Bardzo się cieszę, że mają wspólny dom.
A co do reszty (ostatni post) - ręce opadają.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Tych naprawde nie ma gdzie przetrzymać, zastanawiam się nad uśpieniem.
mrr pisze:justyna8585 pisze:Tych naprawde nie ma gdzie przetrzymać, zastanawiam się nad uśpieniem.
Wiem, że to zabrzmi okropnie, ale zapytam: Jak jest ze schronem (przepraszam, nie mam na tyle czasu, żeby czytać wątek Waszego schronu)? Nie przyjmuje kociąt, czy warunki są tak złe, że kocięta nie przeżywają?
Bo jeśli alternatywą jest tylko uśpienie? - ??
justyna8585 pisze:mrr pisze:justyna8585 pisze:Tych naprawde nie ma gdzie przetrzymać, zastanawiam się nad uśpieniem.
Wiem, że to zabrzmi okropnie, ale zapytam: Jak jest ze schronem (przepraszam, nie mam na tyle czasu, żeby czytać wątek Waszego schronu)? Nie przyjmuje kociąt, czy warunki są tak złe, że kocięta nie przeżywają?
Bo jeśli alternatywą jest tylko uśpienie? - ??
Poczytaj sobie wątek...Kociaki,albo wyjdą sobie,albo padną na kk...
halbina pisze:Weihaiwej pisze:Gościnnie występują dwie sierotki, z którymi moje koty zapoznały się w ten weekend
obaczcie, jakie cuda... to te uratowane rudaski...
Weihaiwej pisze:Zapraszam tutaj viewtopic.php?f=1&t=117470&start=90 do obejrzenia najnowszych zdjęć rudzielców z tego wątku:):)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Caseyriple, darianna1, Google [Bot], puszatek i 77 gości