Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 23:46 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Legnica pisze:W takim razie już wiem na kogo zwalić drugie kłucie :lol:
Jak tylko pojawi sie wpłata na koncie wpisze.

Sprężyna zdecydowała że jednak nie będzie się narażać Haremu(w tym miesiącu) i swoją pomoc przekazuje na wstępny serwis nowej kotki.
Tak czy tak,bardzo dziękujemy :kotek:
Legnica

Post » Wto gru 14, 2010 1:00 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Witam!
Jestem tu nowa, co nie znaczy, że nie "kotna".
Mam cztery dziewczyny, w tym jedną rezydentkę, która ma już 11 lat i trzy młode tegoroczne ogoniaste, które tak jakoś nie wiadomo skąd się przyplątały :kotek:
Właśnie jesteśmy w trakcie sterylizacji kotek z częstotliwością jedna na miesiąc (kasa niestety)
Wszystkie moje kiciory to dachowce.Kochane bardzo przez nas tzn: mnie i mojego męża.
Pozwól,że będę podczytywać Twój wątek. :pisanie:

elli3

Od: Sob lis 27, 2010 23:27

Post » Wto gru 14, 2010 9:43 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Oczywiscie,witam serdecznie.
Czy wkupne w postaci fotek Twoich kotów da się wyprosic?
:D
Legnica

Post » Wto gru 14, 2010 9:47 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Legnica pisze:Obrazek

Domagam się ujawnienia imienia wyżej pokazanej :mrgreen:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Wto gru 14, 2010 9:51 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Toż włąśnie od wczoraj łamię sobie głowę nad imieniem.
Chciałam dzieci zaangażować do intensywnego myslenia,ale wczoraj mieli zbyt dobre humorki i wszystko obracali w żart.Na każdą moją propozycję mówili że jak sie nie spodoba to czy tamto imię to zawsze mozna zmienic na Wiesław.
:lol:
Nie dało sie z nimi wczoraj poważnie porozmawiać.
Legnica

Post » Wto gru 14, 2010 9:52 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Tosia?
Legnica

Post » Wto gru 14, 2010 9:58 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Fajnie, że rodzinie humor dopisuję ... Wiesław też ładnie :mrgreen:
Legnica pisze:Tosia?

Co tak nieśmiało? Ładna propozycja :idea: A może Pyza :?: :lol:

Willow_

Post » Wto gru 14, 2010 10:01 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

:lol:
Pyza źle wróży-kłopoty z otyłoscia :lol:
Legnica

Post » Wto gru 14, 2010 10:13 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Albo Melba :?: :ryk:

Willow_

Post » Wto gru 14, 2010 10:15 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Natalka,Julka,Lena,Emilka,Tamara,Anielka,Tosia
Lukrecja-nie wiem tylko jak to będzie zdrobniale?
Legnica

Post » Wto gru 14, 2010 10:20 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Dal mnie to ona taka Carmen :1luvu:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Wto gru 14, 2010 10:36 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Na mój gust proponowane "ludzkie" za słodkie dla tej poważnej, pucułki...
Carmen... No, no... i ten wzrok ...Czysta Carmen - dostojna, zabija wzrokiem, a jak trzeba to i łapą 8)
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Wto gru 14, 2010 10:38 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Jak zabójcza, to może jednak "Lukrecja" ... i słodka, i niebezpieczna :twisted:
A zdrabniać można Lusia albo Lucy :ryk:

Willow_

Post » Wto gru 14, 2010 10:40 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

iwo_wawa a skąd Ty to wiesz? 8O
Jesli Carmen to taka konkretne babeczka,niby miła ale jak ma dość to i łapą przywali,to faktycznie nowa jest wypisz wymaluj Carmen.
To co?
Carmen?mnie też sie podoba :D
Legnica

Post » Wto gru 14, 2010 10:41 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

No to ja nie wiem.
Podoba mi sie Carmen i Lukrecja,jedno i drugie pasuje.
Zróbmy głosowanie 8)
Legnica

[poprzednia][następna]