Czyli te wyniki nie są takie złe, stan zdrowotny Czesława nie jest tragiczny,ale pilnie potrzebuje domu

Nadal podtrzymuję moją ofertę comiesięcznej darowizny dla kotka, żeby dorzucić się do kosztów utrzymania/leczenia kotka i nieco odciążyć dom, do którego kotek (mam nadzieję ) trafi.
Może jednak warto umieścić go na FB . Nic nie szkodzi spróbować, czasami cuda się zdarzają

A wiara czyni cuda, jeśli mocno uwierzymy, że Czesio znajdzie dom, to większe prawdopodobieństwo, że tak się stanie. Nie spisujmy go na straty. Może jednak znajdzie się jakiś miłośnik kotów o wielkim sercu, który ma warunki na przygarnięcie go.
Czy apele o adopcję Czesława są też publikowane na innych portalach poświęconych adopcji kotów, portalach społecznościowych, itp? Nie mam konta na FB ani na NK, ale jestem zalogowana na dość uczęszczanym forum społecznościowym Wizaż, gdzie jest także sekcja poświęcona miłośnikom zwierząt Wizooż, jest dużo aktywnych forumistów, różnych akcji na rzecz zwierząt, apeli o adopcję. Mogłabym jutro założyć tam nowy post poświęcony Czesławowi i wrzucić w swój podpis link do tego wątku. Może będzie jakiś odzew....