Agneska pisze:Ale jest duża szansa, że jak się jutro uda zgarnąć całkiem małe maluszki, to wezmę sobie, a co tam...![]()
to lepiej tę czarną, gnoje łatwiej komuś wcisnę

nie namawiałabym, ale sama sie publicznie prosisz...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Ale jest duża szansa, że jak się jutro uda zgarnąć całkiem małe maluszki, to wezmę sobie, a co tam...![]()
jopop pisze:Agneska pisze:Ale jest duża szansa, że jak się jutro uda zgarnąć całkiem małe maluszki, to wezmę sobie, a co tam...![]()
to lepiej tę czarną, gnoje łatwiej komuś wcisnę![]()
nie namawiałabym, ale sama sie publicznie prosisz...
Agneska pisze:Najmniejszy jest pierwszy przy misce, czyli nie z głodu taki niewyrośnięty.![]()
Jedna z panienek prycha, macha łapami, straszy, ale chyba jej się jednak podoba na rączkach.![]()
Któreś może dostać pseudo Śpiewak, bo w przeciwieństwie do reszty rodzeństwa postanowiło płakać.
A w ogóle, to poza najmniejszym Buforkiem (biała końcówka ogona) - reszta klonów jest nierozpoznawalna. Przynajmniej dla mnie i po pierwszej nocy.![]()
No i trochę już się wywietrzyły, bo smród chyba mniejszy.
Agneska pisze:Na jokotowym wątku napisałam:Agneska pisze:Najmniejszy jest pierwszy przy misce, czyli nie z głodu taki niewyrośnięty.![]()
Jedna z panienek prycha, macha łapami, straszy, ale chyba jej się jednak podoba na rączkach.![]()
Któreś może dostać pseudo Śpiewak, bo w przeciwieństwie do reszty rodzeństwa postanowiło płakać.
A w ogóle, to poza najmniejszym Buforkiem (biała końcówka ogona) - reszta klonów jest nierozpoznawalna. Przynajmniej dla mnie i po pierwszej nocy.![]()
No i trochę już się wywietrzyły, bo smród chyba mniejszy.
Cmentarna czarna jest z Powązek, trafiła na leczenie i już chyba nadaje się do zabrania z lecznicy. Tylko mróz ma znowu przyjść i jak tu rozhartowaną kicię na ten mróz wystawić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 301 gości