Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiar pisze:Oj, ale fajnie! A u mnie największy agresor pod słońcem
Mimisia pisze:gosiar pisze:A ta beżowa nie jedzie w końcu do iwci? Słyszałam coś o możliwym transporcie w środę, potem w piątek, który już jutro.
Beżowa jedzie jutro do Iwci, na 99% ma na jutro transport. W poniedziałek czeka ją wizyta adopcyjna i kto wie, może znajdzie swój dom? Żeby chociaż jej się udało, tak na dobry początek
Mimisia pisze:gosiar pisze:Oj, ale fajnie! A u mnie największy agresor pod słońcem
Czyli powinna być jedynaczką. Żeby tylko szybko znalazła dom. Rozumiem, że do ludzi jest OK?
Mimisia pisze:Beżowa już jest w nowym domku, wiem od Iwci, strasznie się cieszymy))
Mimisia pisze:Natomiast trikolorka z klatki z komórki ma obiecany tymczas w Warszawie, na który trafi w sobotę. Jakoś się powoli zaczyna układać,
Mimisia pisze:szkoda tylko, że nadal jest taki mały odzew na ogłoszenia. Może są za mało chwytliwe, jakoś brakuje mi polotu, siły, czasu. Ostatnio wieczorem padam na twarz.
Efcia1 pisze:Bardzo się cieszę![]()
A jak beżowa w nowym domku? Są jakieś wieści?
Mimisia pisze:Trikolorka z komórki jest już w drodze na tymczas, do Warszawy. Wkrtótce będzie głaskana, miziana i będzie mogła sobie pobrykać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości