Może dzisiaj ok.18-tej. Ja Ci nie pasuje to podaj inny termin. Telefon 508 240 587.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:Asu, tak, to blisko od Ciebie. Ja za chwile wyjeżdżam i wrócę jutro. Mam Twój telefon to się skontaktuję jak wrócę (pewnie koło niedzieli). I się jakoś umówimy.
mawin pisze:Jessi czyli tylko 2 kotki są na DT, jeden kotek ma awaryjny DT u Miuti i ten nieadopcyjny u Beastki lub u Ciebie. Czyli zostaną 3 kotki bez DT/DS.
Do kiedy kotki muszą opuścić swój dom?
Asu pisze:jessi74 pisze:Asu pisze:Cezar ma ogłoszenie na stronie TOZ-u.
http://www.toz.wroclaw.pl/adopcja.xml?id=207
![]()
![]()
![]()
prosimy o dodanie ogłoszeń innym kotkom, zwłaszcza tym które nie mają nawet domu tymczasowego.....
OK. ZROBI SIĘ
Asu pisze:Potrzebne mi są zdjęcia i opis tego pieska do umieszczenia na stronie TOZ-u.
A teraz przykra prawda. Znajoma w TOZ-ie mówi, że obecnie odzew na ogłoszenia adopcyjne ZEROWY!
Asu pisze:Turkawka, jak Ty mieszkasz koło schroniska, to ja Ci mogę te rzeczy przywieźć, bo mam spod domu bezpośredni autobus 126. Wysłałam Ci też wiadomość na pw, ale znowu się nie chce wysłać.![]()
Może dzisiaj ok.18-tej. Ja Ci nie pasuje to podaj inny termin. Telefon 508 240 587.
jessi74 pisze:Asu pisze:Potrzebne mi są zdjęcia i opis tego pieska do umieszczenia na stronie TOZ-u.
A teraz przykra prawda. Znajoma w TOZ-ie mówi, że obecnie odzew na ogłoszenia adopcyjne ZEROWY!
ja chyba mam jedno zdjęcie, zaraz tutaj wstawię, więcej fotek może miec turkawka
dagmara-olga pisze:zapraszam tu
viewtopic.php?uid=21586&f=20&t=114383&start=0
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nikolayprofs, Szymkowa i 65 gości