K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 07, 2010 10:02 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

wydaje mi się, że klikasz prawym, wybierasz "kopiuj adres" i wklejasz w profilu...
:) chyba
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto gru 07, 2010 10:10 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Coś źle zrobiłam - link tylko kieruje do obrazka a nie na wątek głosowania i obrazka nie widać... :oops: Może zauważy pytanie ktoś, kto wie na której stronie i jakiego wątka jest link :) nie umiem - próbowałam dodać adres wątka i jest jeszcze gorzej :oops: Muszę zaczekać na pomoc :D

Dziękuję bardzo - dostałam link u Meonika :1luvu: :1luvu: :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 07, 2010 10:28 Re: K-ów, staruszek Fuks jedzie do domu:))

Tweety pisze:Dzięki uprzejmości graszki-gn mamy nowy banerek reklamujący nasz udział w ankiecie na miau, tej do Krakvetu, sympatyków i fanów naszych kociuchów proszę o wklejanie :)

Obrazek

Kod banerka:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120922][img]http://miau.strefa.pl/AFN_KrakVet_XII.gif[/img][/url]

Kod powyżej. Nie wystarczy samo skopiowanie kodu obrazka (jak napisała lutra), bo to banerek, który wyświetla obrazek, a kieruje gdzie indziej :mrgreen:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto gru 07, 2010 10:38 Re: K-ów, staruszek Fuks jedzie do domu:))

podublowany dubel
Ostatnio edytowano Wto gru 07, 2010 11:17 przez kosma_shiva, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto gru 07, 2010 10:49 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Kotobywatelski obowiązek spełniony. Trzymam kciuki za Wasze zwycięstwo:) :piwa: :ok:
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Od: Wto paź 03, 2006 11:25

Post » Wto gru 07, 2010 11:30 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

12.12 mam dyzur GK, mialam zabrac Boroweczke, czy to nieaktualne?
Cat-room odrobaczony, w kuwetach nawet ladnie, ale wg mojego dosiadczenia z robaczyca, mozna jeszcze przez jakis czas spodziewac sie luznych kupek. Poslanko "uperfumowane" na luzno i juz sie suszy. Katia dala sobie zmienic miski, jako tako osprzatac kuwete i tyle :( . Chyba probowala grac ze mna w lapki, ale jakos chyba biometr na taka zabawe mialam niekorzystny :wink: . Zuzi lewe oczko wyglada jakby miala zalozona czerwonawa soczewke, moze nie idzie na krople? :( Majeranek glosno zrobil luznawa kupalke. Stefek posyczal i jakos niechetnie dal sobie chociaz troche sprzatnac kuwetke z ktorej nie chcial wyjsc 8O .
Dygotka nianczy maskotke w poslanku i poplakuje, na rekach mruczy i rozglada sie zaciekawiona.
Za to Zuzia najpierw robi za "krewetke", nstepnie rozklada sie na kolanach mruczac. No coz, zlosci sie jak sie ja wklada z powrotem do boksu :cry: . Sylwia wynianczyla Madame i pomogla mi zlapac krasnale do odrobaczenia, bo jakos moje polowanie nie dalo efektu. Ogolnie towarzystwo zostalo wynianczone, tylko po wpychaniu im do pyszczkow jakiegos paskudztwa (coz za wstretne duze dwunogi :twisted: ) bylo troszke zdegustowane. Aha, to czarne w klatce w cat-roomie pomylilo sobie dzis kuwete z miska na wode i kupcia na polrzadko sie tam znalazla :mrgreen:

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Wto gru 07, 2010 11:48 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

vanja pisze:12.12 mam dyzur GK, mialam zabrac Boroweczke, czy to nieaktualne?
Cat-room odrobaczony, w kuwetach nawet ladnie, ale wg mojego dosiadczenia z robaczyca, mozna jeszcze przez jakis czas spodziewac sie luznych kupek. Poslanko "uperfumowane" na luzno i juz sie suszy. Katia dala sobie zmienic miski, jako tako osprzatac kuwete i tyle :( . Chyba probowala grac ze mna w lapki, ale jakos chyba biometr na taka zabawe mialam niekorzystny :wink: . Zuzi lewe oczko wyglada jakby miala zalozona czerwonawa soczewke, moze nie idzie na krople? :( Majeranek glosno zrobil luznawa kupalke. Stefek posyczal i jakos niechetnie dal sobie chociaz troche sprzatnac kuwetke z ktorej nie chcial wyjsc 8O .
Dygotka nianczy maskotke w poslanku i poplakuje, na rekach mruczy i rozglada sie zaciekawiona.
Za to Zuzia najpierw robi za "krewetke", nstepnie rozklada sie na kolanach mruczac. No coz, zlosci sie jak sie ja wklada z powrotem do boksu :cry: . Sylwia wynianczyla Madame i pomogla mi zlapac krasnale do odrobaczenia, bo jakos moje polowanie nie dalo efektu. Ogolnie towarzystwo zostalo wynianczone, tylko po wpychaniu im do pyszczkow jakiegos paskudztwa (coz za wstretne duze dwunogi :twisted: ) bylo troszke zdegustowane. Aha, to czarne w klatce w cat-roomie pomylilo sobie dzis kuwete z miska na wode i kupcia na polrzadko sie tam znalazla :mrgreen:

Bierz Borówkę, bierz! Na 17.00 w niedzielę.

