[GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 15, 2010 23:37 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

Już raz kiedyś byłam na takiej wizycie i nigdy w życiu więcej.

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Śro mar 17, 2010 18:46 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

Witam.
Kropka sprawuje się bardzo dobrze i matka jest z niej zadowolona. Najwidoczniej wzruszył ją los kota i nie należy się spodziewać, by ją oddała z powrotem. Myślę, że to jest wyjątkowo na korzyść zwierzęta. Dziękuję za maila, wcześniejszego również (wskazówki na temat tego jak żywić kota, zajmować się nim, itd.), wcześniej byłem trochę zajęty i zapomniałem się odezwać. Mam nadzieję, że będzie do Pani trafiać jak najmniej skrzywdzonych zwierząt.
Pozdrawiam

Dziś mail !
Wreszcie :)

seja

Post » Śro mar 17, 2010 21:29 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

Ciągle nie mogę uwierzyć, że Kropka ma dom.
Rok czasu na DT.
Już po jakimś czasie ...w rocznicę jej roku u nas 17.02... pomyślałam , że ona to już chyba na zawsze z nami zostanie...a tu taka niespodzianka...ogłoszenia od czasu do czasu robiłam...zawsze było jedno na ale.gratce.pl i tam Kropkę wypatrzono.

Kontakt z domkiem jest taki jaki jest...bo to nie ze starszą Panią ,a z synem mam kontakt...który lubi bardziej psy niż koty :) więc cieszę się z tego co mam.

seja

Post » Śro mar 17, 2010 21:48 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

:D :D

Krótko, węzłowato i na temat. 8)
Ale czego oczekiwać od faceta, w dodatku zdeklarowanego psiarza. :wink:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw mar 18, 2010 13:45 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

Aż normalnie niewiarygodne...dostałam maila od nastepnej chetnej osoby...

seja

Post » Czw mar 18, 2010 14:06 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

seja pisze:Aż normalnie niewiarygodne...dostałam maila od nastepnej chetnej osoby...

:roll: a jak ma sie tinka tak sama samiutka?
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw mar 18, 2010 15:39 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

Marea pisze:
seja pisze:Aż normalnie niewiarygodne...dostałam maila od nastepnej chetnej osoby...

:roll: a jak ma sie tinka tak sama samiutka?

Tinę rozsadza!
Skacze, biega, odbija się od ścian...FULL HORROR! :twisted:

Jeszcze trochę zacznie się sezon kociąt, to na dt jakieś dwa , góra trzy pewnie wezmę.
To Tina będzie miała zabawki :)
Już się z TŻtem śmiejemy , że będzie nam te kocięta przynosić i kazać sobie rzucać...
- dla wyjaśnienia Tina jest mega koszmarnie molestująca o rzucanie jej zwiniętego papierka w kulkę, potrafi aportować tak długo , że my już mamy dość, a ona dopiero się rozgrzewa...
Najlepsza była w zeszłą niedzielę :) 6.00 ja już wstałam i zabieram się za naukę i patrzę idzie Tina :) z papierową kulką w pyszczku :) patrzy , że ja zajęta :) TŻ śpi :)
Władowała mu się na poduszkę, wąsami w nos i podniósł głowę w pyszczek Tiny z kulką, którą ona momentalnie puściła i mruuuknęła-co znaczy w wolnym tłumaczeniu "rzuć mi " i TŻ z dużym niesmakiem(bo kto to go tu budzi o 6.00) rzucił jej tą kulkę...a potem ja musiałam rzucać :) chyba , że mu znowu się władowała na poduchę :) już nie pospał , bo go budziło takie przeciągnięte mruuu co jakąś minutę :mrgreen:

seja

Post » Czw mar 18, 2010 15:58 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

Może wzięłaby któregoś z katowickich? viewtopic.php?f=1&t=108106&start=0
One sa w strasznej biedzie!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw mar 18, 2010 16:33 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

Zofia&Sasza pisze:

One wszystkie są dość młode.
Podeślę link,ale myślę, że ma być to kicia dla wiekowej osoby i dlatego ma to być starsza kicia.

seja

Post » Czw mar 18, 2010 16:38 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

seja pisze:
Zofia&Sasza pisze:

One wszystkie są dość młode.
Podeślę link,ale myślę, że ma być to kicia dla wiekowej osoby i dlatego ma to być starsza kicia.

Starsze też mamy na stanie: Chomiś z Palucha na przykład...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw mar 18, 2010 16:45 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

Podesłałam link(z zapewnieniem , że transport to nie problem) także reszta zależy od zainteresowanej adopcją.

seja

Post » Czw mar 18, 2010 20:12 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

dziekujemy bardzo za zareklamowanie naszych kociastych :1luvu:
jesli cudem, spodobałby się któryś nasz fivek-mój mail malahit@op.pl
to fajne, dobre koty są :kotek:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt kwi 16, 2010 7:16 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

Asiu - masz jakieś wiadomości o Kropce??? To już 1,5 miesiąca mija od czasu, jak ją oddałaś...
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Pt kwi 16, 2010 13:44 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

maria_z pisze:Asiu - masz jakieś wiadomości o Kropce??? To już 1,5 miesiąca mija od czasu, jak ją oddałaś...

Był jeden mail, że są zadowoleni z niej i że już jej nie oddadzą :)
Pisałam o tym :)

Napiszę do niego niedługo, nie chcę być nachalna...bo tak można mnie odebrać czytając moje maile...

seja

[poprzednia]