. rano brak wie. MaraS.
24.04. niedz. Dorotka wie. brak
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 25.04.-01.05.2011
25.04. pon. rano MaraS. wie. Teresa
26.04. wt. rano Gosia wie. brak
27.04. śr. rano brak wie. Dorotka
28.04. czw.ranobrak wie. Bona44
29.04. piat rano Asia,Bogusia wie. brak
30.04. sob. rano brak wie. brak
01.05. niedz. Dorotka wie. brak

to ja 30 wieczór

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw kwi 14, 2011 21:41 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

bvrka pisze:Witam,

z tej strony nowa wlascicielka Mecenasa, a w sumie corka owej Pani, co go dzis zabrala z Chatki;)
Niestety przez to, ze studiuje w innym miescie, daleko od miejsca zamieszkania, nie moglam zobaczyc aklimatyzacji Mecenasa na zywo, wiec musiala mi wystarczyc czesta relacja mamy przez telefon:)
Po przekroczeniu progu nowego domku Mecenas jak to kocur z krwi i kosci musial obwachac kazdy kat, zwiedzic kazdy parapet i obejrzec nowe widoki z okna jak i z wysokosci wszystkich szaf/szafek i regalow w domu;d Pozniej nie odstepowal swojej nowej pani nawet na krok i wpatrywal sie w nia jak w obrazek hehe. Bez watpienia jego urok osobisty ogarnal nawet Pana domu, bo teraz wlasnie wyleguja sie razem na kanapie i uwaga, Mecenas trzyma lapke na jego rece ! Generalnie czuje sie w nowym domu, jakby byl w nim od zawsze!!
Jutro jade do niego na weekend, wiec obiecuje sesje zdjeciowa;)

pozdrawiam serdecznie,
Julia

Nawet Pani Dr z Almavetu stwierdziła, że Mecenas jest pięknym, urokliwym o niespotykanej maści kociastym ( czarna pręga na grzbiecie), dostojnym i cierpliwym.
Trzymam kciuki za nowego Dużego Mecenasa, żeby się przkonał jaki to wspaniały, miziasty, przekochany koteczek.
pozdrawiam
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Czw kwi 14, 2011 21:48 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Może ktoś w końcu zaznaczy na zielono dni świąteczne w grafiku, żebym wiedział kiedy mam jajca święcić i podzielić się nimi z naszymi podopiecznymi!!!! (oczywiście jajca zakupione nie własne).

Co do dyżuru - jeszcze się odezwę...

Jadziu, Wiesiu czy macie jakieś info na temat cen koszulek i krat do okien??
O której Pan w sobotę od krat może przyjechać? Mam rano dyżur więc mogę z nim pogadać.
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Czw kwi 14, 2011 21:53 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Dziś odwiedził nas też Całek i przywiózł dary dla kociaków - kilkanaście puszeczek Aniomody dla maleńtasów i kilkanaście saszetek jakiejś super karmy mokrej też dla maleńtasów, wszystko w tekturowym pudełeczju jest wystawione na górze na boksach i podpisane dla maluszków - to bedzie częś zapasów dla maluszków czy to u nas czy w schronsiku jak się pojawią, więc proszę nie karmić tym jedzonkiem przez przypadek dorosłych obżartuchów :D
Marcin też przywiózł srodki czystosci - płyby do mycia naczyń, do podłogi, proszek do szorowania wszystko się przyda, dzięki wielkie :D

terenia1

Post » Czw kwi 14, 2011 23:04 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Jeśli ktoś bywa w okolicy Wiertniczej w Katowicach.
Jest możliwość wywieszania papierowych ogłoszeń w tej dużej szkole. Jest tam tablica ogłoszen właśnie dla kotów prowadzona przez p. Zbigniewa Markiewicza. Wystarczy przynieść ogłoszenia i zostawić na portierni na nazwisko.
Na pw podam ewentualnie nr telefonu, albo jesli ktoś by wolał przez pośrednika to służę

Medyczna Szkoła Policealna
Województwa Śląskiego nr 1
im. Zofii Szlenkierówny w Katowicach
40-304 Katowice, ul. Wiertnicza 3

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]