Ja zaczynam 11.12. z Tymiankiem lub Majerankiem (jak nie ma grzyba :evil: ) , a 12.12. z Sezamem.
Ponieważ jestem do 14.00, to mogę ewentualnie zrobić drugi nawrót i przywieźć na 17.00 w pierwszy dzień Dygotkę.

Brakuje kota na 13.00 i 15.00 w oba dni.

Dlatego proszę o aktualny grafik koci wraz z transportem, żeby nie było niejasności.

A to, co siedzi w klatce i dziczy, to Klara, nie Katia.
Oczko Zuzi też wczoraj zauważyłam :(
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto gru 07, 2010 11:50 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

pogubiłam się. gdzie jest aktualny koci grafik?
kosma?
Dexter idzie do domu w czwrtek, Wasyl w piątek.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto gru 07, 2010 11:56 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Sorka, wiem ze to Klarcia, ale akurat myslalam o Kati :oops: i stad pomylka. Mialam nadzieje, ze jeszcze ja zobacze bo cudna seniora :D . To biore Boroweczke, juz sie z Kocuria umowilam na odebranie ocieplacza, ma mi podrzucic na Kocimska.

vanja

Post » Wto gru 07, 2010 12:27 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Skleroza nie boli :lol: . Przydaloby sie uzupelnic zapas strzykawek skoro smerfiki maja miec podawane leki doustnie. I moze ktos bedzie odwazniejszy z wkladaniem rak do Klarci i Stefcia i lepiej im osprzata klatki niz ja. Bo nie moglam znalesc odpowiednich rekawiczek :oops: . Ale poslanka obmacalam i mialy suche.

vanja

Post » Wto gru 07, 2010 12:29 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

miszelina pisze:
vanja pisze:12.12 mam dyzur GK, mialam zabrac Boroweczke, czy to nieaktualne?

Bierz Borówkę, bierz! Na 17.00 w niedzielę.

Ja zaczynam 11.12. z Tymiankiem lub Majerankiem (jak nie ma grzyba :evil: ) , a 12.12. z Sezamem.
Ponieważ jestem do 14.00, to mogę ewentualnie zrobić drugi nawrót i przywieźć na 17.00 w pierwszy dzień Dygotkę.

Brakuje kota na 13.00 i 15.00 w oba dni.

Dlatego proszę o aktualny grafik koci wraz z transportem, żeby nie było niejasności.

A to, co siedzi w klatce i dziczy, to Klara, nie Katia.
Oczko Zuzi też wczoraj zauważyłam :(

11.12, czyli w sobotę jestem na II zmianie. Mogę przywieźć ze sobą Negrę, jest bardzo spokojna. I powinna wytrzymać dyżur 14.00-17.00 jeśli będzie zmęczona może trochę odpocząc w kontenerku (lub klatce, jesli takowa będzie)
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Wto gru 07, 2010 14:49 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Kinga - super. Ja jestem za. Negra na naszej zmianie.
:-)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto gru 07, 2010 15:13 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Noemik - dzięki za wsparcie :D
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Wto gru 07, 2010 15:20 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Czyli brakuje kota w sobotę na 13.00 (w teorii Tymianek będzie do 14 ze mną, a Negra od 14 do 17 z Kingą i Noemik, tylko nie każdy kot wytrzyma 3 godziny :cry: )

Na 17.00 przywiozę Dzyśkę, znaczy Dygotkę. I oczywiście ją zabiorę spowrotem, jako że mam i tak wieczorny dyżur na Kocimskiej. Najwyżej polatam w międzyczasie po sklepach. :wink:

I nie ma kota/kotów na niedzielę w godzinach 13-17.. Przynajmniej jeden kot z transportem niezbędnie potrzebny. Ja transportowo odpadam, stoje do 14.00
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto gru 07, 2010 15:48 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Deklarowałam pomoc transportową w najbliższy weekend i nic się w tym względzie nie zmieniło. W niedzielę od południa jestem dyspozycyjna. Czekam tylko na jakiś czytelny grafik kotów, aby wiedzieć, kiedy i skąd potrzebny jest transport :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

[poprzednia][następna]