Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Wstaw zdjęcia tutaj też. Można by przeszukać ogłoszenie w necie czy komuś nie zaginął.
_leśna_ pisze:Jemu to nie tylko będzie ta łapa w adopcji wadzić ale i wiek.
Dużo ludzi przychodzących twierdzi że roczny kot to już stary.
Niektórzy tak się zachowują jakby za chwilę ten kot miał umrzeć :]
ossett pisze:
Czy on sam sika, czy trzeba go odsikiwać?
W lecznicy spotykam ludzi, którzy "firmowego" (przedtem wolnozyjący dochodzący do nich na jedzenie) kocura w podobnej kondycji(chyba go ktos kopnął) od 3 miesięcy codziennie przynosza na odsikiwanie i rehabilitację.
Podobno sa jakieś postępy.
Kruszyna pisze:ossett pisze:
Czy on sam sika, czy trzeba go odsikiwać?
W lecznicy spotykam ludzi, którzy "firmowego" (przedtem wolnozyjący dochodzący do nich na jedzenie) kocura w podobnej kondycji(chyba go ktos kopnął) od 3 miesięcy codziennie przynosza na odsikiwanie i rehabilitację.
Podobno sa jakieś postępy.
Z tego, co mi wiadomo, sika sam. Pod siebie, ale sam. Qpale chyba też robi, ale tego nie jestem pewna. Wywiem się i napiszę.
Chyba wczoraj pojawił się wątek o Panu Sowie z Krakowa, któremu trzeba pomagać w wypróżnianiu. Ponoć to nie żadna wielka sztuka.
ossett pisze:_leśna_ pisze:Jemu to nie tylko będzie ta łapa w adopcji wadzić ale i wiek.
Dużo ludzi przychodzących twierdzi że roczny kot to już stary.
Niektórzy tak się zachowują jakby za chwilę ten kot miał umrzeć :]
To naprawdę trzeba mieć silne nerwy, że takie gadanie znieść w miarę uprzejmie.
Kiedyś (nie tak bardzo dawno temu) był w schronisku taki czarny bezłapek(a chyba raczej bezłapka), który po dachach skakał, a dużo był starszy. Zdaje się, że został wyadoptowany...
Ten też wygląda na sprytnego, chociaż jest taki smutny:
864/10 kocur, brak P.T, spokojny
Agness78 pisze:
Gibutkowa, właśnie.... my to wiemy że taki kotek świetnie sobie radzi ale nie wiem czy ludzie przychodzący do schroniska mają taką świadomośćZ resztą takich ludzi jak Bożena jest niewielu na tym świecie
![]()
Chyba bez cudu forumowego.... jego życie nie zapowiada się sielankowo![]()
Biedny kotek![]()
![]()
serce pęka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 109 gości