Moderator: Estraven
marzena19 pisze:w sobotę jadę po kotapostaram się zachować spokój i rozsądne myślenie na tyle, żeby wybrać naprawdę potrzebującego zwierzaka ale też takiego, którym będę w stanie odpowiednio sie zająć. A najfajniejsze jest to że zabieram ze sobą przyjaciółke, która o dziwo bardzo szybko dała namówić się na adopcje kociaka ze schroniska... powiedziała, że zastanawiała się nad tym od dawna ale brakowało jej odpowiedniego impulsu
z uśmiechami na twarzy zaliczyłyśmy dzisiaj 'zwierzakowe' zakupy. Są już miski, drapaki, zabawki... brakuje tylko nowych lokatorów. Cieszę się ogromnie, że możemy pomóc dwóm istotą
będę namawiała znajomych i rodzinę do pomocy... czasami ludzie (tak jak ja) nie zdają sobie sprawy z cierpienia zwierząt i tego w jak łatwy sposób można pomóc. Otaczają mnie wspaniałe osoby więc jestem pełna optymizmu. A tym czasem... liczę dni
:):)
alareipan pisze:Potrzebujecie dziewczyny wsparcia?![]()
Wybieram się w weekend na Paluch, jeszcze zastanawiam czy w sobotę, czy w niedzielę? No chyba, że ktoś z mafii będzie w sobotę
.ariel pisze:Never, sprawdzałam, podróż pociągiem w jedną stronę do Przemyśla to 10 godzin.
Samochodem ok. 6.
Może łatwiej byłoby rozłożyć ją na etapy?
Never pisze:ariel pisze:Never, sprawdzałam, podróż pociągiem w jedną stronę do Przemyśla to 10 godzin.
Samochodem ok. 6.
Może łatwiej byłoby rozłożyć ją na etapy?
Dla mnie kazda opcja jest dobra, tylko nie mam pomyslu jak to rozlozyc i kot by przejal kotka w miedzyczasei. Potrzebny jest tez transporter - ja mam jeden i to po pp, nie moge go w tej sytuacji udostepnic...
marzena19 pisze:byłabym głupia gdybym odmówiła:):)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, kota_brytyjka, szczurbobik i 64 gości