Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 04, 2010 12:48 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Właśnie dostałam takiego maila od Moniki od Bico :):):)

Witam Justynko!!!!!
Dziś rano, bezpiecznie bez najmniejszch problemów dojechaliśmy do Brukseli. Bico bardzo dobrze zniósł podróż, prawie cała drogę spał, na moich rękach :). Bardzo szybko oswoił się z mieszkaniem, biega bawi się , ma już swoje nowe ulubione kąty. Za miesiąc idziemy go szczepić, i jeszcze raz odrobaczać. W tej chwili jest zdrowy i pełen wigoru. Na ten moment niestety, nie mogę Ci przesłać jego zdjęć, ponieważ nie mam aparatu, gdyż w październiku mieliśmy włamanie do mieszkania i niestety wynieśli nam troche sprzętu i wartościowych rzeczy.
Pozdrawiamy i całujemy Cię serdecznie
Monika i Tomek
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon sty 04, 2010 13:13 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

jak fajnie :) No prosze, to juz ktorys mruczek poza granicami kraju :) Badz szczesliwy, kocurku :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sty 04, 2010 16:51 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

:ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon sty 04, 2010 18:11 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

12 godzin na aklimatyzację to przecież za mało. Może Pani da jeszcze szansę Frotce? Obawiamy się, że o domek dla duetu będzie trudno... a Frociaki im strasze tym trudniej o adopcję. Chociaż trzeba wierzyć w cuda. Ferciom od kaji555 się udało, Frociakom też się uda !
Super, że Bico (imię jedna zostało?) na swoim.

Aaa wiadomo co tam u Gastonka? Wkońcu też kociak zagraniczy.
No i czekamy na wieści o... Szyszuni :mrgreen: to jest o Killusiu :mrgreen:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pon sty 04, 2010 20:00 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

ja jednak wciaz mam nadzieje, ze znajdzie sie domek dla dwupaku :)

Kociara82

Post » Pon sty 04, 2010 20:17 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

No i wróciła Frotka , na początku biegała jak szalona ale jak już wróciłam od weta to się zaczęła miaziać i mruczeć , ech szkoda że nie dali jej szansy na aklimatyzacje ..... i tera jak ja pisze to Frotka siedzi mi na kolanach i mruczy :lol:
A co do innej adopcji to coś ten pan mówił że ta pani zadzwoni w sprawie czarnego , nie wiem kogo mieli na myśli ... a z takich dorosłych to Zuzu ale on jest juz wiekowy i chory na S.U.K a Czort to jest trudny i ma grzybice , Kubuś ponoć miziak zwiewa gdzie pieprz rośnie , Omega lub Oaza też mogą się chować i którego zaproponować :x :x :x

Omega ma nadal KK i jest nadal na zastrzykach i za dwa dni kolejne zastrzyki , miała zrobione też usg
bo taki ten brzuszek jakby w ciąży ale na szczęście nie :lol: a Oaza dziś dostała ostatnie zastrzyki i za jakiś czas do sterylki i do usunięcia tego zęba , niestety z oczkiem już nic się nie da zrobić :x

Czort niestety ma silną grzybice , zostały pobrane zeskrobiny i zobaczymy co dalej ....

Zuzu się zaczął wygryzać i jest bardzo nerwowy i agresywny do innych zwierząt , niestety zaczęło się to po przyjęciu Kubusia , jajecznego kota a Kuba mi znaczy teren i to jeszcze tym zapachem samczym :x

Nie wiem co u Gastonka , Benita 92 ma częsty kontakt z tymi wetami co go wysłali ( to byli ich znajomi )
Kiedyś pytałam ale nie powiedziała bo tez nie wiedziała a ja na razie nie mam za co zadzwonić do wetów w oś ''W'' aby
pytać , jak będzie kolejna wystawa to się możecie zapytać :lol:
Ostatnio edytowano Pon sty 04, 2010 20:40 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 04, 2010 20:30 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Justa&Zwierzaki pisze:Omega ma nadal KK i jest nadal na zastrzykach i za dwa dni kolejne zastrzyki , miała zrobione też usg bo taki ten brzuszek jakby w ciąży ale na szczęście nie :lol: a Omega już dziś dostała ostatnie zastrzyki i za jakiś czas do sterylki i do usunięcia tego zęba , niestety z oczkiem już nic się nie da zrobić :x

Chyba jedno mialo byc Oaza, ale nie wiem ktore :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sty 04, 2010 20:31 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Ludzie na ogół chcą młode koty, ale jeśli do tej pory byli przyzwyczajeni do spokojnego, statecznego futrzaka, to taki mały tajfun może ich przerażać.
Starsi ludzie chcą na ogół, żeby kot leżał, dawał się głaskać i mruczał ...
A młode koty są jak dzieciaki, pełne energii i radości życia. W nocy chcą się bawić, skaczą...
A starsze koty też się do ludzia mogą przyzwyczaić... tylko, żeby ludż to zrozumiał...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon sty 04, 2010 20:36 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Caragh pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Omega ma nadal KK i jest nadal na zastrzykach i za dwa dni kolejne zastrzyki , miała zrobione też usg bo taki ten brzuszek jakby w ciąży ale na szczęście nie :lol: a Omega już dziś dostała ostatnie zastrzyki i za jakiś czas do sterylki i do usunięcia tego zęba , niestety z oczkiem już nic się nie da zrobić :x

Chyba jedno mialo byc Oaza, ale nie wiem ktore :mrgreen:

:oops: :oops: :oops: To drugie imię to Oaza , to ta już prawie zdrowa :oops: :oops: :oops:
dzięki ze to zauważyłaś :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 04, 2010 20:38 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

I ja się melduję u Tyskich Mrusiów w nowym watku- Spoznione Zyczenia Noworoczne Wszystkim Kociolubnym składając :D

Justa wiem ze z wpłatą na Czorcisko przesłodkie sie spozniłam w grudniu- poszło bodajze drugiego stycznia- bardzo przepraszam, taka jestem zakręcona- styczniowe pieniazki przyjdą oddzielnie :oops:

No i Mizianki ponoworocznego dla Wyjątkowego Trójłapka przesyłam oczywiscie :kotek:
Obrazek

Rudynorek

Od: Pt lis 21, 2008 12:12

Post » Pon sty 04, 2010 20:42 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Witam się serdecznie. Dzisiaj pierwszy... padam na twarz. Ja chcę jeszcze z 3 dni wolnego :mrgreen:
Strasznie mi przykro, że nie dano szansy Frotce. Kompletnie nie rozumiem podejścia ludzi.

:ok: :ok: :ok: :ok: za pozbycie się czorcikowego grzyba i za zdrówko pozostałych zwierzaczków.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon sty 04, 2010 20:59 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Precz z grzybem :x
Szkoda, że Frotka nie dostała szansy, ale widocznie tak miało być. TEN domek czeka gdzie indziej :ok:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Pon sty 04, 2010 21:03 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Luinloth pisze:Precz z grzybem :x
Szkoda, że Frotka nie dostała szansy, ale widocznie tak miało być. TEN domek czeka gdzie indziej :ok:

tez tak mysle :)

Kociara82

Post » Pon sty 04, 2010 22:29 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

zapraszam na bazarek dla Psotki :)

viewtopic.php?f=20&t=105754&p=5412177#p5412177

Kociara82

Post » Wto sty 05, 2010 8:44 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Ojoj 8O Mrusie, co Wy tak nisko... Do gory, ale juz :!: :lol:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

[poprzednia][następna]