Layla. 19.06 to już rok w Nowym Domku ! ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 09, 2010 13:24 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

Fantastyczne wieści :1luvu: .
Niesamowicie się cieszę!!!
:ok: :ok: :ok:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro cze 09, 2010 13:39 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

:dance2:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro cze 09, 2010 14:01 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

ja tez potupie z radosci :dance:
(na razie pociuchutku)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro cze 09, 2010 15:14 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

:ryk: Ale wieści!!! :ryk:
Cieszę się, mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro cze 09, 2010 15:27 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

super, bo czytając to człowiek całkiem opada...
:piwa:

może poklikacie, fajna rzecz

http://szerlok.pl/nakarm_psa/?utm_sourc ... karm%2Bpsa

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro cze 09, 2010 16:24 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

tak, Pani Gosia na nk wypatrzyła Laylę, własnie skontaktowałam sie z Nią z zaproszeniem do klubu slepaczków, gdyby miała jakies pytania :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro cze 09, 2010 16:42 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

Layla jets wyjatkowym kotkiem jak na kota specjalnej troski :) bo tak naprawdę ona nie ma specjalnych wymagań, pełna miska, piłeczki i myszki i człowieka do drapania za uszkiem a reszte już sama sobie zapewnia :ryk:

Jestem zaskoczona ilościa maili którą dostałamw sprawie Layli 8O tylu ludzi o dobrych sercach Nas wypatrzyło, mam nadzieję że Layla znajdzie wkońcu szczęśliwą przystań a może i za jej sprawą i inne kocie biedy znajdą swoje domki :ok:
Obrazek

Marea

Post » Śro cze 09, 2010 18:06 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

Marea pisze:Layla jets wyjatkowym kotkiem jak na kota specjalnej troski :) bo tak naprawdę ona nie ma specjalnych wymagań, pełna miska, piłeczki i myszki i człowieka do drapania za uszkiem a reszte już sama sobie zapewnia :ryk:

Jestem zaskoczona ilościa maili którą dostałamw sprawie Layli 8O tylu ludzi o dobrych sercach Nas wypatrzyło, mam nadzieję że Layla znajdzie wkońcu szczęśliwą przystań a może i za jej sprawą i inne kocie biedy znajdą swoje domki :ok:

po Waszych postach, Dziewczyny, zaczynam odzyskiwac wiare w ludzi :1luvu: :aniolek: :D :1luvu: :aniolek: :D :1luvu: :aniolek: :D

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro cze 09, 2010 19:11 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

:D :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro cze 09, 2010 20:17 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

:ok:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Śro cze 09, 2010 22:29 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

Nie mogę się doczekać jutra, ale boję się, to kolejne zmiany i niepewność jak wyjdzie, ale nie ma co krakać, koty się pokochają a P. Gosia zakocha się w Layli od pierwszego wrażenia :lol: będzie na nią mówić Ty Moja mała kochana cholero jak nabroi, albo sierściuchu pieszczotliwie :roll: :kotek:

Tak sobie głośno myślę :roll:
Obrazek

Marea

Post » Śro cze 09, 2010 22:52 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

zawsze sie boje takich "kontroli"więc nie dziwię sie Tobie. Od niej zalezy szczęście kota, którym opiekujemy sie.
Ale jak widać (nie piję tu do Aśki, tylko stwierdzam fakty) nawet sprawdzone domy nie potrafią udźwignąć ciężaru opieki nad kotem. Spotyka sie cały czas takie wpisy, a przyczyna oddania kota czasem jest tak śmieszna i błaha,ze nie wiadomo jaką minę zrobić. DS nie zastanawiaja sie, co będzie gdyby...Często zakładają,ze będzie cacy od razu z otwarciem drzwi. Nie myśla ile osób pracuje nad tym by tego kota dowieść i przekazać w kochające ręce.Piszę kochające, bo z góry i my zakładamy że DS ma cierpliwosć i wole walki o zwierza.

Życzę Layli oby ten DS był właśnie jedyny. Miał pokłady cierpliwości i miłości. :1luvu:
I oby kicia odnalazła sie w nowym swiecie jesli ten świat będzie jej przeznaczony.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro cze 09, 2010 23:01 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

Amen :)

Z kotami jak z dziećmi, kochamy je choć o siwe włosy nas przyprawiają :lol:
Ileż to razy ja przez moje cholery płakałam i przez balkon miałam ochotę wywalić...nawet teraz łobuz jeździ sobie po panelach wczepiając się pazurami w skórzaną kanapę i tylko ten okropny dźwięk słyszę..pazurów na skórzanej tapicerce :evil: nic tylko złapać i wytarmosic porządnie ale i tak nie zrozumie cholera mała że kanapy kosztują i na Whiskasa nie będzie :twisted:
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 10, 2010 7:18 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

Z nadzieją czekamy na wieści po dzisiejszej wizycie przedadopcyjnej :ok: :ok: :ok:
Z wielką nadzieją :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw cze 10, 2010 7:28 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK! Mamy chętną :)

Baaaaaardzo mocno trzymam :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]