MALWINKA Z RTOZ OD JOLUKA dt! już w swoim domku w Krakowie:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 11, 2010 11:55 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! JEST SIU!POTRZEBNA POMOC! s.8-9

Jakie słodziutkie zdjęcia Niuńki są :1luvu:
Za jej zdrówko i domek :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Pon kwi 12, 2010 7:19 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! JEST SIU!POTRZEBNA POMOC! s.8-9

Dopiero teraz doczytałam, że katastrofa odwołana, ufffff :lol:
kciuki za kicię :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon kwi 12, 2010 12:43 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! JEST SIU!POTRZEBNA POMOC! s.8-9

dobrze że to jednak nic złego :)
AnielkaG

Post » Pon kwi 12, 2010 13:15 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! JEST SIU!POTRZEBNA POMOC! s.8-9

jutro Niuniaczek wybiera się na zabieg do okulisty - bardzo prosimy o wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

musiałam małej trochę ograniczyć jedzenie - wciąga jak mały odkurzacz i mój TŻ zrobił mi scenę, że w ciągu dwóch tygodni zapasę kicię tak, że jej nikt nie pozna.... :evil: - ale jak zabrałam miseczkę z suchym na noc, to Ola rano powiedziała, że małe całą noc szukało, gdzie się ta pachnąca miska przemieściła..... :( :roll:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon kwi 12, 2010 20:29 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! JEST SIU!POTRZEBNA POMOC! s.8-9

joluka pisze:jutro Niuniaczek wybiera się na zabieg do okulisty - bardzo prosimy o wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

musiałam małej trochę ograniczyć jedzenie - wciąga jak mały odkurzacz i mój TŻ zrobił mi scenę, że w ciągu dwóch tygodni zapasę kicię tak, że jej nikt nie pozna.... :evil: - ale jak zabrałam miseczkę z suchym na noc, to Ola rano powiedziała, że małe całą noc szukało, gdzie się ta pachnąca miska przemieściła..... :( :roll:

Biedna malutka, chce sobie odbić niedojadanie :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto kwi 13, 2010 8:52 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! JEST SIU!POTRZEBNA POMOC! s.8-9

Chciałam coś napisać o sadystce, tak koteckowi jedzonko zabierać :P , ale przypomniało mi się, że przed zabiegiem i tak musi być na czczo... :lol:

Na pewno malutka szybko wydobrzeje po operacji - i bedzie jeszcze bardziej pogodna kiedy oczko przestanie jej dokuczać. A niedługo pewnie bedziemy oglaszac casting na domek dla kici :kotek:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto kwi 13, 2010 9:01 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! JEST SIU!POTRZEBNA POMOC! s.8-9

Trzymamy :ok:
Noi?????

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto kwi 13, 2010 9:27 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! JEST SIU!POTRZEBNA POMOC! s.8-9

Trzymajcie, trzymajcie - błagam!!!! :ok: :ok: :ok: :ok:

Malutka już pod narkozą, ma być odebrana o 12:30 - strasznie się denerwuję... :( :( :(

Ona jest kotkiem budzącym takie mega opiekuńcze uczucia.... - jednak koty specjalnej troski kocha się podwójnie... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

martwię się, jak będzie po zabiegu - bo ona totalnie nie toleruje kołnierza... :( - zdaje się, że kot, który odbiera cały świat uszkami, noskiem i wąsami zamknięty w plastikowym tunelu wpada w gigantyczną panikę - jak zabezpieczymy to oczko po operacji - macie może jakieś inne sposoby, niż kołnierz???

joluka

Post » Wto kwi 13, 2010 9:49 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! JEST SIU!POTRZEBNA POMOC! s.8-9

Trzymam mocno za koteczkę :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto kwi 13, 2010 12:28 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! JEST SIU!POTRZEBNA POMOC! s.8-9

joluka jestem w wami... napisz szybko, jak możesz.. :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto kwi 13, 2010 12:40 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! PO OPERACJI ! POTRZEBNA POMOC!

Kobieto, 12.30 już dawno minęła; miejże litość :!:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto kwi 13, 2010 12:47 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! JEST SIU!POTRZEBNA POMOC! s.8-9

Kochane - Niunia już w domku (szkoda, że nie ma ikonki uffffff!)

Jest podobno całkowicie wybudzona (podobno, bo odbierał TŻ i Julka) - miaukoli trochę, chociaż dostała przeciwbólowe.
Dr Garncarz zrobił tak jak obiecał jedno oczko - oglądał jeszcze na moją prośbę w narkozie dokładnie drugie, ale stwierdził ponownie niestety, że nic się już tam nie da zrobić... :(
Po oddzieleniu powieki od gałki w oczku lewym jest podobno 50/50% szans, że oczko nie zacznie ponownie zarastać... :(

Na razie mała dostała antybiotyk zabezpieczający po zabiegu - dokładne zalecenia obejrzę jak wrócę do domu. Na szczęście obyło się bez żadnych kołnierzy - dr Garncarz twierdzi, że nie bardzo może sobie to rozdrapać i nie zalecił zabezpieczenia. Niebezpieczne jest jedynie skakanie na i z dużych wysokości, ale Niunieczka raczej nie specjalnie wysokopienna......

Chociaż muszę przyznać, że w Oli pokoju ostatnio się zaczyna rozkręcać - i wspina się na coraz wyższe meble - zaczęła trzy dni temu od wskoczenia ostrożnie na łóżko, zeskakiwała cwana gapa po materiałowym kocim domku przystawionym w jednym miejscu do łóżka - potem, dwa dni temu odkryła, że możliwe jest przejście trasą łóżko-pufa- sofa- komoda aż na biurko Oli i tak niestety spaceruje w tę i z powrotem... - chciałam te spacery ukrócić, bo boję się, że spadnie i coś sobie zrobi, ale Ola twierdzi, że jeśli teraz cokolwiek odsunę lub przestawię to ona na pewno spadnie, bo już się tego szlaku nauczyła.... - i chyba to prawda, bo jak niewidomy kot oswoi przestrzeń to najważniejsze, żeby nic mu nie zmieniać.... (a ja się podobno zachowuję jak nadopiekuńcza matka niepełnosprawnego dziecka.... - na nic nie pozwalać.... :( :( :( )

Prosimy o :ok: :ok: :ok: za zdrowie Niunieczki, ale chyba najgorsze już za nami!!!! :piwa: :piwa: :piwa:

joluka

Post » Wto kwi 13, 2010 12:50 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! PO OPERACJI ! POTRZEBNA POMOC!

Cały czas trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto kwi 13, 2010 12:56 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! PO OPERACJI ! POTRZEBNA POMOC!

Za Niunię i jej wspaniałą nadopiekuńczą "mamusię" :ok: :ok: :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Wto kwi 13, 2010 13:27 Re: NIUNIA Z RTOZ U JOLUKA W DT! PO OPERACJI ! POTRZEBNA POMOC!

:ok: :ok: :ok: :ok:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

[poprzednia][następna]