Cameo pisze:Dostarczę książeczkę osobiście, bo chcę się upewnić czy to jest Kredka. Nie ukrywam że to mój ukochany kot tymczasowy i chciałabym zobaczyć co tam u niej słychać, a Liwia_ stara mi się to utrudnić...
Jestem w absolutnym szoku jak czytam twoje wypowiedzi, Cameo. Nie wdaję się nigdy w jałowe dyskusje, ani w przepychanki słowne, ale bardzo proszę, zastanów się, co piszesz. Zastanów się trzy razy, zanim cokolwiek napiszesz, albo nawet 10 razy, i lepiej nic nie pisz.
Liwia_ uratowała kota. Okazało się, że to kot wyadoptowany przez ciebie. Kot miał niesamowite szczęście, że został uratowany. Przecież nie miałaś pojęcia, co się z tym kotem dzieje! Teraz ty robisz aferę, domagasz się udowadniania, że to ten kot, albo nie ten kot, przepytujesz na temat sterylki, a jaka, a kto robił, itd, to jakaś paranoja! W życiu na tym forum czegoś takiego nie było.
Powinnaś się cieszyć, że koteczka jest bezpieczna i dziękować Liwii_ i Domkowi_ Fufu za to, co dla tej kotki zrobiły.
Tyle ode mnie. Nie zamierzam wdawać się w dyskusje, podkreslam. Chcę tylko wyrazić zdanie, jakie mam na ten temat, bo mam dość czytania obraźliwych tekstów dotyczących Liwii_.
Nie wiem, co oznacza tekst, że ci "utrudnia", i nie chcę wiedziec.
Żenada.
Poza tym - zamykasz wątek Kredki, a potem ciagniesz temat w innym, a jak padają wypowiedzi zainteresowanych tematem, masz pretensje.
Czy ktoś coś z tego rozumie? Bo ja nie.