Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryla pisze:a gdzie tu męska solidarnosc?![]()
mb pisze:Ostatnio mam "dół" - nigdzie nie bywam, niczego nie czytam i dlatego dopiero teraz tu trafiłam![]()
Więc, dopiero teraz:
powodzenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A gdzie są kody do banerków![]()
![]()
grrr... pisze:Witaj, MB!Dobrze Cię nareszcie widzieć!
ryśka pisze:Za szybkie wyjście z dołka mocno trzymam!
A kody np. tu:
ryśka pisze:Coś sobie postanowiłam w związku z tym.
Ireczek do tego czasu ma wchodzić do transporterka z własnej, nieprzymuszonej woli. Ba! Ma błagać, bym pozwoliła mu wejść.
luelka pisze:W tym wszystkim mamy jednak jedną dobrą wiadomość dla PaJDotków - Ryśka milczy na ten temat, ale myślę, że warto uchylić rąbka tajemnicy. Ryśka otrzymała nagrodę im. Jarosława Kaczyńskiego za zasługi na rzecz ochrony bezdomnych kotów.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W ramach nagrody uczestniczy w rozmowach Parlamentarnego Zespołu Przyjaciół Zwierząt aż w Warszawie.
A nuż przekona choć jednego posła do wspierania PaJDotków, albo choćby do wzięcia pod uwagę problemów związanych z miejscem, jakie zajmują koty w ekostystemie miejskim. Bardzo potrzebne kciuki![]()
![]()
![]()
.
luelka pisze:Mb, miło Cię widzieć.
luelka pisze: Ryśka otrzymała nagrodę im. Jarosława Kaczyńskiego za zasługi na rzecz ochrony bezdomnych kotów.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W ramach nagrody uczestniczy w rozmowach Parlamentarnego Zespołu Przyjaciół Zwierząt aż w Warszawie.
A nuż przekona choć jednego posła do wspierania PaJDotków, albo choćby do wzięcia pod uwagę problemów związanych z miejscem, jakie zajmują koty w ekostystemie miejskim. Bardzo potrzebne kciuki![]()
![]()
![]()
.
luelka pisze:
W tym wszystkim mamy jednak jedną dobrą wiadomość dla PaJDotków - Ryśka milczy na ten temat, ale myślę, że warto uchylić rąbka tajemnicy. Ryśka otrzymała nagrodę im. Jarosława Kaczyńskiego za zasługi na rzecz ochrony bezdomnych kotów.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 411 gości