Kciuki za budowę przytuliska. Bezdomne koty czekają na dom!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 03, 2010 12:27 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

jasdor pisze:900 : 742 - będzie ciężko

tylko 157 głosów przewagi :)

trzeba agitowaćna facebooku

ooo, tutaj, tutaj:
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 1658535769
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt wrz 03, 2010 12:28 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

jasdor pisze:900 : 742 - będzie ciężko

dopiero wczoraj poszło info na dogo i szczurach, wiem że tam sporo osób też będzie głosowało, a ta różnica to wcale nie tak dużo, w jeden dzień kilka setek głosów przybyło. Może jeszcze na królikach wrzucę - i tak muszę tam konto sobie założyć ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt wrz 03, 2010 12:29 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

i ja również zagłosowałam, pozdrawiam:)

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Pt wrz 03, 2010 12:41 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

może by tak utworzyć na fb wydarzenie?
wtedy można zapraszać do tego ludzi!
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt wrz 03, 2010 12:42 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

A mnie się nie wyświetla możliwość oceniania :(
Przy innych inicjatywach mi się wyświetla, przy tej jednej nie :evil: Nie wiem, o co chodzi, już trzeci dzień próbuję zagłosować.
Miał ktoś taki problem?
Użytkownik na długim urlopie - nie ma go. Obrazek

mejflajek

Od: Śro kwi 21, 2010 15:23

Post » Pt wrz 03, 2010 12:48 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

mejflajek pisze:A mnie się nie wyświetla możliwość oceniania :(
Przy innych inicjatywach mi się wyświetla, przy tej jednej nie :evil: Nie wiem, o co chodzi, już trzeci dzień próbuję zagłosować.
Miał ktoś taki problem?

jak masz wspólne IP np. z sąsiadami to ci zaliczy jako zagłosowane

PS Widzę że konkurencja tez nie śpi :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt wrz 03, 2010 12:48 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

mejflajek pisze:A mnie się nie wyświetla możliwość oceniania :(

Parę dni temu ta strona strasznie muliła. Kliknęłam na głosowanie, muliło i w końcu nie dowiedziałam się, czy poszedł głos. Dziś mam taką samą sytuację jak Ty - mogę głosować na innych, zakładam więc, że jednak zagłosowałam 8)

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Pt wrz 03, 2010 13:14 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

Znaczy że ktoś mi się podpina pod łącze :evil: . Pójdę do rodzicieli TŻa zagłosować, firmę poproszę o dokładniejsze zabezpieczenie łącza (niestety, tylko oni wg umowy mogą grzebać :roll: ), a jak się dowiem kto, to zrobię sajgon.
Użytkownik na długim urlopie - nie ma go. Obrazek

mejflajek

Od: Śro kwi 21, 2010 15:23

Post » Pt wrz 03, 2010 13:17 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

zagłosowane

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Pt wrz 03, 2010 13:17 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

Rano pisałam tak:

Faktycznie dziś widzę tylko wynik już bez możliwości głosowania i czytam:

"Jeżeli masz już „Pomysł na Małopolskę” – wypełnij formularz zgłoszeniowy w wersji elektronicznej (jeżeli jesteś niepełnoletni, wyślij go także w formie papierowej). Aby oddać głos kliknij tutaj. Pamiętaj – liczymy tylko jeden głos oddany w każdej z kategorii."

Widocznie widzicie oceny dla tych innych kategorii, w których nie głosowałyście.

Mam podobnie i miałby tak ktokolwiek z mojej pracy bo wszyscy mamy to samo IP.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt wrz 03, 2010 13:28 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

dodałam jeszcze na naszej klasie wątki na forach "koty...." i "Kotki i Kociaki :-)" i jeszcze jednym...

moze tam też ktoś wypatrzy!

No i można doswojego śledzika wklejać - ech jak ja nie lubie tych wymysłów :mrgreen:

czy Damięccy wiedzą? moe i oni by mogli pomóc.

Na stronie AFN nie ma żadnej wzmianki o konkursie! (albo ja ślepa)
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt wrz 03, 2010 15:36 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

kosma_shiva pisze:dodałam jeszcze na naszej klasie wątki na forach "koty...." i "Kotki i Kociaki :-)" i jeszcze jednym...

moze tam też ktoś wypatrzy!

No i można doswojego śledzika wklejać - ech jak ja nie lubie tych wymysłów :mrgreen:

czy Damięccy wiedzą? moe i oni by mogli pomóc.

Na stronie AFN nie ma żadnej wzmianki o konkursie! (albo ja ślepa)

będzie dzisiaj. Konkurs trwa do 15.09 więc jest jeszcze trochę czasu aby zbierać, namawiać, wspierać, agitować, (oraz szantażować, zastraszać, przekupywać itp :wink: , w myśl cel uświęca środki, ale to żart oczywiście - ma być czysta gra aby potem ktoś kotów nie zdyskwalifikował)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt wrz 03, 2010 15:45 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

głos oddany, rozsyłam dalej

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Pt wrz 03, 2010 17:01 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

Zagłosowałam i wysłałam wici........
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Pt wrz 03, 2010 17:22 Re: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

Zagłosowałam i wysłałam prośbę o głosy. pozwoliłam sobie zacytowac w mailu trochę tekstu z postu na wątku i opisówki umieszczonej na stronie konkursu ( podałam, ze to cytat), sama nie umiem ładnie pisac. TŻ puści po firmie, do znajomych kociarzy w poniedziałak. Może troszkę pomożemy :)

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

[poprzednia][następna]