zrobiłam ogłoszenie.
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 18108.html
pożyczyłam allegro

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega29 pisze:No więc szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Warszawie, dzielnica Praga Północ. Dokładne dane na PW.
Never pisze:vega29 pisze:No więc szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Warszawie, dzielnica Praga Północ. Dokładne dane na PW.
a tak z ciekwaosci - nie wiesz moze, czy jest to jeden z domkow ktore oglaszalam na Kociarni?
vega29 pisze:Wizyta Simby jest jutro
vega29 pisze:Mamy też propozycję domku dla Stokrotki nad morzem pod Władysławowem, o ile domkowi wyjdą nici z rozmowy o inne kocię, zlokaalizowane bliżej tego domku - tylko nie wiem, jak znaleźć chętnego do wizyty adopcyjnej w tej okolicy? Jest w ogóle na forum ktoś z tamtej okolicy? Jak daleko to od Gdańska???
vega29 pisze:My chętnie nasze kociaki transportujemy, ale czasem to trwa, bo na taką odległość to faktycznie trzeba mieć trochę szczęścia, żeby szybko załatwić dowóz.
Na razie zapytam: czy nasza Lidka dosłała ankietę adopcyjną do wypełnienia w pliku i zwrotnego odesłania mailem? Jeśli nie, to ja doślę - tylko proszę o jakiś znak dymny, wodny, itp.Państwa mail mam, tylko nie chcę dublować korespondencji wysyłanej przez koleżankę
A potem zrobimy wizytę przedadopcyjną.
Tak jak napisałam wyżej Oliwer jest zarezerwowany.
lidka_park pisze:vega29 pisze:My chętnie nasze kociaki transportujemy, ale czasem to trwa, bo na taką odległość to faktycznie trzeba mieć trochę szczęścia, żeby szybko załatwić dowóz.
Na razie zapytam: czy nasza Lidka dosłała ankietę adopcyjną do wypełnienia w pliku i zwrotnego odesłania mailem? Jeśli nie, to ja doślę - tylko proszę o jakiś znak dymny, wodny, itp.Państwa mail mam, tylko nie chcę dublować korespondencji wysyłanej przez koleżankę
A potem zrobimy wizytę przedadopcyjną.
Tak jak napisałam wyżej Oliwer jest zarezerwowany.
Dostałam ankiete i ją wysłałam koleżanko
Tak więc szukamy wolontariusza, do wizyty w Sosnowcu!
vega29 pisze:Mamy natomiast poważną propozycję domku dla Oliwera w Olsztynie. Wizyta przedadopcyjna w tygodniu. Jeśli będzie pozytywna kociak w piątek pojedzie do domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CharlesWhips, Google [Bot] i 63 gości