mar9 pisze:wercia pisze:Boski pers .Troche opieki i sie podniesie.Czemu domy nie są z gumy !!
i portfele też![]()
![]()
o co chodzi z tym kotkiem? może Wam cos pomóc?niewielka pomoc możemy przekazac na leczenie.Podaj link...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:wercia pisze:Boski pers .Troche opieki i sie podniesie.Czemu domy nie są z gumy !!
i portfele też![]()
![]()
mar9 pisze:
Liwia_ pisze: Na razie jest w awaryjnym tdt, warunki dalej ciężkie, ma tam tylko parę dni, ale przynajmniej nie jest już w schronisku...
masz jakies watpliwości????Liwia_ pisze:Persik na pewno nie trafi pod opiekę Gosiary. Puchatkowo - dziękuję Wam za ofertę pomocy finansowej dla niego, mam nadzieję, że będzie aktualna również, gdyby znalazł się dla kotka inny dt?
Gosiaro - podobno wyjeżdżasz, nie możesz brać kotów. Nie możesz wziąć też rannego dziczka, który potrzebuje tylko 2 dni w piwnicy, bo nie możesz chodzić z nim do weta - informuję więc, że i persik wizyty u weta będzie wymagał na 100%.
Kotek szuka innego dt, zaraz założę mu wątek. Na razie jest w awaryjnym tdt, warunki dalej ciężkie, ma tam tylko parę dni, ale przynajmniej nie jest już w schronisku...
Yv1958 pisze:http://nk.pl/profile/34378345/gallery/album/2/48
Prosze wejsc na ten link. Tam Pani Danuta P. zglosila chec dania domu kotkowi. Napisalam na Profil i myslalam, ze sprawa jest juz wyjasniona.
Serniczek pisze:masz jakies watpliwości????Liwia_ pisze:Persik na pewno nie trafi pod opiekę Gosiary. Puchatkowo - dziękuję Wam za ofertę pomocy finansowej dla niego, mam nadzieję, że będzie aktualna również, gdyby znalazł się dla kotka inny dt?
Gosiaro - podobno wyjeżdżasz, nie możesz brać kotów. Nie możesz wziąć też rannego dziczka, który potrzebuje tylko 2 dni w piwnicy, bo nie możesz chodzić z nim do weta - informuję więc, że i persik wizyty u weta będzie wymagał na 100%.
Kotek szuka innego dt, zaraz założę mu wątek. Na razie jest w awaryjnym tdt, warunki dalej ciężkie, ma tam tylko parę dni, ale przynajmniej nie jest już w schronisku...Puchatkowo pomaga KOTOM!!!!!!!!!!!!!!!!W sporach nie jesteśmy stroną.Prosze o info gdzie przesłac pomoc i co dalej Chcemy objąć tego kicia pomoca finansową Puchatkowa.
Deklarowaliśmy pomoc dla dziczka. Na razie nie ma jak go złapac ani miejsca dla niego. Pomoc podtrzymuję-dajcie mi znać jak z tym kiciem jest.
Przepraszam, nie doczytałam - chodzi o pomoc finansową dla kotka z raną? W tej chwili największym problemem jest to, że kompletnie nie ma gdzie go przetrzymaćSerniczek pisze:Deklarowaliśmy pomoc dla dziczka. Na razie nie ma jak go złapac ani miejsca dla niego. Pomoc podtrzymuję-dajcie mi znać jak z tym kiciem jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 107 gości