Księżniczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paweł&Basia pisze:Hej, hej!
Witamy wszystkich, ja po cichu, kocisko z wrzaskiem-jest na czczo, bo o 14 jedziemy na operacje wycinać kolejne guziory ;/
Byliśmy we wtorek, przyszedł opis hispatu. Jedno paskudztwo, które wycieli to była torbiel, drugie paskudztwo zostało opisane jako gruczolakorak. No i to w zasadzie tyle...nie wiem czy mnie to powinno martwić, rak niekoniecznie musi być złośliwy, nikt nam nie powiedział, że to złośnik, wet jest pozytywnie nastawiony. Mam nadzieję, że to co dzisiaj wycinamy nie będzie paskudztwem...
Ktoś miał może z tym do czynienia?
Paweł&Basia pisze:Właśnie wróciliśmy do domu. Mały wymiocik się zdarzył...ogólnie jest na "tripie":) Dzieki wielkie za linka. Happy miała wszystkie badania w normie, węzły chłonne ma na miejscu, te guzki nie miały średnicy 3 cm. Były mniejsze, małe i całkiem maleńkie-niewyczuwalne pod skóra i mocno rozsiane. Jak usłyszałam, starali się wyczyścić wszystko co tam było w zasięgu ich wzroku. Także szramę ma od początku klatki piersiowej przez 3/4 brzucha. Czy wycieli cała listwę, nie wiem..nie zapytałam, bo chciałam ją jak najszybciej zabrać..taka biedna była;) Myślę, że bez przerzutów do płuc, z dobrymi wynikami krwi , mocnym i porządnym chirurgicznym cięciem no i częstszymi kontrolami będzie dobrze. Mam nadzieję tylko, że nie będziemy jej musieli za często kroic...ani to zdrowe ani to estetyczne(przecież nie chcemy jej przechrzcić z Księżniczki na Rambo;)
Paweł&Basia pisze:My bardzo dziękujemy:)
jesteśmy juz po wizycie u weta:) nic się z szycia nie sączy, nie jest opuchnięte, wygląda dobrze:) mała dostała leki przeciwzapalne i przeciwbólowe. Od jutra antybiotyk w syropie, więc mniej stresu z jeżdżeniem tam i na zad:)
Nockę nawet fajnie przespała, o wiele lepiej niż po poprzednim zabiegu. Wstała tylko raz, na siku.
Siku wylądowalo na kafelkach przed łazienką, a nie w kuweciealbo była jeszcze zamroczona i zgubiła drogę albo za późno wyszła z łożka;p a teraz sobie śpi na kanapie:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 717 gości