Kociaki z działek - szukają domków :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 19, 2010 20:07 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

Weihaiwej pisze:Będę wdzięczna za pomoc, bo wczoraj zapłaciłam 80 zł :o A to dopiero początek. Założę jej osobny wątek. Ma już nawet imię :D Szelma (oglądaliście "X-men"?). Chociaż na razie nic o niej jeszcze nie wiem, bo siedzi w kącie. Strasznie jej żal :( Ale ma szczęście, bo zostanie wyleczona. Anduk, koniecznie sprawdź pozostałe, trzeba będzie im jakoś pomóc.

Chociaż "X-mena" nie oglądałam, uważam, że Szelma do niej pasuje :)
Ma szczęście dziewczynka w tym całym nieszczęściu.
A te maluchy na działce mogą w każdej chwili mieć podobne objawy. Nawet, jeśli teraz niczego nie zauważymy.
Własność Nelli, Luny, Kłopotka i księcia Rudolfa :)
ObrazekObrazekObrazek

envy

Od: Pon kwi 26, 2010 15:51

Post » Nie gru 19, 2010 21:42 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

Najnowsze wieści: Szelma bez problemu daje sobie zakraplać oczy i nie wyrywa się przy podawaniu antybiotyku. A do tego jest niebywałym pieszczochem! :1luvu:
Co prawda syczy, prycha i chowa się przed człowiekiem, ale jak już wezmę ją na kolana, mruczy, nadstawia się do pieszczot i pręży grzbiet. Będą z niej koty :ok:
Oczka wyglądają lepiej, mam też nadzieję, że antybiotyk szybko podziała.

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Nie gru 19, 2010 21:56 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

Bardzo się cieszę :1luvu:
To są bardzo dobre geny. Nasza Kłopotka jest wybitnie kolankowa, mrucząca i przy mizianiu popada w ekstazę, a wspólną matkę przecież mają. Co do ojca Szelmy, to podejrzewam szarego Lamenciarza-ocieracza, który zawsze nas na działce pierwszy witał i odprowadzał do bramy :)
Mam nadzieję, że kotka szybko wydobrzeje, a w leczeniu będziemy wspierać finansowo :ok:
ObrazekObrazekObrazek

envy

Post » Nie gru 19, 2010 22:07 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

Tak, zdecydowanie to fajny miot jest :D Nasza to traktorzystka, mruczy niesamowicie :1luvu:
Jestem kocurem ;) Obrazek

Obrazek Obrazek

anduk

Od: Pon kwi 26, 2010 2:39

Post » Nie gru 19, 2010 22:43 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

Założyłam małej wątek: viewtopic.php?f=1&t=121733

Weihaiwej

Post » Nie gru 19, 2010 23:05 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

Super :1luvu:
Już zaznaczyłam.
ObrazekObrazekObrazek

envy

Post » Nie gru 19, 2010 23:56 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

Przepraszam za OT, ale chciałabym zapytać czy znacie może kogoś z Bydgoszczy do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej :?: Być może znalazł się dom dla kalekiego kotka z wątku viewtopic.php?f=13&t=116335&p=6827782#p6827782. Z góry bardzo wielkie dzięki za informacje.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pon gru 20, 2010 0:13 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

Niestety, ja nie znam nikogo w Bydgoszczy.

Obrazek Obrazek

anduk

Post » Wto gru 21, 2010 21:54 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

Pomyślałam sobie, że należałoby też pokazać piątego kociaka, który jako pierwszy znalazł DS. Zdjęcia robione komórką, modelka ciągle w ruchu, więc proszę wybaczyć jakość. Na jednym z nich widać, że Kłopotek ma każdą łapkę inną :) Trafiła nam się trikolorka :)

Obrazek

Obrazek

Jutro postaramy się dodać aktualne zdjęcia trójki, która pozostaje bez domów.
ObrazekObrazekObrazek

envy

Post » Wto gru 21, 2010 23:27 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

To i ja dorzucę coś od siebie w sprawie tego malucha :D

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

anduk

Post » Śro gru 22, 2010 17:02 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

Ale piękna! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Widać, że pieszczoch z niej :)

Z pozostałej trójki chyba tylko czarne mają jeszcze szanse na DT/DS, jeśli szary kociak nie daje się nawet pogłaskać....

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Śro gru 22, 2010 18:06 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

Ale śliczna! No no :1luvu:
Anduk, ja Ci muszę jakoś odesłać transporter :roll:

Weihaiwej

Post » Śro gru 22, 2010 20:13 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

Cudak1 pisze:Ale piękna! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Widać, że pieszczoch z niej :)

Z pozostałej trójki chyba tylko czarne mają jeszcze szanse na DT/DS, jeśli szary kociak nie daje się nawet pogłaskać....

Pieszczoch natarczywy wręcz :1luvu:
Szelma też sprawiała wrażenie niedotykalskiej. Weihaiwej jednak cuda zdziałała :) Szarego i tak trzeba będzie jakoś obłaskawić, bo do weterynarza mamy zamiar go zabrać.
ObrazekObrazekObrazek

envy

Post » Śro gru 22, 2010 21:23 Re: Kociaki z działek - pilnie szukają DT/DS[zachodniopomorskie]

Weihaiwej pisze:
Anduk, ja Ci muszę jakoś odesłać transporter :roll:

Agata, co prawda my teraz pozostaliśmy beż żadnego ale trzymaj go na razie. Jak dostanę kasę, to Ci przeleję i na leczenie Szelmy i na wysyłkę. Jak by coś się działo to może Cudak nas transporterem poratuje, albo w klatkę złapiemy.

Obrazek Obrazek

anduk

[poprzednia][następna]