OKI pisze:Dziś nie miałam na co![]()
Za to Delicja by klęła, jakby umiała - co chwila jej w paszcz zaglądam![]()
![]()
![]()
Na szczęście nie umieJeszcze się od Szelmy nie naumiała
Nie możesz uwierzyć,że paszcza Delci zdrowa?Szelma umie kląć?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Dziś nie miałam na co![]()
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Dziś nie miałam na co![]()
![]()
![]()
Nie możesz uwierzyć,że paszcza Delci zdrowa?Szelma umie kląć?
Kociara82 pisze:a tu rozmyslania i rozmyslania....
kocurzyca41 pisze:No co się dziwić ,faktycznie Szelmuś jako babcia zgarnięta na dodatek z knajpy musi umieć i to jakUcałuj od ciotki Delicję te zdrowe paszcze.
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:No co się dziwić ,faktycznie Szelmuś jako babcia zgarnięta na dodatek z knajpy musi umieć i to jakUcałuj od ciotki Delicję te zdrowe paszcze.
UcałujęTak wymaltretowanego całowaniem koteczka to dawno nie miałam
![]()
![]()
OKI pisze:Stare to fakt, ale czy takie dobre?![]()
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:No co się dziwić ,faktycznie Szelmuś jako babcia zgarnięta na dodatek z knajpy musi umieć i to jakUcałuj od ciotki Delicję te zdrowe paszcze.
UcałujęTak wymaltretowanego całowaniem koteczka to dawno nie miałam
![]()
![]()
Dzielny kotecek jakoś to znosi?
Caragh pisze:OKI pisze:Stare to fakt, ale czy takie dobre?![]()
![]()
![]()
Moje tak. Szkola to najlepszy okres! Potem to tylko coraz gorzej i coraz starzej i nudniej
Alisia pisze:Co panie planują na kolację? Ja mam spagetti. Mmm... Pycha!
OKI pisze:Poza tym, że człowiek był piękny i młody, to innych zalet tego okresu nie widzęA i to nie zasługa szkoły raczej
![]()
kocurzyca41 pisze:Nie będę żarła kolacji.....nie będę żarła kolacji.....nie będęDoopa rośnie.
kocurzyca41 pisze:Nie będę żarła kolacji.....nie będę żarła kolacji.....nie będęDoopa rośnie.
Caragh pisze:OKI pisze:Poza tym, że człowiek był piękny i młody, to innych zalet tego okresu nie widzęA i to nie zasługa szkoły raczej
![]()
Ahh te klasówki, te smiechy, te obgadywanie nauczycieli i w ogole szkolne zycie... czemu wszystko co piekne sie tak szybko konczy...![]()
![]()
Alisia pisze:kocurzyca41 pisze:Nie będę żarła kolacji.....nie będę żarła kolacji.....nie będęDoopa rośnie.
Nie to nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 685 gości