Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 13, 2010 13:31 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Nie zapominaj, że klatka jest duża :twisted:

Wymiary:
długość klatki: 100cm, szerokość klatki: 54cm, wysokość klatki: 43cm
grubość prętów: 2mm, odstępy między prętami: 2,5cm
wysokość kuwety: 16cm
składana: tak

Wymiary drzwiczek:
ilość drzwiczek: 2
wysokość drzwiczek: 16cm, szerokość drzwiczek: 18cm
wysokość drzwiczek górnych: 33cm, szerokość drzwiczek górnych: 58cm

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt sie 13, 2010 13:37 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Willow_ :piwa: dzięki za instrukcję - wieczorkiem popróbuję. O czymś takim, jak : nie pomyślałam :oops:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pt sie 13, 2010 13:48 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Marudka, osobiście wino stawiam wyżej niż piwo Obrazek

Willow_

Post » Pt sie 13, 2010 13:56 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

:lol: dobrze rozumiem,jakieś spotkanko organizujemy?
8)
Legnica

Post » Pt sie 13, 2010 14:46 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Fajnie by było, ale mnie to Was z tej Warszawy, to strasznie daleko jest :?
Ale z powodzeniem możecie we dwie wypić za moje zdrowie, przy najbliższej okazji :wink:

Willow_

Post » Pt sie 13, 2010 15:20 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Niestety Marudka nas nie odwiedzi w tym tygodniu.
A szkoda,bo Nomisia by wygłaskała i może posłuchałaby wdzięcznego warczenia :lol:
Legnica

Post » Pt sie 13, 2010 18:41 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Dzisiaj odbyła się wizyta przed adopcyjna w sprawie adopcji czarnej świneczki.Dom z Lubina,więc ktoś był w moim imieniu.Wszystko ok. na jutro organizowałam transport,ale domek zadzwonił że rezygnuje z adopcji...Podobno wział świneczke od kogos z rodziny.
Nie wiem o co chodzi,ale dziwnie to wygląda.Dwa tygodnie przygotowań i w parę godzin rezygnacja :(
Szkoda,bo to fajny domek był.
Legnica

Post » Pt sie 13, 2010 19:36 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Szkoda, ale może to nie był TEN domek...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt sie 13, 2010 20:29 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Jak domek dał radę wytrzymać dwa tygodnie mojego marudzenia,wypytywania i dostosował sie do wszystkich moich oczekiwań,to raczej był dobry :(
Legnica

Post » Pt sie 13, 2010 22:20 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Nie martw się, może to akurat tamta świnka bardziej potrzebowała domku?
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pt sie 13, 2010 22:55 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Być może,jedyne pocieszenie ze inna znalazła dom.

W czasie kiedy gotowałam obiad,Sasza nie pozwolił zadnemu kotu wejsc do kuchni,Większość nawet nie próbowała,Maja ostentacyjnie weszła,dostała w twarz i zdziwiona wyszła :roll:
Jak tak dalej bedzie,to mi Sasza nowe porzadki w domu zaprowadzi.Muszę go dobrze karmić i rozpieszczać,bo gotów i mnie miejsce wskazac 8)
Legnica

Post » Pt sie 13, 2010 23:03 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Willow_ pisze:Marudka, osobiście wino stawiam wyżej niż piwo Obrazek

A bo Ty gdzieś takie ambitne emotki wynajdujesz, a ja tylko póki co, te co pod ręką :lol:
Saszka demonstruje, że kuchnia jego 8)

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pt sie 13, 2010 23:06 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Legnica pisze:W czasie kiedy gotowałam obiad,Sasza nie pozwolił zadnemu kotu wejsc do kuchni,Większość nawet nie próbowała,Maja ostentacyjnie weszła,dostała w twarz i zdziwiona wyszła :roll:
Jak tak dalej bedzie,to mi Sasza nowe porzadki w domu zaprowadzi.Muszę go dobrze karmić i rozpieszczać,bo gotów i mnie miejsce wskazac 8)

:twisted:
No to tylko sobie zacytuję
Legnica pisze:Ja myślę ze za parę dni,nikt tu Saszy nie podskoczy.
Może sie tylko nieprzyjemnie zdziwić w kontakcie z Majką i Bezą.

Mam nadzieję, że Beza nie da się zaskoczyć :D . Bo inaczej to czarno widzę Twoją miejscówkę :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt sie 13, 2010 23:52 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Właśnie,właśnie :lol: jak ja sie zdziwiłam.
Ale tez troszkę przestraszyłam.Mam nadzieję ze jednak nie przesadzi z tymi porządkami,bo bedę musiała przypomnieć Saszce kto tu rzadzi 8)
Legnica

Post » Sob sie 14, 2010 0:05 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Nomiś dzisiaj już nie siorbie,jakby mu przeszło,tak sie ta infekcja waha raz w te raz wewte.Na jednej z łapek trudno mi dostrzec ślad po ranie,pewnie gdybym mogła spokojnie i dokładnie łapkę obejrzeć,w lepszy świetle to jakieś ślady bym zauważyła.Na drugiej wyraźnie widać miejsce rozcięcia,ale wygląda w porządku,na wierzchu strupek,nic się nie sączy,nie puchnie.Tylko futerko Nomisiowi się zatłuściło od olejku,nie nadąża go zmywać.

A Sasza przed chwilką ułożył się na fotelu,tylko uciekł spłoszony kiedy weszłam.
Maja znów obrażona na jedzenie.Chyba jej jutro parówek jakis kupię,albo Recovery :roll: rece opadają z tym jej jedzeniem.
Legnica

[poprzednia][następna]