» Pon maja 23, 2011 20:18
Re: A jednak Fiodor:-) niech i tak będzie:-)
No, toć ja moje drogie zamierzam Fiodorka kochać, miziać i udowodnić mu ,że istnieją koci szaleńcy co to wolą zwierzynę od własnych dzieci:) (jak ktoś ma 15-latka to wie o czym mówię!:))
Boję się życia z kotem który się..boi.
No,ale nie mogę nie wziąść.
Bo trzeba jakoś - jak śpiewa Cohen "...przeprosić świat za to,ze jest czasem brzydki...".
Jakbym nie dawała rady to pomożecie mi przecież dobrym słowem?
I radą?:)
Neigh ja się CIESZĘ bo wiem ile radości daje mi moja kota wyciągnięta z grzybicy (Fiona) i JAK ja ją kocham.
I myślę,że mam takich uczuć jeszcze sporo:)(szkoda,że dom za mały!)
Hm.
Fiedka NIE BIJE psa.I to jest to.
Mój poprzedni adopcyjny kot (za TM ,miał niewydolność nerek) tak bił mojego pro-kociego jamnika,że biedaczek musiał się wyprowadzić do moich rodziców.Pies miał dwa razy szyte ucho.
U mnie jest tak;
Kotka perska jest super-zrównoważona ,terapeutycznie mruczy drugiemu kotu podczas kroplówki (miał jakąś infekcję jelitową), liczę na współpracę z jej strony( to Fiona).Panna wzięta z grzybicą z klatki od pseudohodowcy i wyleczona.Najsłodszy kot świata.
Boi się dużych facetów (mąż) i czasem wyciagnietej dłoni (już prawie nie).
Nakolankowa i poduszkowa panna.
Kot brytyjski Felix jest u nas od kociaka. Kupiony do kochania okazał się trudny i wymagający.Trudna miłość.
Ładny jest skubaniec. Po nastaniu Fiony postanowił umrzec z głodu (rzucił jedzenie).Karmiony "dopyszcznie", już utył.
Już sam je.
Lubi zaszaleć i poganiać.
Obraża się.
To koci bóg.
WOLNO nam go kochać.
Melon jamnik był tu pierwszy.
Koty lubi i jest pogodnym łakomczuchem.
Taaa...kuwetę im sprawdza...i rządzi w stadzie.
Pies mądry i zabawny,taki psi gość z dystansem do samego siebie (no,jamnik!)
Wzięty od hodowcy (ma świetne papiery ) jako roczny pies .Nie wziął go ktoś do hodowli a był zamówiony.Miał farta: wlasny dom z ogrodem (ganianie za piłką!) ,koty do towarzystwa.
Taka będzie rodzinka Fiodorka.
Neigh to co ja mam w domu to oaza spokoju i normalności w porównaniu z tym co Ty masz.
No to już wiecie PO CO mi Fiodor!:)
Ostatnio edytowano Pon maja 23, 2011 20:28 przez
kotkins, łącznie edytowano 1 raz