cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 23, 2010 0:15 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

A my wciąż kafelki zbieramy - lokal jest zdewastowany :roll:

Czeka nas dużo roboty. :wink:
MIKUŚ

Post » Czw gru 23, 2010 0:30 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

ale kociarnia w sensie pomieszczenia to tylko formalnosc w waszym przypadku, bo widze, ze zaczelyscie juz dzialac i bez tego :ok: Ale to dobrze, bo nie ma czasu do stracenia :ok:

My tez z kolezanka, forumowa Justa&Zwierzaki i paroma innymi osobami planujemy od dawna zalozenie jakiegos stowarzyszenia czy fundacji. Ale ciagle cos nam staje na drodze.... :oops: Ale gleboko wierze, ze kiedys w koncu sie nam to uda :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw gru 23, 2010 9:36 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

ooo...........no to pięknie. Trzymamy kciuki Olu za realizację planu :ok:
MIKUŚ

Post » Czw gru 23, 2010 11:45 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

mar_tika pisze:
Kobitko, a gdzieś ty była tyle czasu że się nie odzywałaś?Witaj, miło znowu cię widzieć lub też czytać :wink:

Witaj Martuś,
A to tu, to tam... ważne, że wróciła jak dziecię marnotrawne :mrgreen:

Dzień dobry Wszystkim :)
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Czw gru 23, 2010 15:28 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Mam pieniążki na klej do płytek...Prezent po choinkę dla Kociej Przystani 8)

Mikuś, melduję wykonanie zadania :mrgreen:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Czw gru 23, 2010 19:46 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Kicia_Kluska pisze:Mam pieniążki na klej do płytek...Prezent po choinkę dla Kociej Przystani 8)

Mikuś, melduję wykonanie zadania :mrgreen:

Dzięki wielkie w imieniu swoim i MIKUS-ia :1luvu:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Czw gru 23, 2010 19:51 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Niestety plan przygarnięcia persa o którym pisałam Wam wcześniej nie wypalił :cry:

Koleżanka nie zastała go już na klatce schodowej, obeszła całą piwnice, strych i nic... :(

Zakładamy, że ktoś go przygarnął, to był łagodny koteczek, także ze złapaniem go nie było żadnego problemu.

Mam tylko nadzieję, że trafił w dobre ręce.

:cat3:

Cookie1706

Post » Czw gru 23, 2010 19:53 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

a mój TIZEREK miał wczoraj pierwsze szczepienie :mrgreen:

dzielny maluszek :kotek:

za miesiąc powtórka :kitty:

Cookie1706

Post » Czw gru 23, 2010 19:55 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Kociara82 pisze:ale kociarnia w sensie pomieszczenia to tylko formalnosc w waszym przypadku, bo widze, ze zaczelyscie juz dzialac i bez tego :ok: Ale to dobrze, bo nie ma czasu do stracenia :ok:

My tez z kolezanka, forumowa Justa&Zwierzaki i paroma innymi osobami planujemy od dawna zalozenie jakiegos stowarzyszenia czy fundacji. Ale ciagle cos nam staje na drodze.... :oops: Ale gleboko wierze, ze kiedys w koncu sie nam to uda :ok:

Ja również 3mam kciuki :spin2:

im WIĘCEJ Nas tym lepiej dla kociastych :ok:

Cookie1706

Post » Czw gru 23, 2010 21:24 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

blekitna pisze:
mar_tika pisze:
Kobitko, a gdzieś ty była tyle czasu że się nie odzywałaś?Witaj, miło znowu cię widzieć lub też czytać :wink:

Witaj Martuś,
A to tu, to tam... ważne, że wróciła jak dziecię marnotrawne :mrgreen:

Dzień dobry Wszystkim :)

Wiem żeś kobieta pracująca:)Ale od czasu do czasu odzywaj się i informuj co u Was słychać .Jestem też ciekawa co u Sisi może jakieś foty :wink: Bo wiem że warto zapukać do was po piękne foty :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw gru 23, 2010 21:34 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Wszystkim kibicującym i pocichu podczytującym życzę zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i Dosiego Nowego 2011 Roku :ok: Coby wam się dziewczyny udało to wszystko co zaplanowałyście :ok:

mar_tika

Post » Czw gru 23, 2010 21:36 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw gru 23, 2010 21:58 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

mar_tika pisze:Wszystkim kibicującym i pocichu podczytującym życzę zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i Dosiego Nowego 2011 Roku :ok: Coby wam się dziewczyny udało to wszystko co zaplanowałyście :ok:

Dziękujemy za życzenia :1luvu:

I za wsparcie :1luvu:

Za wszystkie wpis na Naszym wątku :1luvu:

I za Wasze hojne dary prosto z serduszka :1luvu:

Cookie1706

Post » Czw gru 23, 2010 22:05 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Dziękuję i także życzę bardzo wesołych Świąt i spełnienia wszystkich Waszych zamierzeń i planów :D :ok: :1luvu:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw gru 23, 2010 22:25 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Beasia pisze:Dziękuję i także życzę bardzo wesołych Świąt i spełnienia wszystkich Waszych zamierzeń i planów :D :ok: :1luvu:

No i proszę ujawniła się pierwsza cicho podczytująca :mrgreen: Witamy ,witamy :ok: A my to być może sąsiadki zaa miedzy, bo ja to prawie jedną nogą w Dąbrowie mieszkam :wink:

mar_tika

[poprzednia][następna]