AFN-7 MALUCHÓW- WSZYSCY ZNALEŹLIŚMY DOMKI!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 07, 2010 19:03 Re: AFN-7 MALUCHÓW-Wizyta przedadopcyjna W-wa Praga Pn POMOCY!!

i jak jest wizyta ?
zrobiłam ogłoszenie.
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 18108.html
pożyczyłam allegro ;)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Czw sty 07, 2010 19:07 Re: AFN-7 MALUCHÓW-Wizyta przedadopcyjna W-wa Praga Pn POMOCY!!

Wizyta Simby jest jutro :)
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw sty 07, 2010 19:12 Re: AFN-7 MALUCHÓW-Wizyta przedadopcyjna W-wa Praga Pn POMOCY!!

No to kciuki trzymam.
Gdyby było na tak :) tfu tfu (nie zapeszam) Mogę pomóc w transporcie ale znowu na takiej zasadzie jak z Maszą :(
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Czw sty 07, 2010 19:14 Re: AFN - 7 MALUCHÓW-SZUKAMY DS!! MIECIA JUŻ MA!!

vega29 pisze:No więc szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Warszawie, dzielnica Praga Północ 8) . Dokładne dane na PW.

a tak z ciekwaosci - nie wiesz moze, czy jest to jeden z domkow ktore oglaszalam na Kociarni?

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw sty 07, 2010 19:38 Re: AFN - 7 MALUCHÓW-SZUKAMY DS!! MIECIA JUŻ MA!!

Never pisze:
vega29 pisze:No więc szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Warszawie, dzielnica Praga Północ 8) . Dokładne dane na PW.

a tak z ciekwaosci - nie wiesz moze, czy jest to jeden z domkow ktore oglaszalam na Kociarni?

Pojęcia nie mam...
Obrazek

vega29

Post » Pt sty 08, 2010 19:04 Re: AFN-7 MALUCHÓW-Wizyta przedadopcyjna W-wa Praga Pn POMOCY!!

vega29 pisze:Wizyta Simby jest jutro :)

Korekta - wizyta będzie w sobotę, bo domkowi nie udało się przełożyć umówionego wcześniej spotkania. Także trzymamy dalej kciuki i pazurki!!!

Następne wieści są takie, że mamy kolejny chętny domek w Warszawie, czekam na dane i będę organizować kolejną wizytę przedadopcyjną.

Mamy też propozycję domku dla Stokrotki nad morzem pod Władysławowem, o ile domkowi wyjdą nici z rozmowy o inne kocię, zlokaalizowane bliżej tego domku - tylko nie wiem, jak znaleźć chętnego do wizyty adopcyjnej w tej okolicy? Jest w ogóle na forum ktoś z tamtej okolicy? Jak daleko to od Gdańska???
Obrazek

vega29

Post » Pt sty 08, 2010 21:44 Re: AFN-7 MALUCHÓW-Wizyta przedadopcyjna W-wa Praga Pn POMOCY!!

vega29 pisze:Mamy też propozycję domku dla Stokrotki nad morzem pod Władysławowem, o ile domkowi wyjdą nici z rozmowy o inne kocię, zlokaalizowane bliżej tego domku - tylko nie wiem, jak znaleźć chętnego do wizyty adopcyjnej w tej okolicy? Jest w ogóle na forum ktoś z tamtej okolicy? Jak daleko to od Gdańska???

Nieaktualne - inna bida znalazła dom. Stokrotka nadal wolna i do wzięcia :wink:
Obrazek

vega29

Post » Sob sty 09, 2010 23:57 Re: AFN-7 MALUCHÓW-Wizyta przedadopcyjna W-wa Praga Pn już jutro

Odbyła się wizyta w Warszawie i okazało się, że... Simba ma być kotem dla rodziców partnerki Pana, który dzwonił w sprawie adopcji, a rodzice... mieszkają w Białej Podlaskiej 8O . Tam też miałby zamieszkać Simba.
No i musimy zrobić dodatkową wizytę przedadopcyjną w domku docelowym... Ech, zdarzają się nieporozumienia...

Drugi domek warszawski nie odezwał się i nie odbiera telefonów, więc uznaję , że zrezygnował...

