Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Ja teraz mogę tylko z dyszaka daćale grosz do grosza i będzie kokosza
tylko komu można przelać?
ulvhedinn pisze:Oj, Jessi sie nie chwalia ma czym- nie dość że została przeze mnie porwana do przewozu malców o nieludzkiej porze, to prowadziła po ciemku i w burzę. Atrakcje miałyśmy wszelkie- wściekłą ulewa, pioruny i gradobicie
ulvhedinn pisze:Oj, Jessi sie nie chwalia ma czym- nie dość że została przeze mnie porwana do przewozu malców o nieludzkiej porze, to prowadziła po ciemku i w burzę. Atrakcje miałyśmy wszelkie- wściekłą ulewa, pioruny i gradobicie
natasza25 pisze:przepraszam ze tutaj dla potrzebujemy tutaj TDT na krótki czas
natasza25 pisze:jessi74 pisze:
6 letni Kubuś przebywający w znajomym dt ( u pana Bogdana z poza forum) szuka tdt w okresie 15 - 29 maja. kotek jest zdrowy, bardzo spokojny, nie agresywny, wykastrowany, zostanie przekazany z wyprawką jedzeniową
prosimy o pomoc![]()
prosimy bardzo !
jessi74 pisze:ulvhedinn pisze:Oj, Jessi sie nie chwalia ma czym- nie dość że została przeze mnie porwana do przewozu malców o nieludzkiej porze, to prowadziła po ciemku i w burzę. Atrakcje miałyśmy wszelkie- wściekłą ulewa, pioruny i gradobicie
a ja jeszcze w nocy słabo widzęale nie było źle
Kułko pisze:a wiadomo jak sie zachowuje w stosunku do innych kotów?
Kruszyna pisze:Jutro około południa domek przyjedzie po ślepaczki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jessi74 pisze:JaEwka pisze:Ja teraz mogę tylko z dyszaka daćale grosz do grosza i będzie kokosza
tylko komu można przelać?
jak za paliwo - to dla mnie
Kruszyna pisze:Kułko pisze:a wiadomo jak sie zachowuje w stosunku do innych kotów?
Jesii, ciocia Kułko, chyba ma interes do Ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 356 gości