Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 11, 2010 19:46 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Sisay ja nie wiem czy w schronie coś sie podpisuje. Wiem ze Czupurek został oddany do schronu przez jakaś osobe. Mogła powiedzieć, że go znalazła na ulicy i np. nic nie podpisać. Trudno mi cokolwiek powiedziec skoro dziewczyny ze schronu tez nic nie wiedzą.
Jeżeli chodzi o drugi temat to są "cioteczki", które uwielbiają rozróby. Nie mówiąc juz o tym, że jak się na kogoś uwezmą to muszą go zniszczyć. Tego się nauczyłam na forum. I nieważne kto kiedy zginie, ważne że zginie. Siedzą w pracy i siedzą w domu, szukają i same sie nakręcają. Zresztą na jednej Forum już się wyżyło, ale widocznie nie zrozumiała. Nie przejmuj się i nie daj się wciągnąć w te ich gierki :ok: :ok:
Alitka :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Nie wstydź sie kazdy watek jest do czytania, ale do czytania ze zrozumieniem :ok: :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Wto maja 11, 2010 20:30 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Jasmino - odniosłam się tylko do postu Boo77 ( viewtopic.php?f=1&t=110981&p=5936708#p5936708 ) i faktu porzucenia przez Ikę jej własnego kota w schronisku.
Na post Iki odpowiem tam - spokojnie, nie będziesz musiała "prosić moderatora o pomoc" - to nie ja Ciebie obrażam.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto maja 11, 2010 21:46 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Liwia_ pisze:Jasmino - odniosłam się tylko do postu Boo77 ( viewtopic.php?f=1&t=110981&p=5936708#p5936708 ) i faktu porzucenia przez Ikę jej własnego kota w schronisku.
Na post Iki odpowiem tam - spokojnie, nie będziesz musiała "prosić moderatora o pomoc" - to nie ja Ciebie obrażam.

Jestem po lekturze - i po raz kolejny nie mam ochoty na żarty, a to u mnie nie jest dobry objaw :(
Niezależnie od kontekstu i racji - nie jest zabawne zobaczyć toczący się w najlepsze proces z dwoma lub trzema Prokuratorami, kilkoma oskarżycielami posiłkowymi, dość defensywnymi świadkami i może z jednym aplikantem adwokackim, bez reguł i kodeksu, aha, no i bez Sędziego - bo niby kto miałby prawo nim być w takiej strukturze jak Forum :roll:
Powiem tylko, że ja raczej unikam zabaw w PANA BOGA, być może dlatego, ze zawodowo muszę to czasami robić, a wcale mnie to nie bawi :( Dlatego dziwię się, skąd u innych ten pociąg do zakładania togi i łańcucha :roll: Ja wolę raczej ludzi odbarczać i sprawiać, żeby się zdystansowali do syfu tego Świata, niż im dowalać i przypominać, ze wszyscy jesteśmy częścią tego syfu - bo WCALE NIE MUSIMY :ok: :ok:
Jasmina

Post » Śro maja 12, 2010 0:45 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Jasmina..chyba mnie śledzisz... :lol: mądre słowa...Zawsze powtarzam,"ze z dowcipów o wariatach można stworzyć wizerunek niejednego normalnego człowieka" :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro maja 12, 2010 5:17 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Czupurek alkocholik :smiech3:
Gosiara

Post » Śro maja 12, 2010 7:30 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Gosiara pisze:Czupurek alkocholik :smiech3:

Coś w tym jest, bo jak zobaczyłam jego drugie zdjęcia (ze środka wątku) to przyszło mi do głowy, że gdyby waść Zagłoba był kotem to własnie tak by wyglądał :ryk: Oczywiście my mamy tutaj wersję "slim", ale kto wie kto wie..
Obrazek

