Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 19:30 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Erin, a może mogłabyś pogadać z jakimś normalnym wetem z miasta? Może jakis szpitalik albo znajomi weta? Wiem, że to szalone, ale czytuje wątki, gdzie koty przetrzymują nawet sami weci, jeśli są fajni i nie zobojętnieli jeszcze...

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Pon lis 08, 2010 19:34 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Są lecznice ze szpitalikami, ale dla kotów chorych.
Alex, ja naprawdę staram się coś z tym zrobić.
A jest to o tyle trudniejsze, że Piracik tez potrzebuje pomocy.
Już nie mam siły tłumaczyć :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 08, 2010 19:38 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Promyk doczeka sie pomocy. A bezsilnosc jest straszna, jak wszyscy wiemy. Pomoc tez wszystkim nie idzie. Inne rozwiazanie by bylo, gdyby Misiu domek znalaz, co by kotki z balkonu nie przeganial i Promyk by mogl na jego miejscu zamieszkac. To tak ino glosno mysle.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon lis 08, 2010 19:42 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Tak Dorotko, to prawda.
Ale kto zechce takiego bandytę?

Erin

Post » Pon lis 08, 2010 19:43 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Dziś spotkałam inną sąsiadkę - powiedziała mi, że ostatnie noce Promyk spał w naszej klatce.
Poprosiłam, żeby popytała wśród znajomych, ja załatwię kastrację.

Erin

Post » Wto lis 09, 2010 3:44 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

[quote="SecretFire"]Mozesz mnie zaprosic do uczestnienia Dominika? Nie pamietam juz czy sie dolaczylam. Dorothea Kaminski, tak mnie znajdziesz w FB.[/quote

Wysyłać zaproszenia na wydarzenia można chyba tylko tym , których ma się wśród znajomym .Wysłałam więc Tobie zaproszenie do znajomych , a tutaj jest link do wydarzenia-http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=169497749742918

Wystarczy kliknąć w "wezmę udział "

Jest już tak zimno , a on nadal bez domu :( Chyba ten tydzień będę non stop promowała jego i TeOdorka na przemian . Inaczej pomóc nie mogę-a bez przerwy przypominając o nim w internecie mam jakiś procent szansy ,że pomogę.Lepsze to niż bezczynność
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Wto lis 09, 2010 7:16 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Dziękuję Dominika! :1luvu:

Erin

Post » Wto lis 09, 2010 9:51 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Juz bylam dolaczona, ale dziekuje Dominika.

Och, wiesz...taki bandyta by sie przydal, ale on jest wychodzacy. Ale ja tez wszystkich kotow nie moge zbierac. :-(

SecretFire

Post » Wto lis 09, 2010 10:15 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Nie jestem na Fecebooku, nie mogę tam pomóc... :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lis 09, 2010 17:13 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Erin pisze:Są lecznice ze szpitalikami, ale dla kotów chorych.
Alex, ja naprawdę staram się coś z tym zrobić.
A jest to o tyle trudniejsze, że Piracik tez potrzebuje pomocy.
Już nie mam siły tłumaczyć :(

Wiem, ja po prostu podzieliłam się swoimi myślami, bo czasem zdarzają się weci, którzy za kasę przetrzymają trochę nawet zdrowego kota.

Kciuki za czarnego :ok:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Śro lis 10, 2010 20:34 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

:cry: Pozdrawiamy cieplutko Promyczka!
Człowiek wybiera sobie PSA,ale to KOT wybiera sobie człowieka!

WIRGINIA

Od: Nie paź 11, 2009 17:58

Post » Śro lis 10, 2010 20:35 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Iza bylas go dzis karmic i przyszedl na spotkanie?

SecretFire

Post » Śro lis 10, 2010 21:01 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Nie, dziś Promyczka nie widziałam, bo późno wróciłam od weta.
Ale jutro wolne, zrobię obchód w dzień. Dobrze, że niektórzy sąsiedzi go dokarmiają.

Erin

Post » Czw lis 11, 2010 20:49 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Biedny Promyczek :( cały czas przypominam o nim na FB i liczę,że ktoś go zauważy i zechce dać mu dom :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Czw lis 11, 2010 20:58 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Dominikna1 :1luvu:
Dziś przez jakiś czas Promyk spał u mnie na klatce w wózku dziecięcym.
Potem ludzie wyszli z wózkiem, a kicio być może poszedł wyżej, bo sąsiadka jedna mi mówiła, że śpi na półpiętrze.

Erin

[poprzednia][następna]