Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 29, 2009 10:22 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Gohag pisze:Ja pier... tego sobie nawet nie można wyobrazić. To jakiś koszmar zakrawający na absurd. Ironia losu. Jak przez całe życie kojarzyć urodzenie dziecka ze śmiercią męża.

Ale powiem Ci goha,że nieraz już się spotkałam z tym,że jak się dowiadywało,że ktos jest w ciąży,to albo zaraz ktoś umierał,albo własnie zaraz przed porodem.Znam bardzo dużo takich przypadków.
Taka jest właśnie bolesna i niesprawiedliwa prawda,Bóg jedno życie daje,drugie zabiera...... :( Ale tutaj co przeczytałam,to aż mi ciarki przeszły.I może tak być,że ta dziewczyna teraz urodziła,albo urodzi jakoś wieczorem może....
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw paź 29, 2009 10:25 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Nawet nie wiem co napisac .... Osłupiałam :roll: . Wystarczająco duzo stresu ma dziewczyna z oczekiwaniem na poród, z tym co nadejdzie po porodzie. Zamiast dzielić radośż z najbliższym człowiekiem, z mężem, będzie go opłakiwac :cry: :cry: :cry: . A na reku malenki dzidziuś ... :cry: :cry: :cry: Dobrze, że mają bliskich (mamę), na pewno jej pomoga ...
Bosz .... chyba nie potrafie sie wczuć w te sytuację, bardzo bardzo współczuję tej młodej mamie. Los dotknął ja bardzo bolesnie. Tuz przed Zaduszkami ...
Dla taty dzidziusia, który na pewno bedzie czuwał z góry nad rodzinką ... [*] :cry:

W zeszłym tygodniu zmarła mama EVY (Kacper z dogo, zaglądałas tam Izu ...) .... smutne wieści ...
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw paź 29, 2009 10:28 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Dzięki za ciepłe słowa :(
Mnie też jest dziś bardzo smutno :cry:

Ostatnio nie zaglądałam na Dogo, zajęta maluszkami, więc nie wiedziałam o mamie Ewy.
Bardzo mi przykro :cry: [']

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 29, 2009 10:50 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

psiama pisze:Nawet nie wiem co napisac .... Osłupiałam :roll: . Wystarczająco duzo stresu ma dziewczyna z oczekiwaniem na poród, z tym co nadejdzie po porodzie. Zamiast dzielić radośż z najbliższym człowiekiem, z mężem, będzie go opłakiwac :cry: :cry: :cry: . A na reku malenki dzidziuś ... :cry: :cry: :cry: Dobrze, że mają bliskich (mamę), na pewno jej pomoga ...
Bosz .... chyba nie potrafie sie wczuć w te sytuację, bardzo bardzo współczuję tej młodej mamie. Los dotknął ja bardzo bolesnie. Tuz przed Zaduszkami ...
Dla taty dzidziusia, który na pewno bedzie czuwał z góry nad rodzinką ... [*] :cry:

W zeszłym tygodniu zmarła mama EVY (Kacper z dogo, zaglądałas tam Izu ...) .... smutne wieści ...

Właśnie dlatego zawsze boję się tych świąt,tego 1 listopada,bo co roku dowiadujemy się,że ktoś przed samym tym świętem zakończył żywot,szok.... :(
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw paź 29, 2009 11:19 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Dzień dobry wszystkim.

Czytam, czytam i co tu pisać.Smutno i tyle.
Ela , kotki cztery i pieski dwa :-)

Yoko

Od: Sob lip 28, 2007 19:33

Post » Czw paź 29, 2009 11:29 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Cześć Elu!
Bardzo smutno dzisiaj :(
A 9-ego minęło 10 lat od dnia, w którym moja koleżanka Madzia ['] zginęła w wypadku.
Miała 21 lat :cry:

Erin

Post » Czw paź 29, 2009 11:42 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Nawet nie wiem, co napisać... Straszne

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 29, 2009 11:44 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

A w zeszłym tygodniu jakoś,chyba w czwartek jednej koleżanki ode mnie z pracy zmarł siostrzeniec,miał 19 lat.Od 9 roku życia chorował.Coś z jelitami chyba miał albo z żołądkiem.Dokładnie się nie pytałam,bo z tego szoku właśnie,nawet nie wypadało pytać za bardzo.Tyle co ona mówiła,to co zjadł to przelatywało przez niego wszystko.Jakieś leki brał.Miał 19 lat a wyglądał,jakby miał może z 10.A inna koleżanka opowiadała,że jej znajomej syn ma 10 lat i ziarnicę.Ma wszystko zaatakowane oprócz szpiku i też już są gotowi na.......... :( Szok co się dzieje,coraz to młodsi ludzie odpadają....
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw paź 29, 2009 11:56 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Straszne :cry:

Erin

Post » Czw paź 29, 2009 12:14 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

:cry:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw paź 29, 2009 14:15 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Ale smętnie się zrobiło :?
Ledwo na oczy patrzę, a zaraz po pracy pędzę do domu po Pixia i do lecznicy.

Erin

Post » Czw paź 29, 2009 19:32 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Pixio dostał Lydium i w niedzielę znowu mamy się pokazać.
Trochę kicha, ale nie przeszkadza Mu to tarmosić się z Party i robić totalnego pier...nika w pokoju :roll: Dziś w nocy oboje spali przy czubku mojej głowy na poduszce. Ja oczywiście z głową prawie za poduszką :roll: :wink:

Erin

Post » Czw paź 29, 2009 20:11 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Ech, ale się zrobiło smutno i tak zaduszkowo... Za wszystkie Boże stworzenia, które odeszły [']['][']

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Czw paź 29, 2009 23:24 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Bardzo smutna pora nastała :cry:
Zaduszki
Ciemno
Wspominamy tych co odeszli[']['][']
Śmierc Pana Staszka['] to straszna tragedia zwłaszcza dla żony i strata dla Maleństwa-oby było jak najzdrowsze.
Życie bywa okrutne. :(
Byłam dzisiaj na pogrzebie 40-letniej sąsiadki-nowotwór-wiele lat leczenia i nie udało się['].
Zostało dwoje dzieci -córka w maturalnej klasie i syn- 1-wsza ponagimnazjalna.
W listopadzie kolejne rocznice(Ciocia,Babcia,Młodsza Siostra).

Koty jako tako.Kubuś rano sam zameldował się do jedzenia i zjadł łyżeczkę animondy,potem trochę kurczaka.
Przez dzień podjadał,wieczorem dokarmiłam strzykawką.
Kroplówki nie było, bo bardzo protestował.
Pozostałe zachowują się wyjątkowo grzecznie,poza Nanetką,która demolowała chryzantemy na balkonie-uciekła oknem.
Zimno jej niestraszne. W tej chwili jest u nas 0 stopni.

Pozdrawiamy Wszystkie Kotki(zwłaszcza komputerowe maluchy) i ich Dużych.
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Czw paź 29, 2009 23:39 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

[*] Bardzo mi przykro
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]