Schronisko w Rudzie Śląskiej - do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 09, 2010 10:06 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

mar9 pisze:
wercia pisze:Boski pers .Troche opieki i sie podniesie.Czemu domy nie są z gumy !! :evil:

i portfele też :roll: :oops: :roll:

o co chodzi z tym kotkiem? może Wam cos pomóc?niewielka pomoc możemy przekazac na leczenie.Podaj link... :?
Serniczek

Post » Pon sie 09, 2010 10:17 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

O matko, jaka bida z tego persiaka :(
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon sie 09, 2010 10:20 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

mar9 pisze:Obrazek

Ja mam pytanie, może głupie,a le bardzo mnie nurtuje.
Co to jest na zdjęciu w tle po lewej stronie? 8O Wygląda jak... obcy :?

Żal strasznie tego persa, będzie pięknym kotem!
A co do malucha z raną. Oglądał go wet? Może trzeba operować?

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pon sie 09, 2010 14:54 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

To zdj robione w piwnicy,kotka była oddzielona,żeby nie zaraziła sie sie kk.To taka graciarnia schroniskowa.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon sie 09, 2010 15:57 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

Persik na pewno nie trafi pod opiekę Gosiary. Puchatkowo - dziękuję Wam za ofertę pomocy finansowej dla niego, mam nadzieję, że będzie aktualna również, gdyby znalazł się dla kotka inny dt?
Gosiaro - podobno wyjeżdżasz, nie możesz brać kotów. Nie możesz wziąć też rannego dziczka, który potrzebuje tylko 2 dni w piwnicy, bo nie możesz chodzić z nim do weta - informuję więc, że i persik wizyty u weta będzie wymagał na 100%.
Kotek szuka innego dt, zaraz założę mu wątek. Na razie jest w awaryjnym tdt, warunki dalej ciężkie, ma tam tylko parę dni, ale przynajmniej nie jest już w schronisku...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon sie 09, 2010 16:37 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

Prześliczny ten persio :(
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Pon sie 09, 2010 16:37 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

Liwia_ pisze: Na razie jest w awaryjnym tdt, warunki dalej ciężkie, ma tam tylko parę dni, ale przynajmniej nie jest już w schronisku...

Dobre i to. Trzymam za niego kciuki.

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pon sie 09, 2010 18:54 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

viewtopic.php?f=1&t=115517 - założyłam persikowi wątek

Porobię mu ogłoszenia, ale potrzebuję pomocy - również w ogłaszaniu Molly u grzanki i trikolorki z pierwszego postu. Czy ktoś pomoże...?

Liwia_

Post » Pon sie 09, 2010 19:00 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

One wszystkie są takie cudne...
Tri śliczna, maleńka... :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon sie 09, 2010 20:33 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

Liwia_ pisze:Persik na pewno nie trafi pod opiekę Gosiary. Puchatkowo - dziękuję Wam za ofertę pomocy finansowej dla niego, mam nadzieję, że będzie aktualna również, gdyby znalazł się dla kotka inny dt?
Gosiaro - podobno wyjeżdżasz, nie możesz brać kotów. Nie możesz wziąć też rannego dziczka, który potrzebuje tylko 2 dni w piwnicy, bo nie możesz chodzić z nim do weta - informuję więc, że i persik wizyty u weta będzie wymagał na 100%.
Kotek szuka innego dt, zaraz założę mu wątek. Na razie jest w awaryjnym tdt, warunki dalej ciężkie, ma tam tylko parę dni, ale przynajmniej nie jest już w schronisku...
masz jakies watpliwości???? 8O Puchatkowo pomaga KOTOM!!!!!!!!!!!!!!!!W sporach nie jesteśmy stroną.Prosze o info gdzie przesłac pomoc i co dalej Chcemy objąć tego kicia pomoca finansową Puchatkowa. :kotek:
Deklarowaliśmy pomoc dla dziczka. Na razie nie ma jak go złapac ani miejsca dla niego. Pomoc podtrzymuję-dajcie mi znać jak z tym kiciem jest.
Serniczek

Post » Pon sie 09, 2010 20:51 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

http://nk.pl/profile/34378345/gallery/album/2/48

Prosze wejsc na ten link. Tam Pani Danuta P. zglosila chec dania domu kotkowi. Napisalam na Profil i myslalam, ze sprawa jest juz wyjasniona. :(

Yv1958

Od: Śro cze 16, 2010 15:54

Post » Pon sie 09, 2010 20:56 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

Yv1958 pisze:http://nk.pl/profile/34378345/gallery/album/2/48

Prosze wejsc na ten link. Tam Pani Danuta P. zglosila chec dania domu kotkowi. Napisalam na Profil i myslalam, ze sprawa jest juz wyjasniona. :(

Decyzja należy do Oli,ale ja nie byłabym za domem wychodzącym.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon sie 09, 2010 20:58 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

Serniczek pisze:
Liwia_ pisze:Persik na pewno nie trafi pod opiekę Gosiary. Puchatkowo - dziękuję Wam za ofertę pomocy finansowej dla niego, mam nadzieję, że będzie aktualna również, gdyby znalazł się dla kotka inny dt?
masz jakies watpliwości???? 8O Puchatkowo pomaga KOTOM!!!!!!!!!!!!!!!!W sporach nie jesteśmy stroną.Prosze o info gdzie przesłac pomoc i co dalej Chcemy objąć tego kicia pomoca finansową Puchatkowa. :kotek:
Deklarowaliśmy pomoc dla dziczka. Na razie nie ma jak go złapac ani miejsca dla niego. Pomoc podtrzymuję-dajcie mi znać jak z tym kiciem jest.

Upewniam się, bo mamy momentami różne zdanie na temat dobrych i niedobrych dt, ale to mało ma z tym wątkiem wspólnego, więc przepraszam za OT :) Dziękuję za deklarację pomocy w każdym razie :) Na razie nie ma "normalnego" dt, gdy tylko się taki znajdzie - na pewno dam znać. Póki co docelowego dt ciągle szukamy - zapraszam na wątek kotka : viewtopic.php?f=1&t=115517

Serniczek pisze:Deklarowaliśmy pomoc dla dziczka. Na razie nie ma jak go złapac ani miejsca dla niego. Pomoc podtrzymuję-dajcie mi znać jak z tym kiciem jest.
Przepraszam, nie doczytałam - chodzi o pomoc finansową dla kotka z raną? W tej chwili największym problemem jest to, że kompletnie nie ma gdzie go przetrzymać :(

Yv1958 - ja niestety nie mam NK, jeżeli ktoś byłby chętny kotka przygarnąć, proszę o kontakt ze mną, namiary na mnie są w adopcjach miau przy profilu.

Liwia_

Post » Pon sie 09, 2010 21:03 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

Jak bym nie miala na stanie jeszcze malych to persa bym z otwartymi rekami wziela.Mamy klatke napewno by przywykl do innych.W prawdzie na wakacje jede ale ojciec zostaje.Tylko male nie szczepione Szkoda ryzykowac wirusówki.Ale zycie płate figle....
Zwalniaja mi sie 2 pokoje bo 2 osoby z domu jadą na emigracje a tak d...a
Rude Ś mamy blisko wrrrrrrrrrrrrr
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Pon sie 09, 2010 21:13 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Pilnie DT dla PERSA

Mały kociak w potrzebie

viewtopic.php?f=1&t=115529
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

[poprzednia][następna]