Śmieszne te maluszki ten co miał rzadką kupkę jest najgłośniejszy, zawsze pierwszy krzyczy o jedzenie i bije się najczęściej z tym prawie całym białym o najlepsze sutki a czarnuszek jest najspokojniejszy, bardzo często gdy inne jedzą ten śpi i później je sam.
Żaden maluszek już nie miał rozwolnienia. Mamusia jak dostała krople do oczu to nagle się jakby lepiej poczuła (może ją te oczko bolało i dlatego taka trochę przymulona była) bo zaraz się zaczęła łasić i jakaś taka żywsza się zrobiła. Kicha coraz mniej, już jej w nocy tak nie słychać jak przedtem bo wcześniej to cały czas tylko apsik i apsik było.
Nie było mnie pare godzi i takie zmiany. Bardzo sie cieszę, że maluch juz dobrze sie czuje i mamusia tez. Wszystkie lekarstwa o których piszesz mam w domu, wiec nie ma problemu. A tak przy okazji nie wiem czy wiesz, ale gdy kot ma biegunkę i lekkie odparzenia pupci to moja vetka przepisuje Dicortineff do zakraplania na skóre. Daje to rewelacyjne wyniki. Odparzenia migiem znikają. Miziaki dla mamusi i maluszków
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM [url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]
No przykro mi padły baterie i się jeszcze ładują A niestety jak go podłącze do kompa to i tak nic z tego nie wyjdzie bo nie ma takiego połączenia żeby się od razu ładował.