MiauKot(66+2):Center, Miaukotek i Kacper w domach! :D-98.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 16, 2010 12:52 Re: MiauKot-(45)Zaopiekujemy się Twoim 1%-s.3/Kokaina! :)

Biedny Woland :(
Mocne :ok: za zdrówko
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Wto mar 16, 2010 14:07 Re: MiauKot-(45)Zaopiekujemy się Twoim 1%-s.3/Kokaina! :)

Regal, chlopie, no co ty 8O

Majkowiec, napisz koniecznie, co po kontroli?

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Wto mar 16, 2010 19:40 Re: MiauKot-(45)Zaopiekujemy się Twoim 1%-s.3/Kokaina! :)

Wiadomo już, co z Wolandem?

Fakt, ze Woland Regalowi za taką zabawę łepetyny własnołapnie nie oberwał niesamowicie dobrze o nim świadczy :strach:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto mar 16, 2010 22:11 Re: MiauKot-(45)Zaopiekujemy się Twoim 1%-s.3/Kokaina! :)

Właśnie dotarło do mnie coś, przed czym mój umysł się długo bronił.
Regal bawił się cewnikiem Wolanda? 8O :strach:

Myszka.xww

Post » Wto mar 16, 2010 23:04 Re: MiauKot-(45)Zaopiekujemy się Twoim 1%-s.3/Kokaina! :)

tak,tak...cewnikiem. Tylko nie wiem czy sam wypadł czy Regal się do tego przyczynił.

Woland nie był zatkany - tak twierdzi wet. Za to ma problem z kupą, wszystko w nim zalega i siedzenie w kuwecie oraz parcie mogło by spowodowane niemożnością wydalenia kału ( choć pozycja była do siusiania). jest oddzielony ale ja dalej nie widzę nic w kuwecie -ani siu ani qupy. Dostał parafinę i dalej czekamy. Wyniki badań dobre, nie ma zatrucia mocznikiem. Nie mniej jednak nie podoba mi się to że pije jak szalony a nie było siku ( pęcherz pusty był przy badaniu) Pomyślałam,że sika gdzieś po kątach, obwąchałam całe mieszkanie jednak nic nie odkryłam. Ponad to non stop wylizuje siusiaka (podejrzane jakieś zapalenie) i wiecznie go widzę przy misce z wodą.
Dostał dziś lek rozkurczowy i antybiotyk.
Obrazek

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Wto mar 16, 2010 23:22 Re: MiauKot-(45)Zaopiekujemy się Twoim 1%-s.3/Kokaina! :)

No to mam nadzieję, że w końcu się odetka :(

Myszka.xww

Post » Śro mar 17, 2010 9:02 Re: MiauKot-(45)Zaopiekujemy się Twoim 1%-s.3/Kokaina! :)

Wchodzi właśnie nowy RC Intestinal na zaparcia właśnie.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro mar 17, 2010 12:18 Re: MiauKot-(45)Zaopiekujemy się Twoim 1%-s.3/Kokaina! :)

rano znalazłam w kuwecie full pakiet :)
Obrazek

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Śro mar 17, 2010 13:41 Re: MiauKot-(45)Zaopiekujemy się Twoim 1%-s.3/Kokaina! :)

majkowiec pisze:rano znalazłam w kuwecie full pakiet :)

:mrgreen:

Mysza pisze:Wchodzi właśnie nowy RC Intestinal na zaparcia właśnie.

O, a nazywa się jakoś specjalnie?

Myszka.xww

Post » Śro mar 17, 2010 19:01 Re: MiauKot-(45)Zaopiekujemy się Twoim 1%-s.3/Kokaina! :)

Dzielny Woland! :) Jakby mi kto kilka lat temu powiedział, że będę się ekscytować kocią kupą...

:rudolf: :smokin:

EwKo

Post » Śro mar 17, 2010 22:09 Re: MiauKot-(45)-Inga, Woland i Pinio na warsztacie...

Pytanie techniczne: czy ktoś wie, jak zapisać poniższe dane tak, by dało się je zawiesić na stronie Fundacji :oops: ?