Mamy natomiast poważną propozycję domku dla Oliwera w Olsztynie. Wizyta przedadopcyjna w tygodniu. Jeśli będzie pozytywna kociak w piątek pojedzie do domu :)

Trzymajmy kciuki za wszystkie te skomplikowane operacje :ok:
Ostatnio edytowano Nie sty 10, 2010 15:23 przez vega29, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

vega29

Post » Nie sty 10, 2010 14:01 Re: AFN-7 MALUCHÓW-Wizyta przedadopcyjna W-wa Praga Pn już jutro

No i mamy koleją ofertę. Domek w Sosnowcu. Zainteresowany Oliwerem, Filonkiem i Dyzią - tzn. chcą jednego z tych. Oliwer zarezerwowany dla rodziny z Olsztyna - zobaczymy którego kociaka wybiorą. Jeśli dobrze wypadną w pierwszym sondażu, to organizujemy wizytę... Tylko gdzie ja u licha znajdę transport do Sosnowca/Katowic???
Obrazek

vega29

Post » Nie sty 10, 2010 15:31 Re: AFN-7 MALUCHÓW-Wizyta przedadopcyjna Biała Podlaska HELP!!!

Witajcie, udało mi się dokopać do tego tematu. Ja wraz z żoną jestesmy tym zainteresowanym domkiem z Sosnowca dla któregoś pręgusków. Wiem stwarzamy problemy, bo odległośc niemożebna, ale może się uda znaleźć kociastego lub kociastą dla naszej samotnej jeszcze Luny, no i jakoś przetransportować do nas. Trzymam kciuki za kociaki i ich nowe domy, bo rzeczywiście jak jeden są cudnej urody.
Pozdrawiam
Obrazek

2em

Od: Śro gru 02, 2009 8:49

Post » Nie sty 10, 2010 15:49 Re: AFN-7 MALUCHÓW-Wizyta przedadopcyjna Biała Podlaska HELP!!!

My chętnie nasze kociaki transportujemy, ale czasem to trwa, bo na taką odległość to faktycznie trzeba mieć trochę szczęścia, żeby szybko załatwić dowóz.

Na razie zapytam: czy nasza Lidka dosłała ankietę adopcyjną do wypełnienia w pliku i zwrotnego odesłania mailem? Jeśli nie, to ja doślę - tylko proszę o jakiś znak dymny, wodny, itp. :) Państwa mail mam, tylko nie chcę dublować korespondencji wysyłanej przez koleżankę :)
A potem zrobimy wizytę przedadopcyjną.

Tak jak napisałam wyżej Oliwer jest zarezerwowany.
Obrazek

vega29

Post » Nie sty 10, 2010 17:48 Re: AFN-7 MALUCHÓW-Wizyta przedadopcyjna Biała Podlaska HELP!!!

vega29 pisze:My chętnie nasze kociaki transportujemy, ale czasem to trwa, bo na taką odległość to faktycznie trzeba mieć trochę szczęścia, żeby szybko załatwić dowóz.

Na razie zapytam: czy nasza Lidka dosłała ankietę adopcyjną do wypełnienia w pliku i zwrotnego odesłania mailem? Jeśli nie, to ja doślę - tylko proszę o jakiś znak dymny, wodny, itp. :) Państwa mail mam, tylko nie chcę dublować korespondencji wysyłanej przez koleżankę :)

Dostałam ankiete i ją wysłałam koleżanko :)
Tak więc szukamy wolontariusza, do wizyty w Sosnowcu!
Stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś...
Obrazek

lidka_park

Od: Nie lip 26, 2009 12:18

Post » Nie sty 10, 2010 19:48 Re: AFN-7 MALUCHÓW-Wizyta przedadopcyjna Biała Podlaska HELP!!!

lidka_park pisze:
vega29 pisze:My chętnie nasze kociaki transportujemy, ale czasem to trwa, bo na taką odległość to faktycznie trzeba mieć trochę szczęścia, żeby szybko załatwić dowóz.

Dostałam ankiete i ją wysłałam koleżanko :)
Tak więc szukamy wolontariusza, do wizyty w Sosnowcu!

A potencjalny domek o szybciutki zwrot wypełnionej ankiety ;)
Obrazek

vega29

Post » Pon sty 11, 2010 13:12 Re: AFN-7 MALUCHÓW-Wizyta przedadopcyjna W-wa Praga Pn już jutro

vega29 pisze:Mamy natomiast poważną propozycję domku dla Oliwera w Olsztynie. Wizyta przedadopcyjna w tygodniu. Jeśli będzie pozytywna kociak w piątek pojedzie do domu :)

Wizyta w Olsztynie dziś po 16-stej.

Czekamy z niecierpliwością na wyniki :)
Obrazek

vega29

Post » Pon sty 11, 2010 20:46 Re: AFN-7 MALUCHÓW-Wizyta przedadopcyjna Biała Podlaska HELP!!!

i jak Olsztyn na tak ? :)
Obrazek Obrazek

evalla

[poprzednia][następna]