Kajtuś-roczny, czarny miziasty kocurek. Już w domku stałym:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2011 20:21 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Kajtuś jest prześlicznym kociakiem i na pewno znajdzie super dom!!!!!!! Bardzo mi przypomina mojego Kajtusia, który niestety odszedł już 2 lata temu za TM :cry: . Mój też był taki mruczący i bardzo, bardzo kochany. Czarne koty mają w sobie to coś co nie pozwala o nich zapomnieć...
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Śro sty 05, 2011 20:49 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Masz rację, że mają w sobie coś. :wink:

Przykro mi z powodu odejścia Twojego kotusia. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro sty 05, 2011 21:07 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

kasia86 pisze:Masz rację, że mają w sobie coś. :wink:

Przykro mi z powodu odejścia Twojego kotusia. :(

Ja mam w ogóle słabość do czarnych zwierzaków: kotów, psów :D .
A to że odchodzą... no cóż zaczynam się "przyzwyczajać" do tego...Choć serce boli strasznie za każdym razem... Mam taką słabość że przygarniam tylko albo stare / ostatnio przygarnęłam 13-letnią kicię, która całe życie była podwórkowa a na starość jest domowa, wcześniej dwie sunie, które były po 12 lat w schronie/ albo ciężko chore / przed Świętami odeszła mi kicia, którą trzy lata temu wyciągnęłam z nowotworu, teraz z mocznicy mi się już nie udało.... / . Jednak świadomość że się im pomaga pozwala jakoś przetrwać te trudne chwile...
A mojego Kajtusia jak zgarnęłam z ulicy to też był fajny: tył - połowa kota z fantastyczną grzybicą, przód - sierść ok ale zapalenie płuc... Ale kot był -CUDOWNY!!!! Był ze mną 9 lat i przysporzył mi całą moc radości... :D
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Śro sty 05, 2011 21:25 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

AlfaLS, widać że masz dobre serce dla zwierząt. :1luvu:

Ja zabierając Kajtusia z ulicy nie wiedziałam że jest po jakimś urazie, ale który to uraz daje znać o sobie od czasu do czasu.
No cóż, mam nadzieje, że Ktoś go pokocha takim jakim jest, a nie takim jakim mógł by być.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro sty 05, 2011 21:25 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Przytulam mocno Alfa. U nas bedziesz miala zawsze wsparcie i miejsce do porozmawiania. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sty 05, 2011 21:38 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Kochane jesteście ale ja tu jestem nieważna :D . Szukamy domu dla Kajtusia i to jest pierwszorzędna sprawa. Ja o sobie napisałam tylko dlatego ze to też Kajtuś :D .... I kurcze jakby miał te 10 lat więcej to już byśmy organizowali transport ....
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Śro sty 05, 2011 21:44 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Ale ja mu moge papiery sfalszowac... :roll: :roll: :roll: :roll:

SecretFire

Post » Śro sty 05, 2011 21:53 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

SecretFire pisze:Ale ja mu moge papiery sfalszowac... :roll: :roll: :roll: :roll:

No wiesz 8O
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Śro sty 05, 2011 21:56 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

:oops: Musze sie teraz wstydzic? Bym tego nie zrobila, ale dla dobra kotka pewnie tak.

Kiedys tez bym chciala tak robic jak Ty i brac tylko starszych albo zapomnianych przez swiat.

SecretFire

Post » Śro sty 05, 2011 22:01 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

AlfaLS pisze:
SecretFire pisze:Ale ja mu moge papiery sfalszowac... :roll: :roll: :roll: :roll:

No wiesz 8O

Ja przepraszam, ale nie biorę w tych oszustwach udziału, bo nie chce iść do pierdla. :mrgreen:
Co by zrobiło moje 10 kotecków bez swojej pańci? A bezdomniaczki?
Nie, zdecydowanie NIE dla waszych niecnych zamiarów! :twisted: :wink:

AlfaLS pisze: I kurcze jakby miał te 10 lat więcej to już byśmy organizowali transport ....

No niestety nie ma 10 lat, ale jest kotkiem na którego trzeba będzie uważać, ze względu na tą jego miednicę. Będzie czasem kulał, na zmianę pogody i trzeba mu dać coś przeciwbólowego, ale poza tym jest zdrowy. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sty 05, 2011 22:03 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

To nie WASZE tylko MOJE zamiary. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To ze od czasu do czasu bedzie tabletke na bole bral, to jest przeciez nic. Myslalam, ze bedzie gorzej. Ale i tak jest kochany.

SecretFire

Post » Śro sty 05, 2011 22:07 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

SecretFire pisze: Ale i tak jest kochany.

I to jak!
Tyle, że o mnie to praktycznie koty ''walkę toczą'' bo ja jedna jestem, i do tego Kaska chce abym była tylko jej. :crying:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sty 05, 2011 22:17 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Przypomina mi to kogos... :cry: Aniu moja kochana, ten rok bedzie lzejszy.

SecretFire

Post » Śro sty 05, 2011 22:30 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

SecretFire pisze:Aniu moja kochana, ten rok bedzie lzejszy.

No cóż, już przestałam w to wierzyć. :lol:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sty 05, 2011 22:44 Re: Kajtuś-roczny, czarny, miziasty kocurek. Dalej szuka DS.

Dopiero poczatek a musi sie w jakas strone rozwinac. Zobaczymy za rok...
Ide spac, bo urlop meczy... Sciskam Was.

SecretFire

[poprzednia][następna]