Chyba si enie myje bo nic nie ma w oczach i wokól oczu , tylko wlasnie tak jej sie "grudki" zbierają

A ja zawsze nafoce zdjec z daleka zoomem i przy obrabianiu widze, ze ma znowu brudne pod oczami i nie wyglada tak efektownie jak powinna
Przyznam, ze kącik oka gdzie byla zraniona jak ja znalazlam jest lekko zwezony. Widac to czasem na fotce, ale na codzien nie rzuca sie w oczy, nie boli jej, nie sprawia problemu.
Dla osób które obawiaja sie, ze Kesha to wycofana kotka , powiem, ze DIABEŁ WCIELONY w nia wstapil przy tej dwójce moich blizniakow
No jak na kota który za kibelkiem sie chowal, na koty syczał to niezle daje czadu z zabawkami

ONA SIE BAWI! Nie do wiary,moze dla Was nie bardzo dziwne, ale dla mnie ktora ja znam od pierwszego dnia, wiem jaka byla wycofana ( jak jej machalam zabawka patrzyla na mnie jak na UFO - Co ona niby chce odemnie?!?! ) i teraz jak szaleje, biega z kotami, bawi sie pileczkami.. no KOCIAK mały sie zrobil

Tam i spowrotem, tam i spowrotem, no nie do wiary jakie kociątko z niej szalone i zabawowe wyszło