:arrow: plakaty do druku:
Obrazek

i jeszcze:
http://www.miaukot.internetdsl.pl/plakaty/a4.jpg ?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

MiauKot

Od: Nie lut 14, 2010 15:31

Post » Śro mar 17, 2010 22:19 Re: MiauKot-(45)-Inga, Woland i Pinio na warsztacie...

To zależy od tego jak skonstruowany jest panel strony i co on przyjmie :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro mar 17, 2010 22:23 Re: MiauKot-(45)-Inga, Woland i Pinio na warsztacie...

I tu potrzebna jest Basia...
8)

EwKo

Post » Śro mar 17, 2010 23:36 Re: MiauKot-(45)-Inga, Woland i Pini na warsztacie...

Basia się melduje po krótkiej przerwie od kompa :oops:
Strona jest gupia i niekiedy nie chce przyjąć nawet tego co powinna wg swojej konstrukcji :evil: Ostatnio nie chciała mi wyśrodkować tekstu. Oczywiście myślałam, że źle to robię, ale Luelka mnie pocieszyła, bo też próbowała i nie szło. Spróbuję jeszcze coś pokombinować z tym plakatem na stronie.
Porobiłam nowe zdjęcia czarnuchom i nie tylko. Jak się w nich połapię to je tu jeszcze dziś postaram się wstawić :wink:
Majkowiec na odrobaczenie dobry i łatwy do podania jest MILBEMAX. W opakowaniu dwie tabletki - malutkie 8)
Trzymam mocno za Wolanda :ok:

Ada może będzie na mnie krzyczeć, że wygadałam, ale w tajemnicy Wam napiszę, że ma nowego kompa :twisted: Teraz pewnie siedzi przy nim i usiłuje się przyzwyczaić do nowego systemu operacyjnego :twisted: Skąd ja to znam :roll:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw mar 18, 2010 0:06 Re: MiauKot-(45)-Inga, Woland i Pini na warsztacie...

Ada nie bedzie krzyczeć, bo jest w siódmym niebie, ze ma kompa i net :kotek:
TŻ co prawda nie był zbyt zadowolony, bo stwierdził, że kuchnie to chyba z klocków postawimy...no ale coż :twisted:

Newsy :mrgreen:
Dosłownie 30 min. temu krew sie polała. Inga pobiła Aspazje (nie pobiły się...INGA POBILA) Z krwią nie koloryzuje...tak przywaliła "mojej córci", że ma placek na grzbiecie i nie wiem gdzie jeszcze. Musze uspokoić Aspazje i dobrze pooglądać.
Inga ma swoje sympatie i antypatie, ale jej zachowanie wskazuje mi raczej na pogorszenia samopoczucia...coś ją boli, czuje jakiś dyskomfort (oprócz tego, że musi żyć w stadzie :twisted: ). W tym tygodniu napewno beda konsultacje, bo nie ma na co czekac.

Z Mr.H. jestesmy juz na etapie glaskania przy jedzeniu. Dr.J. też..ale jest bardziej niesmialy. Moze mu wstyd, że przy pierwszym poznaniu mnie dziabnął 8) Własiciwie to moge powiedziec, ze z Mr.H jestem na etapie ciaglej walki o jedzenie. Myslicie, że kotecek pusci moja kanapke tylko dlatego, ze ja trzyma drugi jej koniec...ani z kija. On szarpie, ja szarpie..i jeszcze łeb wklada w moj kubek :twisted:

Tess jest znowu na antybiotyku :( Malo jest kotow, ktorych bym nieobezwładnila, ale ta mala franca jest poprostu okropna :evil:

Tak nieśmiało napiszę, że kończy się nam karma i żwirki :oops: Niestety procedury w sądach trwają :( Z Basia jesteśmy już gołe i wesołe. Zapłaciłyśmy faktury z eskulapa, częściowo rozliczyłyśmy się z lecznicami i niestety nasze fundusze są na wyczerpaniu :oops: :cry:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

[poprzednia][następna]