Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:Etiopia pisze:
Szukam namiaru na firmę zabezpieczającą okno - Moja siatka za oknem woła o wymianę. Coraz cieplej a nie otworzę okna bez zabezpieczenia.
Jesteś pewna, że potrzebujesz firmę? Nie wystarczy wiertarka, linka stalowa i kawałek siatki rybackiej z Allegro?
Tweety pisze:a Ty nie miałaś takiego zabezpieczenia jak jest u nas?
Miuti pisze:To jak - czy dzisiaj do mnie przyjeżdża coś po sterylizacji?
Jeżeli tak - to o której?
Mam straszne urwanie głowy.
Chyba sobie strzelę piwo.
Miuti pisze:Akima, Leone - w nawiązaniu do uwag, poczynionych przez jakiegoś pana veta w GK informuję, że dokonałam przeglądu technicznego Huncwota. Chudy to on nie jest na pewno. On po prostu ma nieprawdopodobnie drobną kość - stąd malusieńka główka i wąska klatka piersiowa. Ale na żeberkach trochę tkanki tłuszczowej jest. Kotek papusia ślicznie - ale kotunia Fasolinka znowu nie m ochoty na żarełko! Na śniadanie z suchego nie przyszła - ale saszetkę jednak wrąbała. Tak czy owak w tym tygodniu czekają mnie trzy wizyty u veta. Szczęściem pensja już na koncie.
edit_f pisze:gdyby ktoś miał domek dla kotki około 5 letniej.. pewna pani przygarnęła ją w grudniu, kiedy plątała się po ulicy.. kotka domowa, milusińska.. kuwetkuje, wysterylizowana.. nie dogaduje się niestety już tyle miesięcy z rezydentami i pani szuka jej pilnie domu.. pojechała do schroniska i zaczepiała ludzi, żeby ją przygarnęli.. gdyby coś, można dać namiar na mnie.. dziękuję..
edit_f pisze:gdyby ktoś miał domek dla kotki około 5 letniej.. pewna pani przygarnęła ją w grudniu, kiedy plątała się po ulicy.. kotka domowa, milusińska.. kuwetkuje, wysterylizowana.. nie dogaduje się niestety już tyle miesięcy z rezydentami i pani szuka jej pilnie domu.. pojechała do schroniska i zaczepiała ludzi, żeby ją przygarnęli.. gdyby coś, można dać namiar na mnie.. dziękuję..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 264 gości