Delikatna Smużka - koniec rozterek:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 12, 2010 8:47 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Asiulek-trochę mnie jego wielkość zmyliła-dlatego nie byłam taka pewna,bo ciągle jak myśle o nim,to widze maleństwo!-a on taki już duży!! 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lis 12, 2010 8:49 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

jerzykowka pisze:
pisiokot pisze:Asia, a kto to jest ten marmur piękny obok Smużki ?

Aniu, ten marmur to mój ślepek - Bąbelek. Tak już urósł...

O, ludzie 8O
Myśląc o Bąbelku miałam cały czas na myśli małego kiciusia, a to kawał kota jest :D
Piękne ma futerko, cudne wzorki i takie błyszczące :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt lis 12, 2010 9:28 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Bąbelek ma pół roku (ależ ten czas leci :roll: ), jak widzicie nie jest wcale mniejszy od Smuzi. Ona jest baaardzo drobną, niedużą, "porcelanową" koteńką :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 12, 2010 10:39 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Asiulku cuuuuudowne koteczki- foteczki!!!!!! Smużunia przepiękna, ma bardzo mądre, zielone spojrzenie. A Bąbelek tak siedzi jakby czekał na wyjście i obserwuje świat :lol: To jest ślepaczek, tak? Ma jakiś swój wątek?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 12, 2010 10:44 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Ależ oczywiście,że ma! :D
viewtopic.php?f=1&t=112899&start=0
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lis 12, 2010 10:47 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Catnaperka pisze:Asiulku cuuuuudowne koteczki- foteczki!!!!!! Smużunia przepiękna, ma bardzo mądre, zielone spojrzenie. A Bąbelek tak siedzi jakby czekał na wyjście i obserwuje świat :lol: To jest ślepaczek, tak? Ma jakiś swój wątek?

Justynko :1luvu: , te Smużkowe oczyska są naprawdę niesamowite :love: To prawdziwa piękność jest :D

Kropeczko :1luvu: , dziękuję za podanie Bąblowego wątasa :D
Ostatnio edytowano Pt lis 12, 2010 12:02 przez jerzykowka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt lis 12, 2010 11:44 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

:)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt lis 12, 2010 18:36 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Obrazek
Świetne :D :D :D :D
Widać, że Smużka nabrała pewności siebie, to dobrze :)
Ucałować ją proszę i porządnie wyściskać :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lis 12, 2010 19:32 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

hehe jakie akrobacje :dance2:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Sob lis 13, 2010 0:32 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

agentka się robi :)
mój kocio zamrodował kwiatek naszafkowy i kwiatek zostal wyeksmitowany ze swojej miejscówki :)

a Smużka z kadym dniem piekniejsiejsza :)

Athalyse

Od: Nie paź 03, 2010 19:21

Post » Sob lis 13, 2010 8:19 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Ale ze mnie gapa!!! Takie super foty przegapiłam! Ale Smuzia szczęśliwa :) a Babel już naprawdę duży! A tę jego wzorki :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lis 13, 2010 8:27 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

jerzykowka pisze:
Kropeczko :1luvu: , dziękuję za podanie Bąblowego wątasa :D

No łaski nie robię! :lol:
Bąbelek tak cudny,że trzeba go światu pokazywać!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miłego dnia Asieńko!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lis 13, 2010 11:57 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Smużka pięknieje z każdym dniem. :D :ok:
A Bąblicho!!!! 8O Galanty z niego kocurek się zrobił. :1luvu:
Jak oglądam te zdjęcia, to zastanawia mnie, że masz nisko postawione doniczki, bez żadnego zabezpieczenia, a one Ci w nich nie kopią!!!!!
Grzeczne masz koty Asiu. :mrgreen:
Buziale dla Was. :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob lis 13, 2010 16:13 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Hehe no właśnie. Kocia mojego narzeczonego kopie i załatwia co nie co ;) A potem wszyscy się martwią dlaczego w kuwecie czysto - dopóki nie odkryją 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon lis 15, 2010 12:26 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Jeśli chodzi o doniczki i same roślinki, to one szczęśliwie w ogóle moich kociastych nie pociągają :D
Co nie znaczy, że grzeczne z nich bestyjki :wink:
Smużka też już odkryła nowe miejsca do zabawy i obecnie jest na etapie fruwania po półkach, po szafach i po czym tylko się da - byle wysoko. Nie gardzi też buszowaniem wewnątrz szaf :wink: Serce mi rośnie gdy to obserwuję!!! Prawdziwa z niej agentka 8)
W chwilach odpoczynku mruczy pięknie, wystawia się do miziania i dzielnie znosi całuski, którymi ją zasypuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jedzonko nadal dla koteńki sprowadza się do kurczaka, ewentualnie suchego Intestinala. Na szczęście kurak znika w zastraszających ilościach, więc może waga wkrótce drgnie :roll: Licząc na to, wstępnie planuję sterylizację panienki na początek grudnia. Dokładny termin ustalę gdy już będę wiedziała co z operacją Bąblowego oczka - nie chcę żeby nałożyły się terminy.

Smużka przesyła buziaki :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]