Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 20, 2010 10:22 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Czy mogę prosić o wklejenie na Puchatkowo, Pomponika - mojej tymczasowiczki? :oops:
Oto wątek:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=109190

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Sob mar 20, 2010 10:41 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

dalia pisze:Pieczarka parę dni temu szukala exo
wysylam jej pw

Tam gdzie miał być exo poszedł Śmierdziel od kingi w. Szkukam jescze kocurka exo ale czarnego z białymi dodatkami. Takie tam skryte marzenie mojej mamy. Już powoli dojrzeli do drugiego kota.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Sob mar 20, 2010 10:45 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

a nie masz na stanie yorka?
to skryte marzenie mojej mamy ;)
ja pierdykam
nie dosc ze nalezy do pis to jeszcze yorka chce

a ja nie powzole aby kupila w pseudohodowli a na normalną za bardzi jej nei stac
w sensie kto to widzial tyle kasy i tak dalej
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Sob mar 20, 2010 10:56 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

trochę kociego humoru z rana (nie ogladać z dziećmi) :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=krGsAMJraMQ
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob mar 20, 2010 11:27 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

iwop pisze:Czy mogę prosić o wklejenie na Puchatkowo, Pomponika - mojej tymczasowiczki? :oops:
Oto wątek:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=109190

zakochałam się :1luvu:

Obrazek
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Sob mar 20, 2010 13:18 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Pieczarka pisze:
wysylam jej pw

Tam gdzie miał być exo poszedł Śmierdziel od kingi w. Szkukam jescze kocurka exo ale czarnego z białymi dodatkami. Takie tam skryte marzenie mojej mamy. Już powoli dojrzeli do drugiego kota.

no ale ten exo właśnie jest czarno-bialy :D taka urocza krowa, że normalnie do schrupania :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob mar 20, 2010 18:37 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

magdaradek pisze:
Pieczarka pisze:
wysylam jej pw

no ale ten exo właśnie jest czarno-bialy :D taka urocza krowa, że normalnie do schrupania :mrgreen:

ale to babeczka :mrgreen:
przekonuję Tz-ta bo ja sie zakochałam ale czy to rozsądne :roll:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Sob mar 20, 2010 18:43 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

chciałabym umieścić rozliczenia za Puszka vel Gonzo

Kastracja 80 zł
badanie krwi 12 zł
cestal (odrobaczanie) 8 zł
szczepienie 50 zł

pomoc Puchatkowa 100 zł :1luvu:

Dziękuję i informuję , że od wczoraj Gonzo jest już w swoim domku :D
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Sob mar 20, 2010 18:52 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Obrazek

jakie piękności będzie szukać domu , na razie ma DT
wiem , że potrzebna będzie pomoc w żwirku i jedzonku
może zapytać czy coś więcej ??

viewtopic.php?f=13&t=109175
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Sob mar 20, 2010 19:16 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

magdaradek pisze:
Pieczarka pisze:
wysylam jej pw

To ma być czarny kocur z dodatkami białego. Tak pewnie sobie wymyśliła ale ja jej znajdę.

Pieczarka

Post » Sob mar 20, 2010 19:20 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

BarbAnn pisze:a nie masz na stanie yorka?
to skryte marzenie mojej mamy ;)
ja pierdykam
nie dosc ze nalezy do pis to jeszcze yorka chce

a ja nie powzole aby kupila w pseudohodowli a na normalną za bardzi jej nei stac
w sensie kto to widzial tyle kasy i tak dalej

Nie mam. Powiedz jej, że jak zmieni partę to się poszuka. Ostatnio widziałam shitzu do adopcji.

Pieczarka

Post » Nie mar 21, 2010 0:00 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Aha, to znaczy, że do PiS-u nie pasuje york 8O To co pasuje - Ogar Polski ( że niby taki nasz, a nie np. Owczarek Niemiecki, który pasowałby do dziadka z Wermachtu) :ryk: :ryk: :ryk:
Jasmina

Post » Nie mar 21, 2010 8:03 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Szanowna Pani Jasmina się czepiasz
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Nie mar 21, 2010 9:10 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:Aha, to znaczy, że do PiS-u nie pasuje york 8O To co pasuje - Ogar Polski ( że niby taki nasz, a nie np. Owczarek Niemiecki, który pasowałby do dziadka z Wermachtu) :ryk: :ryk: :ryk:

do PIS-u żadne zwierze nie pasuje......a własciwie to PIS do niczego nie pasuje :evil:
dziadek był co prawda z Wermachtu(cokolwiek to ma do rzeczy)....ale za to 10% społeczenstwa nie PODSŁUCHUJE pozostałych 90%-co jak wiadomo jest jedynie sluszną wizją panstwa wg PIS.Osobiście wole dziadka.... :)
Serniczek

Post » Nie mar 21, 2010 10:58 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczek pisze:do PIS-u żadne zwierze nie pasuje.

Nooooo :roll: , ja to tak sobie myślę, że te koty Prezesa to raczej "borowiki" w kamuflażu służbowym :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jasmina

[poprzednia][następna]