Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:Robię inwentaryzację JoKotowych klatek i transporterów. Proszę meldować co kto ma i czy używa czy nie!
*anika* pisze:Mam też dużą klatkę wystawową (z wyposażeniem - kuweta, miski), którą wzięłam od _kathrin, ale nie wiem czyja jest. Też mogę oddać (chyba że coś znajdę na ulicy i trzeba będzie to tam umieścić). Na razie jest wolna.
jopop pisze:*anika* pisze:Mam też dużą klatkę wystawową (z wyposażeniem - kuweta, miski), którą wzięłam od _kathrin, ale nie wiem czyja jest. Też mogę oddać (chyba że coś znajdę na ulicy i trzeba będzie to tam umieścić). Na razie jest wolna.
to jestem tym BARDZO zainteresowana!!! jak brałaś od _kathrin to raczej jest nasza. Taka ze skośną przednią ścianką czy całkiem prostopadłościan?
Kierowcy - kto mógłby przejąć klatkę od *aniki*?
jeśli transportera nie używasz - to też oddaj, przyda się na łapankachtaka z ułamanym dzyndzelkiem jest wprawdzie tylko na kociaki, ale zawsze coś. dziś np. PRAWIE nam zabrakło
piotr568 pisze:Anika, a klatka jest składana? Jeśli tak, to jutro, znaczy dziś, w niedzielę, mogę podjechać do Ciebie. Myślę że w godzinach okołopołudniowch, ale potwierdzę telefonicznie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości