DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 0:23 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Bianka,zapraszamy serdecznie!.Super!.Dobrych głasków dla futerek nigdy za dużo :D :D :D, nie wiadomo tylko czy rezydenci zaszczycą :mrgreen:.
Jak łyk end :wink: to najlepszy...zasadniczo każdy po Nowym Roku :ok:.
Oczywiście Szalony Kot,Chatte,Aga-zgaga,Marzenia,Alareipan, EdytkaB-a, .she.,Prue,Maciek&Julcia,Ruru,Jotce(wraz z żoną),
Erin,Gibutkowa,Joluka,Agness,SecretFire,Catnaperka,Agneska,Aleksandra,Vega,Ask@,Iwona66,Józefina,"anika",
Mruczeńka,.........na pewno kogoś ważnego dla moich kiciów nie wymieniłam........ a więc rownież pozostałe/li miłośniczki/miłośnicy, kochanych,dumnych Felis silvestris catus są zaproszeni i najlepiej wszyscy naraz.
Od czego jest karnawał?!!!
...To wcale nie jest żart! MAMY KARNAWAŁ!! Obrazek
DT Smarti zaprasza!!Wszystkich wymienionych i nie tylko...wraz z ich TŻ-tami.Metrów powinno wystarczyć- mile widziana "składka"żarełkowa (czyli każdy z zagrychą :wink: ).
Wino w każdej ilości :piwa: gwarantowane przez DT Smarti,a także nieograniczona ilość miziania futer - jak tylko na to pozwolą :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt gru 31, 2010 11:08 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt gru 31, 2010 0:36 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Marzenia,od początku dla mnie też było jasne że to Tom&Jerry...no chyba że jeszcze tylko, ewentualnie Jacek i Placek Obrazek

Bianka,są zżyte jak to maluchy, ale w parę dni po szczepieniu,czyli,jak sądzę w przyszłym tygodniu połączę je z Chmurką i Trisią.Wtedy nie ma raczej kłopotu z rozdzielaniem,oooczywiście marzeniem jest zawsze,oddawanie ich w takich dwupaczkach(vide Mrusia i Arni) :kotek: :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt gru 31, 2010 8:16 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

no zebys nie pozalowala tych zaprosin. :twisted:
ja na razie nawet nie wiem, czy bede w nastroju. jade z tatarkiem z mojego krociutkiego watku na odjajczenie. moj nastroj pozniej bedzie zalezal od tego, czy tatarek przezyje, czy nie. :(
viewtopic.php?f=1&t=121364&p=6862004&hilit=fachowiec+kastracji#p6862004
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Pt gru 31, 2010 9:04 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Witajcie Kochani! :)
Jak nocka minęła? U nas nieźle, niedawno wstaliśmy.

Smarti, to bardzo miłe z Twojej strony :P

Aga, trzymamy kciuki i łapki za Tatarka :ok: :ok: :ok:
Jak ja nie cierpię tej paskudy :x :?
Ostatnio edytowano Pt gru 31, 2010 9:10 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 31, 2010 9:08 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Wszystkiego naj, naj w Nowym Roczku,
żeby najgorszy dzień w Nowym Roku
był lepszy od najlepszego dnia w starym roku. Życzy Edyta z ferajną

Obrazek
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt gru 31, 2010 9:16 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Obrazek

I jeszcze taki wierszyk:

Zdrowia, szczęścia, pomyślności.
Mnóstwa uciech i radości.
Dużo kasy i sukcesów.
A w robocie mało stresów :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 31, 2010 9:46 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Marzenia11 pisze:A tak na marginesie - wracając do domu uswiadomiłam sobie, ze właściwie sama, bez waszej wiedzy i zgody nadałam imiona burym kotuchom!! 8O 8O 8O :oops: :oops: :oops: Jakoś tak mni się zakodowało w głowie że to Tom i Jerry, że potraktowałam to jako pewnik, ale nawet jeśli to nie wiem jak i dlaczego jedenmu i drugiemu przypisałam imię 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: :?: :?: :?: :kotek: :kotek: :kotek:

no nie tak samowolnie - Matką Chrzestną "naszych" maluchów jest Szalony Kot:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=114887&start=405

Napisałam tylko, że imiona pasuja do burasków.... i tak zostało :D
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt gru 31, 2010 10:17 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

my jesteśmy za zostawieniem tych imion :)
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pt gru 31, 2010 10:25 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti, serdecznie dziekujemy za zaproszenie :D
proponuje tylko, oprócz ludzkiego żarcia, dołaczyć jako składkowe także i kocie - w końcu każda/każdy z nas ma swój "udział" w twoim DT...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt gru 31, 2010 11:12 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Edytka,co tak Lalunia postarzała się w dwa tygodnie :D :D :ryk: (vide Pita Pata )

smarti

Post » Pt gru 31, 2010 11:15 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

bo czasem czytam , że ma 2 lata (chyba na watku paluchowym) czasem , ze ponad rok ale czy to wazne :wink:

w sumie jak się tak zastanowić to kobieta, lat się nie powinno dodawać. :roll:

EdytaB_a

Post » Pt gru 31, 2010 11:22 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

oczywiście że lat się nie liczy :D

z tego co wiem ja to Lalunia trafiła na Paluch jako "kociak" we wrześniu lub pażdż 2009,ale nie wiadomo czy miała np.6 tyg czy 3 miesiące..,więc dwa lata moze mieć chyba najwcześniej ok maja :D

smarti

Post » Pt gru 31, 2010 12:41 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Kochani,
Przesyłam Wam moc pozdrowień i życzeń Noworocznych, wszelkiej pomyślności, zdrowia i szczęścia, szampańskiej zabawy w Sylwestra, a w zasadzie to spełnienia wszelkich marzeń w 2011 roku.
mocno pozdrawiam
Aśka z Rodziną i kociastymi
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt gru 31, 2010 14:53 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Smarti i Marzenia11 - bardzo przepraszam za to zamieszanie z wynikami Edisona :oops: :? Mam nadzieję, że wszystko dobrze wyszło i wyniki Edisona są już u smarti......

Marzenia11 dzięki wielkie, że odebrałaś wyniki z mojej pracy i dalej przekazałaś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku - dla wszystkich Dużych i wszystkich futerek - przede wszystkim dużo, dużo zdrowia Obrazek

I oczywiście szampańskiej zabawy dzisiejszej nocki Obrazek Obrazek (ja niestety z wysoką temperaturą siedzę w domu .....)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt gru 31, 2010 16:32 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

spotkałam się z TŻtem smarti i przekazałam kopertkę :mrgreen: wraz ztrzema tłustymi myszami, co by kociambrstwo miało co robić w Sylwestra :mrgreen:
Aleksandra59, nie wiem o jakich problemach piszesz, daj sobie spokój u tak się źle czujesz
notabene ja tez w domu z futrami bo mi ciało odmówiło współpracy.. niestety nie miały zachwyconej miny gdy zobaczyły mnie wchodzącą do domu.. One naprawde lubią być same, choc pewnie nie za długo, bo wtedu chrupki się w miskach kończą :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]