Czy jest jakieś...? Koniec sezonu a na koniec FOTY :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 13, 2010 6:04 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Poranek przywitał mnie optymistycznym akcentem-strasznie mocno zaciskam kciuki za DT dla czarnego niedomytka! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto kwi 13, 2010 7:10 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Kciuki od rana Milenko!!!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto kwi 13, 2010 7:13 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Milenko, jak miło czytać wpisy, z których bije taka radość i optymizm :D Cieszę się bardzo, że wszystko dobrze się układa i trzymam bardzo mocno kciuki za czarnuszka i w ogóle za całokształt :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto kwi 13, 2010 8:23 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Milenko, a ja, nie wiedząc czemu, wzruszyłam się :oops: czytając Twój patetyczny :wink: wpis.
Jesteś wspaniała :1luvu:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto kwi 13, 2010 9:26 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Dziewczyny, to nie ja, tylko Wy jesteście wspaniałe!!! :D :D
To Wy tworzycie ten łańcuszek dobrych serc :D

Agusia czuje się dobrze, to zgrubienie na brzuszku się nie zmieniło jak na razie, ale zobaczymy co wieczorem powie wet, ja nie chce jej tego ruszać i tak nie umiem ocenić, więc nie będę pannie grzebać :wink:

Wiecie, ona naprawde jest niesamowita! wczoraj stało nad nią 5 osób (4 wetów i ja), ona leżała w otwartym transporterku, wszyscy ją obmacywali, dotykali, sprawdzali, a dziewczynka tylko się przekręcała tak, zeby jakaś ręka oprócz brzuszka trafiła też na główke i pomiziała pod szyjką :lol: przy podawaniu zastrzyków nawet jej nie trzymałam, leżała sobie na boczku. Osłuchiwanie było trudne, bo panna nie chciała przestać mruczeć :lol: jest naprawde urocza :1luvu:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto kwi 13, 2010 11:07 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Obrazek

Po prostu Milenko Twoja dobroć została wynagrodzona.Ktoś czuwał nad Tobą,żeby tak wszystko wyszło jak wyszło,żebyś założyła wątek,oczywiście nic nie ujmując tu Kasi,bo Cie namawiała..Czyli,że będziesz stąd wyjeżdżać w pełni szczęśliwa i świadoma,że zrobiłaś wszystko dla tych potrzebujących kocich duszyczek.Pomimo tych wszystkich trudności jakie tu w Zielonej spotkałaś,będziesz miała je wynagrodzone podwójnie,tego jestem pewna.Za Twoje dobre serce zobaczysz jak jeszcze będziesz szczęśliwa.Pewnie jeszcze sama nie jesteś tego świadoma nawet

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto kwi 13, 2010 15:44 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

tym zgrubieniem bym się nie przejmowała
u Poli po sterylce było podobnie
wet mnie opi.... że niepotrzebnie panikuję
miałam to przemywać rivanolem, a sobie naparzyć melisy ;)
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto kwi 13, 2010 16:58 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Mi też wetka u Antosi kazała przemywać nadmanganianem potasu ,bo miała lekkie zgrubienie tam gdzie jest supełek-i mineło biegusiem!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto kwi 13, 2010 16:58 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Moje wszystkie miały. Samo się rozeszło. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto kwi 13, 2010 17:19 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

edit: a tego
viewtopic.php?f=1&t=109811
panele mi się pozajączkowały
Ostatnio edytowano Wto kwi 13, 2010 17:22 przez Killatha, łącznie edytowano 3 razy
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto kwi 13, 2010 17:20 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

8O 8O 8O -czego??????
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto kwi 13, 2010 17:21 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

kalair pisze:Kciuki od rana Milenko!!!

I z wieczora też! :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto kwi 13, 2010 17:24 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Killatha pisze:nooo :evil:
czy tego nie można zgłosić policji?
to przecież podlega ustawie

z tego co pamiętam był podobny przypadek opisany na forum

edit: a tego
viewtopic.php?f=1&t=109811
panele mi się pozajączkowały

:(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto kwi 13, 2010 18:11 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

O matko!-bo już sie przestraszyłam ,że przemywanie nadmanganianem potasu trzeba zgłaszać na policji! 8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto kwi 13, 2010 18:54 Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Kropek, zlituj się! :lol: No to jesteś lepsza ode mnie! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]