Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruru pisze:ojjj super, dzięki wielkie!
dobry i sierpień, jeśli domek fajny i jeśli do tej pory
nikt się nie zgłosi - tam w ogródku im źle nie jest
mogą poczekać póki ciepło
andorka pisze:Zapraszam do wątku naszego nowego tymczasowicza zabranego z Sokolnik: viewtopic.php?f=13&t=114191, wątek dokleję tez na pierwszej stronie w "wątkach powiązanych"
Georg-inia pisze:proszę dopisać Henia w początkowych postach, ok? niezależnie od tego, czy ktoś go wywalił czy nie - przez trochę był wolnożyjący![]()
Georg-inia pisze:
Andorka, czy bieliznę też weźmiesz na bazarek?ojciec mi przywiózł śliczne koronkowe i nie tylko gateczki... nie pomyślał chyba, że pierwsze primo: nie noszę bokserek, a po drugie primo
- od momentu ukończenia przez mnie lat 20-tu - z lekka się zestarzałam... o jakieś 15 kg
wszystko nówki, nawet nie przymierzam
skwareek pisze:Mam troche ksiazek w domu moze moglabym przekazac komus na bazarek?? Sama nie wystawie bo jestem w Polsce na troche, potem nie bede miala jak wyslac... Ksiazki sa w dobrym stanie, moze komus cos wpadnie w oko.
andorka pisze:
1. koteczka, która się przybłąkała do pensjonatu na Okulickiego ("zaplecze" Radogoszcza Zachód) i uprzejmie powiła 6 maluchów. 3 już wydane, zostały 3 dziewczynki, będe focić i poproszę o pomoc w ogłoszeniach. kotka po ciachnięciu może wrócić na teren pensjonatu. Dostałam ten temat od Olgi_Nik z babic, która tam nocowała.
Magija pisze:Aniu a uda się zrobić małej jakieś zdjęcia i opis do allegro cegiełkowego? Kończą nam się pieniążki, zostało bardzo, bardzo niewiele...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 539 gości