Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Panda nie żyje, sama podjęła decyzję. W sumie miała dobrze życie, szkoda, że kosztowało tyle innych. [*]
lutra pisze:Panda nie żyje, sama podjęła decyzję. W sumie miała dobrze życie, szkoda, że kosztowało tyle innych. [*]
Akima pisze:Tweety dzwonił do mnie Pan Robert z Poznania, nie może się doczekac telefonu od Gosi. Mogłabyś jej przekazać żeby zadzwoniła jeszcze dzisiaj. Chce chyba wiedzieć jak najszybciej czy mu damy kota, potem będzie czekał.
Bam Bam ma w poniedziałek wizytę przedadopcyjną. On potrzebuje drugiego kota do spółki, będę namawiać.
Tweety pisze:Akima pisze:Tweety dzwonił do mnie Pan Robert z Poznania, nie może się doczekac telefonu od Gosi. Mogłabyś jej przekazać żeby zadzwoniła jeszcze dzisiaj. Chce chyba wiedzieć jak najszybciej czy mu damy kota, potem będzie czekał.
Bam Bam ma w poniedziałek wizytę przedadopcyjną. On potrzebuje drugiego kota do spółki, będę namawiać.
Akima pisze:Tweety pisze:Akima pisze:Tweety dzwonił do mnie Pan Robert z Poznania, nie może się doczekac telefonu od Gosi. Mogłabyś jej przekazać żeby zadzwoniła jeszcze dzisiaj. Chce chyba wiedzieć jak najszybciej czy mu damy kota, potem będzie czekał.
kota dostanie jak będzie wizyta przedadopcyjna po naszej myśli, telefon tutaj nic nie zmieni, wiec napisz mu aby czekał Małgosia ma mamę w szpitalu więc nie wypada mi naciskać.quote]
Wiem, że po wizycie, właśnie dlatego facet jest upart i bardzo chce już żeby doszło do wizyty. Mama w szpitalu zmienia postac rzeczy. Jemu chodzi tylko o to, żeby go powaznie traktować, mimo że mieszka tak daleko.
Tweety pisze:Anna09, dzięki za wpłatę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości