Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chcę podpisać petycję, ale wpisując mój działający adres e-mail dostaję wiadomość: "Proszę podać inny adres e-mail". Dlaczego tak jest i co mam zrobić, aby móc złożyć podpis?
* Na odrzucenie wpisanego adresu e-mail może się złożyć kilka powodów. Pierwsza, to nieprawidłowe wpisanie adresu e-mail. Prosimy dokładnie sprawdzić poprawność wpisanego adresu i odpowiednio go skorygować.
* Z tego samego adresu e-mail można złożyć tylko jeden podpis pod daną petycją. Jeśli wcześniej podpisano tą petycję, nie możesz złożyć ponownego podpisu z tego samego adresu.
* Problem z akceptacją adresu e-mail może też wynikać z bardzo restrykcyjnie działającego systemu weryfikującego naszego serwisu. Jest to związane z koniecznością dokładnej weryfikacji istnienia serwera obsługującego skrzynkę pocztową osoby podpisującej. Jeśli serwer nie podaje pewnych informacji o skrzynce użytkownika - nie jesteśmy w stanie go zweryfikować. W tym przypadku prosimy wysłać do nas wiadomość e-mail na adres pomoc@petycje.pl . Po jej otrzymaniu zweryfikujemy istnienie serwera i tym samym udostępnimy możliwość złożenia podpisu.
* Każda osoba otrzymująca wiadomość e-mail z naszego serwisu ma w niej opcję zablokowania swojego adresu przed otrzymywaniem od nas jakiejkolwiek korespondencji w przyszłości. Zablokowany adres nie pozwala na napisanie dokumentu oraz na potwierdzenie podpisu. W takiej sytuacji, prosimy o kontakt.
* Autor petycji publikując ją, automatycznie składa pod nią swój podpis a następnie zbiera glosy/podpisy popierające ją. W związku z powyższym nie może się po raz drugi pod nią podpisać. Jeśli jesteś autorem danej petycji nie będziesz mógł jej ponownie podpisać.
BOENA pisze:W e-mailu jest kod z cyferkami,należy go wpisać i znowu potwierdzić podpis.
lucjab pisze:Już nasze dwa podpisy są zweryfikowane.![]()
Teraz apeluję o podpisanie innych ważnych petycji:
http://www.petycje.pl/petycja/1027/stop ... dla_zwierzĄt!!!.html
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1553
Użytkownicy przeglądający ten dział: Francis12, Google [Bot] i 121 gości