koconek pisze:Czy ktoś mnie może oswiecić jak podła w skali od 1 do 10 jest mokra animonda carny
W ramach zaleceń pani dr miałam zaserwować Dorci na rozruszanie jelit jakąś ubogą w białko a bogatą w wypełniacze karme. Whiskasa dawać nie chciałam, zeby jej sie wszystko nie poprzestawialo i kupiłam ta własnie. No i wracam dziś do domu a tam pełne kuwety, i to jakie ładne balaski!
No i jeśli ta karma to nie jest totalne gów..o, to może bym ją pociągnęła troszkę dłużej

Wcale nie jest taka zła. Poczytaj na opakowaniu. Ma jeden z najwyższych wskaźników mięsa w puszce. Pytanie, co za mięsa, ale generalnie do Wiskasów i KitiKatów jej baaaardzo daleko.
Tu masz składy:
indyk, krewetki puszka 200g
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (85% wołowina, 15% indyk), mięczaki i skorupiaki (4% krewetki), substancje mineralne
indyk, królik puszka 200g
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (70% wołowina, 15% indyk, 15% królik), substancje mineralne
koktajl mięsny puszka 200g
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (85% wołowina, 10% kurczak, 5% dziczyzna), substancje mineralne
kurczak, kaczka puszka 200g
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (85% wołowina, 10% kurczak, 5% kaczka), mięczaki i skorupiaki (4% krewetki), substancje mineralne
wołowina, jagnięcina puszka 200g
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (80% wołowina, 20% jagnięcina), substancje mineralne
wołowina, kurczak puszka 200g
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (85% wołowina, 15% kurczak), substancje mineralne
wołowina, serca puszka 200g
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (85% wołowina, 15% serca), substancje mineralne
wołowina puszka 200g
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (100% wołowina), substancje mineralne