S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 30, 2010 11:33 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

witam się przed południem
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob sty 30, 2010 12:45 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

terenia1 pisze:Jadzia i Kropeczka Lech, Czaruś, Kapsel, Niusia, Skierka, dzika dzicz

dzika dzicz to Felcia i jeszcze dwa chłopaki, Filipek i Franiu którzy przebywają u pani Marysi(karmicielka 81 lat) są już po kastracji i są oswajane. Jeśli się uda oswoić to do adopcji a jeśli nie to na wiosnę wrócą na swoje podwórko.To samo z Felcią,oswajanie,sterylizacja i albo adopcja albo swoje podwórko.Felcia,Filipek i Franiu to chyba jeden miot (wiek i umaszczenie)
Filipek
Obrazek

Franiu
[url=http://www.fotosik.pl]Obrazek
[/url]

Felcia
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob sty 30, 2010 13:55 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Ale fajne trojaczki :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob sty 30, 2010 15:01 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

super :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob sty 30, 2010 20:08 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Zwłaszcza chłopaki mają bardzo podobne pysie :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob sty 30, 2010 20:13 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

hmm dziewczyny jest jeden problem, na adopcje.org nie można dodawać zdjęć z ramkami i żadnymi ozdobnikami, a zdjęcia z allegro kociaków mają i jedno i drugie

Jenny19

Od: Czw sie 23, 2007 18:27

Post » Sob sty 30, 2010 21:04 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Jenny19 pisze:hmm dziewczyny jest jeden problem, na adopcje.org nie można dodawać zdjęć z ramkami i żadnymi ozdobnikami, a zdjęcia z allegro kociaków mają i jedno i drugie

To niedobrze bo ja jak zdjęcia pomniejszam to od razu obrabiam ,a stare kasuję :roll: Czyli wynika z tego że nie mamy fotek i chyba sobie odpuścimy adopcje.org :(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob sty 30, 2010 21:11 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

ramki można poobcinać ;)
Obrazek

sauatka

Od: Śro cze 04, 2008 21:19

Post » Sob sty 30, 2010 21:28 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Byłam dziś na wizycie po adopcyjnej GAPCIA. Widać że chłopak szczęśliwy, jego nowa właścicielka tez zadowolona. Gapik ma starszego towarzysz zabaw, a jego ulubionym miejscem jest okienny parapet.

No a u mnie na tymczasie nowa lokatorka Księżniczka MELANIA właśnie łazi po mnie i mruczy szczęśliwa. :kotek: :ok:
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Sob sty 30, 2010 21:37 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

felinae pisze:Byłam dziś na wizycie po adopcyjnej GAPCIA. Widać że chłopak szczęśliwy, jego nowa właścicielka tez zadowolona. Gapik ma starszego towarzysz zabaw, a jego ulubionym miejscem jest okienny parapet.

No a u mnie na tymczasie nowa lokatorka Księżniczka MELANIA właśnie łazi po mnie i mruczy szczęśliwa. :kotek: :ok:

Kciuki za Melasię :ok: Zeby mała pozbierała się i fruu do adopcji?
A Gapcio to wieczne dziecko i łobuz mam nadzieję ze kiedyś wyrośnie z łobuzowania :D

Jenny ,poobcinasz te ramki :wink: :?:

mar_tika

Post » Sob sty 30, 2010 21:50 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

no coś mi świta że miałam kiedyś taki program do obcinania zdjęć, poszukam na necie

Jenny19

Post » Sob sty 30, 2010 22:05 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

w razie czego dajcie mi te foty na pw/mejla to poobcinam ;)
Obrazek

sauatka

Od: Śro cze 04, 2008 21:19

Post » Sob sty 30, 2010 22:14 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

sauatka pisze:w razie czego dajcie mi te foty na pw/mejla to poobcinam ;)

Ok zorganizujemy się jakoś:)

mar_tika

Post » Sob sty 30, 2010 22:45 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Znalazłam ten program to JPEGCrops :) Wrzuciłam kociaki na
http://www.adopcje.org/
http://sosnowiec.olx.pl/

edit- eh niepotrzebnie się męczyłam, odrzucili mi większość na adopcje.org- powód zdublowane ogłoszenia, tzn ktoś już musiał tam tym kociakom robić ogłoszenia

Jenny19

Post » Sob sty 30, 2010 22:58 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Dzis zostala wzieta do adopcji Niusia /biala koteczka po zmarlej pani/ i niestety przywiozlam ja z powrotem bo Niusienka tak przezyla zmiane ze po pierwsze za nic w swiecie nie chciala wejsc do kontenerka ale jakos sie udal, a potem w mieszkaniu u pani tak strasznie zaczela sapac, slinic sie uszy i nosek gorace ze rzeczywisci myslalysmy ze kotka sie rozchorowala, ale juz w domu zmierzylam temp.ok. 38,3 i wszystko w porzadku zachowanie tez, no juz nie wiem te koty wogole nie chce odemnie isc gdzie indziej :D chyba im tu tak dobrze.
Pani od zaraz zakochala sie w Niusce i napewno bedzie miala super, tylko jej koteteczka troche syka ale to zawsze tak jest na poczatku.
Na wszelki wypadek jutro pojedziemy do weta do osluchania czemu tak sapie,jak bedzie dobrze to jutro ja zabiera.
Ona juz dosc stresow przezyla takze nalezy jej sie staly dobry dom do konca zycia.
To ta pani z Czeladzi Marta wie o kogo chodzi.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

[poprzednia][następna]