A koto w jakim wieku jest?
Moderator: Estraven
tangerine1 pisze:Duszek ma ponad 8 lat.

aga9955 pisze:tangerine1 pisze:Duszek ma ponad 8 lat.
Przeczytałam i objawy nie pasuja do FIPa absolutnie. Niestety wiem bo przerobilam. Na moje to zaden FIP. Mozesz mu zrobic z jednego pobrania profil FIP. LabWet, robia. Niech wetka pobierze i wysle.
edit: http://www.labwet.pl/1003/profile-badan-laboratoryjnych
Niech wet zadzwoni i powie ,ze chce rozszerzony profil w kierunku FIP
tangerine1 pisze:w sobotę zaczęłam diagnozować kota, który był wesoły i miał apetyt jak smok,
po dzisiejszym dniu przestał jeść, siedzi teraz przerażony za regałem z książkami.
Myslę, że już wystarczy.
Nie będę go woziła do kolejnych wetów, na kolejne badania.
A widzisz, ja robilam w labwecie i jakos całkiem ładnie zrobili. Dosc duzo parametrow bylo branych pod uwage. Ale ja sie kiepsko orientuje. W zeszłym roku mialam panike i podejrzenie w kierunku FIP u kota i powalczylam troche. Na szczescie tfu, okazało sie ,ze nie to gowno.OKI pisze:aga9955 pisze:tangerine1 pisze:Duszek ma ponad 8 lat.
Przeczytałam i objawy nie pasuja do FIPa absolutnie. Niestety wiem bo przerobilam. Na moje to zaden FIP. Mozesz mu zrobic z jednego pobrania profil FIP. LabWet, robia. Niech wetka pobierze i wysle.
edit: http://www.labwet.pl/1003/profile-badan-laboratoryjnych
Niech wet zadzwoni i powie ,ze chce rozszerzony profil w kierunku FIP
Akurat LabWet robi to fatalnie i absolutnie nie polecam
Do profilu fip określa się poziom przeciwciał, a LabWet robi tylko najprostszy test na coronavirusa.
Do ich elektroforezy też mam zastrzeżenia![]()
Jeśli już pobierać krew w tym kierunku to na FIP Screening w IDEXX lub Laboklinie.
aga9955 pisze:A widzisz, ja robilam w labwecie i jakos całkiem ładnie zrobili. Dosc duzo parametrow bylo branych pod uwage. Ale ja sie kiepsko orientuje. W zeszłym roku mialam panike i podejrzenie w kierunku FIP u kota i powalczylam troche. Na szczescie tfu, okazało sie ,ze nie to gowno.OKI pisze:Akurat LabWet robi to fatalnie i absolutnie nie polecam
Do profilu fip określa się poziom przeciwciał, a LabWet robi tylko najprostszy test na coronavirusa.
Do ich elektroforezy też mam zastrzeżenia![]()
Jeśli już pobierać krew w tym kierunku to na FIP Screening w IDEXX lub Laboklinie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 56 gości