Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:Zaproponowałam dr Olkowskiego. Schronisko go zna. Dostałam mail, że dzisiaj p.d. odezwie się na dłużej. Czekam.
joluka pisze:Alareipan i Naline - dziękujemy za to, co robicie dla kotów na Paluchu!!!
J.D. pisze:Za tym brakiem konkretnych decyzji w sprawie leczenia Shiby to stoi kto lub co ?
J.D. pisze:A można to jakoś przyśpieszyć?opłacić wizytę specjalisty?
alareipan pisze:Pani wet proponowała sterydy i coś jeszcze, ale zamieszanie jest wokół kotki, więc coś na pewno się będzie działo. Ja pomyślałm jeszcze o toksoplazmozie... jakiś czas temu opowiadała mi moja wetka, że mieli kota z toksoplazmozą... jutro do niej zadzwonie i dopytam.
Kurdę, kiedyś widziałyśmy ją z Magaaaa na wybiegu z obrzydliwym, ogromnym wrzodem na oku. Z tego się wykaraskała, to może i tym razem się uda. Bardzo bym chciała!
Naline mi też było miłoSorry dziewczyny, że tak sobie z Naline kadzimy, ale dziś naprawdę było super!
Co cztery ręce to nie dwie. Kociaki wydane, dorosłe oporządzone i nakarmione, maluchy wysprzątne... Sama zwykle nie daje rady wszytskiego obrobić
![]()
No i właśnie zapomniałam wspomnieć, że dzięki Naline schron był dzisiaj Paluch InternatotinalPolski kotek (nota bene dzikusowaty
) zamieszkał z dużą francuską familią
![]()
Szukamy teraz jeszcze kogoś z włoskim, niemieckim i portugalskim
I zaczniemy rozklejać ogłoszenia w ambasadach
Ja jestem w schronisku jednym z 2 kocich wolontariuszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 68 gości