mniej tu będziemy pisać..... natasza25 ma zablokowane konto przez administratora.... próbuje wyjaśnić dlaczego... w regulaminie jest wyraźnie wpisane że przed zablokowaniem użytkownik dostaje ostrzeżenie..... nic takiego nie dostała, mogą administratorzy sprawdzić całą korespondencję.... mi jest z tego powodu przykro.... i smutno... spadło na mnie wiele spraw.... wpisywanie rozliczeń .... prowadzenie wątków..... , a przy tym też to co robiłam dotychczas...
na naszych wątkach teraz będzie trochę spokojniej....... przez najbliższe dwa miesiące nie możemy brać nowych kotków, z dwóch ważnych powodów, a właściwie z trzech, ten trzeci, to że mamy bardzo dużo kotów do adopcji..... u naszej Beatki kilkanaście kotów, same kilkuletnie, po przejściach... i w ogóle nikt nie dzwoni ... dzisiaj jedynie przyjeżdża fajna pani z Wałbrzycha, chce adoptować koteczkę Sali ( dt u Kluska) Pawła nie ma więc decyzja o oddaniu kotki spadnie na mnie - trzymajcie kciuki abym się nie pomyliła.
Aha, i chcemy pomóc w adopcjach kotków w dt u Ulvhedinn. Jest u niej kilkanaście kotów - większość z wrocławskiego schroniska , koty pilnie szukają domków stałych
i smutno mi też bo Dzidka Pucia już nie ma