Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BarbAnn pisze:Akima-czy ta kota tri ma niebieskie oczy??
Tweety pisze:BarbAnn pisze:Akima-czy ta kota tri ma niebieskie oczy??
tak, jasnoniebieskie.
Akima, będę się upierać, że moja Penelopa z zielonymi oczami jednak piękniejsza, chociaż i ta jest bardzo urodziwa, o Panu kocie nie wspominając. One są z przedłużaną sierścią? takie jakieś ogony mają bardziej puchate niż normalnie
Leone pisze:Przepraszam, ta pani dowiedziała się dzisiaj, że wyrzucają ją z domu?
Co stałoby się z kotami, gdyby nie Gracja?
Akima pisze:Gracja je wzieła na przetrzymanie do 21Piratek juz teraz lekko wq... lata no bo inne koty jedza jego jedzonko i sikaja do jego kuwetki. Musialam je zabrać natychmiast bo właściciele mieszkania w stresie ( nie dziwię się). Mieszkanie zrujnowane. Ech... Pani poszła wczoraj z kotem do weta Serwackiego, a tam wisi nasza ulotka o 1%. Tylko dzieki temu, że Pan Kot sie pochorował koty nie trafiły do schroniska. Ręka Boska.
Leone pisze:Przepraszam, ta pani dowiedziała się dzisiaj, że wyrzucają ją z domu?
Co stałoby się z kotami, gdyby nie Gracja?
BarbAnn pisze:kolejny powod/dowod dlaczego niehodowlane rasowce powinny byc kastrowane
Bo "same" się takie niebieskie oczy z kosmosu nie wzięły
Tweety pisze:BarbAnn pisze:kolejny powod/dowod dlaczego niehodowlane rasowce powinny byc kastrowane
Bo "same" się takie niebieskie oczy z kosmosu nie wzięły
może bliżej, znaczy z Kłaja?
Akima pisze:W ekipę ja nie wierzę bo dzisiaj sobota, a to nie sprawa życia i śmierci. Tym bardziej, że powiedzili, że spółdzielnia. Pan przy mnie grał miłego, ale ja takich znam. Tak naprawdę to kawal sk.... Paniusia płakała w rękaw, ze ona biedna emerytka a mieszkanie zrujnowane. Ma dom, samochód i wynajmuje mieszkanie, ale jest powód do placzu bo ona taka biedna. Pani wyraziła zdziwienie i oburzenie, że chcemy wysterylizować Dzitkę: no bo ona taka ładna i dzieci pewnie też będą![]()
Pani uważa chyba, że sterylizuje się tylko te brzydkie i nudnie kolorowe. Zachowałam spokój. Dobrze, ze ja dzisiaj na Ketanolu się bujam bo w tamtym mieszkaniu nerwy mogły mi nieco puścić.
Akima pisze:Dzidziuś, może od dzisiaj Dzitka (?) to moim zdaniem najpiękniejszy rodzaj Tri. Łaty a nie kreski. One mi się wydają bardzo kruche psychicznie. Trzeba na nie dmuchac i chuchać. Zjadły już 3 saszetki. Dam im jeszcze. Wygląda na to, że juz jakiś czas nie jadły. Może dzisiaj od rana bo tam stres i zamieszanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Blue, Gosiagosia, puszatek, Szprocik i 90 gości