Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Witam.
Kropka sprawuje się bardzo dobrze i matka jest z niej zadowolona. Najwidoczniej wzruszył ją los kota i nie należy się spodziewać, by ją oddała z powrotem. Myślę, że to jest wyjątkowo na korzyść zwierzęta. Dziękuję za maila, wcześniejszego również (wskazówki na temat tego jak żywić kota, zajmować się nim, itd.), wcześniej byłem trochę zajęty i zapomniałem się odezwać. Mam nadzieję, że będzie do Pani trafiać jak najmniej skrzywdzonych zwierząt.
Pozdrawiam
seja pisze:Aż normalnie niewiarygodne...dostałam maila od nastepnej chetnej osoby...
Marea pisze:seja pisze:Aż normalnie niewiarygodne...dostałam maila od nastepnej chetnej osoby...
a jak ma sie tinka tak sama samiutka?
seja pisze:Aż normalnie niewiarygodne...dostałam maila od nastepnej chetnej osoby...
Zofia&Sasza pisze:seja pisze:Aż normalnie niewiarygodne...dostałam maila od nastepnej chetnej osoby...
Może wzięłaby któregoś z katowickich? viewtopic.php?f=1&t=108106&start=0
One sa w strasznej biedzie!
seja pisze:Zofia&Sasza pisze:seja pisze:Aż normalnie niewiarygodne...dostałam maila od nastepnej chetnej osoby...
Może wzięłaby któregoś z katowickich? viewtopic.php?f=1&t=108106&start=0
One sa w strasznej biedzie!
One wszystkie są dość młode.
Podeślę link,ale myślę, że ma być to kicia dla wiekowej osoby i dlatego ma to być starsza kicia.
maria_z pisze:Asiu - masz jakieś wiadomości o Kropce??? To już 1,5 miesiąca mija od czasu, jak ją oddałaś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 75 gości