Alitka

Od: Wto cze 02, 2009 8:09

Post » Śro maja 12, 2010 7:42 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Coś mi się wydaje Jasmina, że na jednym Wydziale studiowaliśmy, chociaż w innym czasie i innym mieście :mrgreen:
A Czupurek wcale nie jest alkoholikiem. On po prostu lubi wypić to co mu smakuje :P Jak nie smakuje to z pełna premedytacją prycha i parska i opluwa wszystkich na około. Ale mówcie co chcecie ten syropek mu bardzo pomógł. :ok: :ok: :ok:
Czy on jest podobny do Zagłoby............ nie wiem ale ze ma wielkopańskie nawyki to więcej jak pewne.Kładzie się tam gdzie mięciutko, tak żeby mieć wszystko na oku i bron boże nie przegapić jak dają coś dobrego. Ot i cały Czupurek :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Przepraszam ale będzie mnie trochę mniej na necie. Proszono mnie o podjęcie pewnej sprawy a zapoznanie się z nią zajmie trochę czasu :ok:

IKA 6

Post » Śro maja 12, 2010 8:05 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Od razu widać że to "nie chłop ino szlachcic, choć ubogi" :1luvu:
Obrazek

Alitka

Post » Śro maja 12, 2010 8:33 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

IKA 6 pisze:Coś mi się wydaje Jasmina, że na jednym Wydziale studiowaliśmy, chociaż w innym czasie i innym mieście :mrgreen:
A Czupurek wcale nie jest alkoholikiem. On po prostu lubi wypić to co mu smakuje :P Jak nie smakuje to z pełna premedytacją prycha i parska i opluwa wszystkich na około. Ale mówcie co chcecie ten syropek mu bardzo pomógł. :ok: :ok: :ok:
Czy on jest podobny do Zagłoby............ nie wiem ale ze ma wielkopańskie nawyki to więcej jak pewne.Kładzie się tam gdzie mięciutko, tak żeby mieć wszystko na oku i bron boże nie przegapić jak dają coś dobrego. Ot i cały Czupurek :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Przepraszam ale będzie mnie trochę mniej na necie. Proszono mnie o podjęcie pewnej sprawy a zapoznanie się z nią zajmie trochę czasu :ok:

człowiek nie kaktus i pic musi.....okazuje sie,że kot też :D
Serniczek

Post » Śro maja 12, 2010 17:17 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Ojej Serniczek nie mów tak, bo Ciebie tez wezmą na języki :oops: :oops:

IKA 6

Post » Śro maja 12, 2010 21:06 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Reklamuję Czupurka, gdzie bądź - więc :ok: :ok: :ok:
Jasmina

Post » Czw maja 13, 2010 7:35 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Dziękuję bardzo. :ok: :ok:
A Czupurek ostatnio zjada coraz wiecej. Dzisiaj na Śniadanie było mięsko gotowane w rosole z ryżem. Czupurek zjadł swoja porcje i grzecznie siedział przy pustej misce. Ivo moja rezydentka nie zjadła wszystkiego, więc Czupurek podszedł do jej miski i wylizał do końca.Robi sie naprawdę coraz cięższy. No i nareszcie futerko zaczyna wolniutko odrastać. Tylko ogon jeszcze taki wiechowaty :cry:

IKA 6

Post » Czw maja 13, 2010 7:44 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

za wielki apetyt chudziaka trzymam kciuki :ok:
krynia08

Post » Czw maja 13, 2010 9:50 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

I jak tu się nie zakochać :) Te szlachetne rysy.. ta niebanalna uroda.. to podejście do kobiet :1luvu: :piwa: za zdrówko Czupurka :D Aby ładnie tył i zdrowiał :D

A takie pytanko.. czy Czupurek okazuje innym kotom agresję/ustawia je, czy raczej tylko odpowiada na zaczepki ?

PS. Coby nie było w kufelkach na wszelki wypadek herbata :twisted:
Obrazek

Alitka

Post » Czw maja 13, 2010 14:57 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Czupurek jak każdy szlachcic na zagrodzie patrzy z góry na resztę stada. Nie interesuj go zwykłe gonitwy młodziey ani antagonizmy starszych. On jest ponad wszystko. No chyba Że juz ma dość sprzeczek to wtedy stanowczo acz grzecznie zabiera głos. Naprawdę mu nie przeszkadza wiĘksza ilość kotów obojĘtnie jakiej płci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

IKA 6

[poprzednia][następna]