agnieszka1565 pisze: dopominać się nauki w przedszkolu i szkole.
Ja to robię także, miło wiedzieć, że jest nas więcej
Moderator: Estraven
agnieszka1565 pisze: dopominać się nauki w przedszkolu i szkole.

jasdor pisze:No i edukując dzieci , edukujemy ich rodziców !![]()
![]()

babajaga pisze:Siostry czarowne, która tu chciała się dokocić? Asia_Siunia? Bo jest cud koteczka do przysposobienia, na strychu bidula mieszka samiuteńka jak palecviewtopic.php?f=13&t=122525
mmk pisze:Kilka dni temu TVN (chyba program "Uwaga") przedstawił reportaż o tym dzieciaku znęcającym się nad kotem. Widziałam tylko zapowiedź programu, nie miałam siły i ochoty oglądać tego w całości. Tż stwierdził wówczas, że obawia się, że takie programy przynoszą odwrotny efekt, niż byśmy chcieli. Jego zdaniem jest to świetny materiał "edukacyjny" dla dewiantów - co można zrobić i czego robić nie należy, żeby się nie wydało. Sądząc po wypowiedziach na wątku kota z YT, niestety miał rację... Rodzinkę wybielono, podsunięto teksty, których chyba nawet nie rozumieją, a które znacznie zmniejszają wymiar ewentualnej kary. Ludzie nie widzą już katowanego kota, tylko dzieci z problemami i zagubionych rodziców. I co możemy zrobić? G...
Asia_Siunia pisze:babajaga pisze:Siostry czarowne, która tu chciała się dokocić? Asia_Siunia? Bo jest cud koteczka do przysposobienia, na strychu bidula mieszka samiuteńka jak palecviewtopic.php?f=13&t=122525
Yyyy czemu jaja mam dwa...
![]()

jasdor pisze:Bo zły kanał oglądasz Siostro - POLSAT sie patrzy
skwareek pisze:Shira... Przyganial kociol garnkowi?Moze Ty tez chetna na dokocenie
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], pauprenses i 38 gości