Karotka - nowy domek z Piratem :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 21, 2010 20:10 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

aaaaale fajnie, że towarzystwo tak dobrze się razem dogaduje :ok:. Martwi faktycznie kaszelek. Jak tylko będziecie coś wiedzieć - dajcie znać :). Trzymam kciuki, głaski dla kociastych!

A gdzie obiecane filmiki, co? ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie mar 21, 2010 20:14 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

kropkaXL pisze:Piraciku,Karotko-przeogromne dzięki,za pomoc w transporcie Braciszków! :1luvu: :1luvu: :1luvu: -dzięki Wam,juz nie musza siedziec w pralni,dzięki Wam,dojechały do DT,skąd mam wielka nadzieję,trafią do wspaniałych,własnych domów!
Obrazek
kropkaXL pisze:Boże-jesteście wielcy!!!!!!
Kciuki za Karotke,może to nic wielkiego,ale lepiej miec się na baczności,z chorobami,czasem tak niewinnie się zaczyna!
Strzeżonego Pan Bóg strzeże!
dziekujemy za dobre slowo ale nie robimy nic specjanego poprostu nie mozemy pomoc w inny sposob to chociaz w ten sie staramy...:)

pirat i karotka

Od: Pon lut 08, 2010 21:47

Post » Nie mar 21, 2010 20:17 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Gosiaczku jak tylko znajde chwile to ponagrywam ich szalenstwa :) najbardziej rozsmiesza mnie sytuacja jak piracik gryzie karocie po uszach przy jedzeniu bo robi to doslownie jak zawziety psiak ale nie nagram tego bo nie chce narazac karoci na dodatkowy stres :) obiecuje ze beda w koncu filmiki :oops:

pirat i karotka

Post » Nie mar 21, 2010 20:39 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

no uwielbiam czytać takie wieści :mrgreen: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt mar 26, 2010 22:33 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Ja to bym chętnie taki filmik z podgryzania zobaczyła :wink:
A taki ze zrywania karnisza to już w ogóle :lol:
No, ale mogą być też inne...
Fajnie, że się jakoś dogadują futrzaki :ok: :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt kwi 23, 2010 8:22 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

pirat i karotka pisze:Gosiaczku jak tylko znajde chwile to ponagrywam ich szalenstwa :) najbardziej rozsmiesza mnie sytuacja jak piracik gryzie karocie po uszach przy jedzeniu bo robi to doslownie jak zawziety psiak ale nie nagram tego bo nie chce narazac karoci na dodatkowy stres :) obiecuje ze beda w koncu filmiki :oops:
obiecanki cacanki ;) a my tu czekamy ;)!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto maja 11, 2010 12:45 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

strasznie dlugo nie pisalam ale sprawa wyglada tak ze nasze miluszki jezdza z nami w trasy wiec nie bardzo mam czas na napisanie paru slow :oops: musze sie poprawic i zmobilizowac :P kotunie sa zdrowe i zadowolone z zycia ogolnie o dziwo oboje lubia jezdzic tirem wiec wzbudzaja zainteresowanie gdziekolwiek sie pojawimy( w weekend wrzuce foteczki z auta)Piratek wczoraj zostal pozbawiony "klejnotow"mam nadzieje ze z pozytkiem dla nas i dla Karoci ,moze sie chlopak troche uspokoi :D no nic,lecimy dalej w droga machamy lapkami i mam nadzieje ze niedlugo sie odezwiemy :ok:

pirat i karotka

Post » Wto maja 11, 2010 13:03 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

oooo - kotki z wyjątkowo dużym tirowym transporterkiem ;). I lubią podróżować :O. To miło! Musisz nam więcej opowiedzieć jak to się odbywa bo ja to w szoku jestem :). jak - mają w drodze kuwetę i miseczki? Jak wyglądają takie traski?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw maja 13, 2010 21:23 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Może ktoś będzie mógł pomóc, pilne!!!

viewtopic.php?f=1&t=111269

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw maja 13, 2010 22:02 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Karocia jest przepiękna :1luvu: i jaka wyluzowana :shock: nie mogłam uwierzyć że to ta wystraszona kotka :mrgreen: Pirat (kot w moim ukochanym umaszczeniu) :1luvu: podobnie jak Karotka, też był na totalnym luzie :mrgreen: chyba jeszcze lekko śnięty po narkozie :mrgreen:

Jeszcze raz, z całego serca, dziękuje Wam za przywiezienie Torinki :!: :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob maja 15, 2010 18:04 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

:lol: Witamy. Wstawiamy obiecane zdjecia kotow podroznikow 8)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I Torina goscinnie :roll: Obrazek

to kilka foteczek z naszych podrozy :P wiekszosc zdjec robiona w czasie jazdy :ryk: o dziwo nasze malenstwa kochaja jazde wiec trafily nam sie wyjatkowe egzemplarze.Co do jedzonka to miluchy nie protestuja przy jedzeniu z jednej miski(z racji malej ilosci miejsca)kuwetka stoi miedzy naszymi siedzeniami tylko musimy kupowac pachnacy zwirek(ze zrozumialych wzgledow) :D :D :D mamy dwa lozka w aucie wiec na jednym spimy my a na drugim kociszcza choc one wola spac na nas :oops: ogolnie jest super :1luvu: Dzisiaj bylismy z malymi u lekarza bo Pirat ma problemy z okiem po narkozie a Karocia zlapala grzyba :oops: dostaly leki i mamy nadzieje ze skonczy sie chorobsko w terminie dwoch tygodni :evil: Pani doktor nie zabronila maluchom jezdzic wiec juz jutro ruszamy w dalsza droge :lol: Pozdrawiamy wszystkich i jak zwykle machamy lapami :piwa:

pirat i karotka

Post » Sob maja 15, 2010 19:56 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Obejrzałam fotki, normalnie szok, pierwszy raz widzę coś takiego 8O Normalnie koty wędrowne :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob maja 15, 2010 21:31 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Ale duuuży Pirat 8O :)
I jak się z Karotką kochają :D
Super fotki :mrgreen:
Dobrze, że Futrzaki nie mają choroby lokomocyjnej :wink: :lol:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob maja 15, 2010 23:10 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Karotka uczy się jeździć :?: :mrgreen:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie maja 16, 2010 0:31 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

na szczescie nasz miziaki nie maja chorby lokomocyjnej i wyglada na to ze sa zadowolone jak jada :D same wlaza nawet do transporterka jak widza ze my sie zaczynamy szykowac.Cameo a jak tam Torinka? ona jest przeslodka :1luvu: pierwszy raz nas na oczy widziala i miziala sie ze mna jak szalona :ryk: fajna kicia mam nadzieje ze szczesliwie dojechalyscie? Jestes wielka masz wielkie serducho dla kotkow to widac od razu :ok: pozdrawiamy :kotek:

pirat i karotka

[poprzednia][następna]